Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

BARBEL DREXEL ACEROLA BIOACTIVE / ВИТАМИН С (АЦЕРОЛА БИОАКТИВ) ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ Х 136 (71491)

BARBEL DREXEL ACEROLA BIOACTIVE / ВИТАМИН С (АЦЕРОЛА БИОАКТИВ) ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ Х 136  (71491)
BARBEL DREXEL ACEROLA BIOACTIVE / ВИТАМИН С (АЦЕРОЛА БИОАКТИВ) ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ Х 136 (71491)

Допринася за нормалнoто фунцкциониране на имунната система.

Категория: Витамин C Производител: Неопределен производител SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
20,25 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Не е наличен

ОПИСАНИЕ: Хранителна добавка, натурален продукт в подкрепа на имунната система. Притежава мощно имуностимулиращо действие.     Спомага за защита на организма от вирусни и бактериални инфекции. Допринася за нормалното функциониране на нервната и дихателната система. Благоприятства за намаляване на умората при интензивни физически натоварвания. Оказва положително влияние при стрес. Подпомага здравето на костите, зъбите и венците. Предпазва клетките от оксидатевен стрес. Съдейства за абсорбцията на желязото от храната. Съдържа високо бионаличен витамин С от ацерола. Ацерола (Malpighia glabra) е тропически плодоносен храст, чийто плодове много наподобяват на череша. Плодовете са богати на витамини, минерали и над 200 хранителни вещества. Плодовете на ацерола съдържат много голямо количество витамин С. Витамин С от ацерола притежава по-висока бионаличност и оптимална ефективност при прием. Смучещите таблетки Acerola Bioacitv са с приятен плодов вкус. При прием на максималната дневна доза са достатъчни за повече от 1 месец. Всяка дневна доза (4 таблетки) от Acerola Bioacitv осигурява 240 mg естествен, високоефективен витамин С от ацерола, чиито прием се препоръчва за диабетици, вегани и вегетарианци. Таблетките не съдържат глутен и лактоза.

УПОТРЕБА: Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От 1 до 4 таблетки дневно (таблетките може да се смучат или да се приемат с вода). Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Съхранявайте на тъмно място, без пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

СЪСТАВ:  1 таблетка   дневна доза/4 таблетки
Витамин С    60 mg             240 mg
48% ацерола пудра от сок (ацерола, малтодекстрин) , череша пудра от плод (малтодекстрин, череша), изомалтулоза (източник на глюкоза и фруктоза), инулин, оризово нишесте, натурални аромати, разделителни агенти (магнезиеви соли от мастни киселини).

Сравнение на продукти