0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Маникюр

Видове маникюрCategory-Image-Manikuer

Същността на маникюра се състои в грижа основно за пръстите на ръцете. Добре оформените лакирани нокти придават изящество на ръцете. Такива ръце правят впечатление и показват стил, елегантност и самочувствие.
Има различни видове маникюр, но всички са на базата на класическия маникюр. Класическият маникюр включва дезинфе ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
  1. Иновативната формула на интензивно регенерираща маска, базирана на напреднала технология за възстановяване, ефективно подсилва и втвърдява ноктите, увеличавайки тяхната устойчивост на напукване и счупване. Заздравява и възстановява ноктите. Бърз ефект и интензивно ревитализиращо действие през нощта, както и експресно действие през деня. Маската е перфектният продукт за грижа за ноктите между следващите маникюри, включително хибриден маникюр.

  2. Лакочистител, специално създаден без ацетон, предназначен за нежно отстраняване на лака, без да изсушава ноктите и кожата около тях.

  3. Продуктът на марката MAGNUM представлява пила за нокти, която служи за намаляване и оформяне на ноктите на ръцете и краката, след като нокътят е бил изрязан с ножица за нокти, клещи за нокти или нокторезачка. Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Те са произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена и се отличават с безкомпромисно качество. MAGNUM гарантира за материала и изработката на своите продукти, съобразно най-високите стандарти на дизайн, функционалност и издръжливост. Изделията, изработени от никелирана стомана, трябва да се предпазват от досег с вода, в противен случай може да се появи ръжда. Професионалната пила за нокти е подходяща както за оформяне на маникюр и така и за основно изпиляване. Тази пила за нокти е за прецизна грижа за здравето и вида на ноктите Ви. След използване на Magnum Nail file professional 18 cm те са успешно променени, стилно оформени и с красив външен вид.

  4. Стъклената пила за нокти на 'Perfect' е голяма и двустранна. Нейното приложение е щадящо за ноктите. Тя предотвратява цепенето, беленето и чупенето на токтите.

  5. Съдържа комбинация от масла, глицерил моностеарат, пропилен гликол, стеаринова киселина и салицилова киселина, който се използва за омекотяване и безболезнено премахване на гъбичките в областта на ноктите.

  6. Изискан несесер с козметични инструменти за маникюр, с метална рамка и цип. Изработен е от изкуствена крокодилска кожа и е подплатен с текстил. В несесера има инструмент за избутване и изрязване на кожичките от нокътната плочка, ножичка за изрязване на кожички, метална пиличка, скосена пинсета за отстраняване на косъмчета, клещички за рязане на кожички и нокторезачка с изваждаща се пиличка.

  7. Комбинация от фина керамична пила за нокти и инструмент за избутване на кожичките на ноктите.

  8. Продуктът на Перфект представлява стъклена пила за ноктите. Тя е щадяща към ноктите. Предотвратява тяхното цепене, белене и чупене. Осигурява гладкост на ноктите без да нарушава тяхната повърхност. След нейното използване ноктите имат завършен и красив вид.

  9. Професионален двоен избутвач за кожички с Иноксово покритие, подходящ за стерилизация, перфектно полиран и прецизно изработен.

Задай в низходяща посока

Видове маникюрCategory-Image-Manikuer

Същността на маникюра се състои в грижа основно за пръстите на ръцете. Добре оформените лакирани нокти придават изящество на ръцете. Такива ръце правят впечатление и показват стил, елегантност и самочувствие.
Има различни видове маникюр, но всички са на базата на класическия маникюр. Класическият маникюр включва дезинфекция на ръце, оформяне на ноктите, почистване на кутикули, полиране на нокътната повърхност, нанасяне на основа за лак, лак, топ лак и изсушител. Маникюрът завършва с нанасяне на омекотяващ крем за ръце и нежен масаж. Този маникюр може да си направи всеки и вкъщи.
Има голямо разнообразие от лакове за маникюр. По  предназначение те биват обикновен, бързо съхнещ, дълготраен, подхранващ ноктите. Един от най-използваните дълготрайни лакове е гел-лакът, който издържа от 2 до 4 седмици без белене, надраскване и без време за съхнене.  Гел-лакът се нанася като лак, но се изпича под ултра виолетова  светлина.
Цветовото разнообразие, нюанси и съчетание на лаковете за маникюр е без ограничение: червени, черни, бели, сини, зелени, розови, с телесен цвят, сребристи, златисти и др.
Формата на ноктите трябва да се избере от дълги или ксъси; прави, остри, заоблени или с форма на бадем. Съчетанието къси и заоблени са практични и елегантни. Дългите нокти дават повече място за декорация.
Най-интересното при модерните маникюри е невероятното изрисуване на ноктите. Въображението на дизайните за декорациите при маникюрите е удивително. Нанасят се цветя, фигури, ленти, лапи, брокат и какво ли още не, с печати, шаблони, леопардови щампи и др.  в различни цветови съчетания.
Можете да си изберете маникюр без лак; маникюр с гланц или матов; маникюр с преобладаващ цвят или с преливащи цветове, или с декорация; френски маникюр  с нетрадиционни цветове и игра с формите; маникюр омбре може да се направи като се нанесат желаните цветове лак на гъбичка, която се поставя върху ноктите.
През различните сезони и години се появяват различни тенденции за маникюра. Модните тенденции в последно време за маникюра са квадратно - овална форма на ноктите в тъмни пастелни тонове и разнообразни декорации.