0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Маникюр

Видове маникюрCategory-Image-Manikuer

Същността на маникюра се състои в грижа основно за пръстите на ръцете. Добре оформените лакирани нокти придават изящество на ръцете. Такива ръце правят впечатление и показват стил, елегантност и самочувствие.
Има различни видове маникюр, но всички са на базата на класическия маникюр. Класическият маникюр включва дезинфе ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
  1. МАГНУМ СТЪКЛЕНА ПИЛА ЗА НОКТИ 9СМ./083. Пpедимствo нa стъкленaтa пилa е, че се изхaбявa мнoгo тpуднo и ще е Baш веpен пoмoщник зa дългo.

  2. Продуктът на марката MAGNUM представлява пила за нокти с 2 страни, едната с грапаво покритие (тъмната страна) и втората с меко покритие (светла страна). С тъмната страна се пилят ноктите, а със светлата страна се полира нокътната плочка. Пясъчната пила е за еднократна употреба. Подходяща е за двустранно пилене. Пилата е подходяща както за оформяне на маникюр и основно изпиляване, така и за ноктопластика. Може да се използва от хора, които са с по-меки и чупещи се нокти. В комплекта се съдържат 10 броя пили по 17 см. Пилите са средно груби с двустранна работеща част.

  3. Пpeдимствата на стъклeната пила са, чe сe заxабява много тpудно, щадяща e към ноктитe и можe да сe почиства с вода.

  4. Стъклена пила за нокти от MAGNUM е съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведена от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, тя се отличават с безкомпромисно качество. Гарантиранция за материала и изработката, съобразно най-високите стандарти на дизайн, функционалност и издръжливост.

  5. Предназначен за меки и чупливи нокти. Уникалната концепция се основава на възстановяване на белтъчните молекули в нокътната плочка. Това заздравява повредените нокти, предпазва ги от разцепване, като подсилва защитните фрагменти на ноктите. След кратък период на употреба ноктите стават видимо по-силни, по-устойчиви.

  6. МИКРО СЕЛ НЕЙЛ РИПЕЪР ВИТАЛ заздравител за нокти 12 мл. е предназначен за меки и чупливи нокти. Заздравява повредените нокти, предпазва ги от разцепване, като подсилва защитните фрагменти на ноктите.

  7. Комплект за маникюр от четири части, три броя различни инструменти за кожички и сапфирена пила за основно изпиляване. Размерът им е 13 сантиметра.

  8. Професионален двоен избутвач за кожички с Иноксово покритие, подходящ за стерилизация, перфектно полиран и прецизно изработен.

  9. Продуктът на Перфект представлява стъклена пила за ноктите. Тя е щадяща към ноктите. Предотвратява тяхното цепене, белене и чупене. Осигурява гладкост на ноктите без да нарушава тяхната повърхност. След нейното използване ноктите имат завършен и красив вид.

Задай в низходяща посока

Видове маникюрCategory-Image-Manikuer

Същността на маникюра се състои в грижа основно за пръстите на ръцете. Добре оформените лакирани нокти придават изящество на ръцете. Такива ръце правят впечатление и показват стил, елегантност и самочувствие.
Има различни видове маникюр, но всички са на базата на класическия маникюр. Класическият маникюр включва дезинфекция на ръце, оформяне на ноктите, почистване на кутикули, полиране на нокътната повърхност, нанасяне на основа за лак, лак, топ лак и изсушител. Маникюрът завършва с нанасяне на омекотяващ крем за ръце и нежен масаж. Този маникюр може да си направи всеки и вкъщи.
Има голямо разнообразие от лакове за маникюр. По  предназначение те биват обикновен, бързо съхнещ, дълготраен, подхранващ ноктите. Един от най-използваните дълготрайни лакове е гел-лакът, който издържа от 2 до 4 седмици без белене, надраскване и без време за съхнене.  Гел-лакът се нанася като лак, но се изпича под ултра виолетова  светлина.
Цветовото разнообразие, нюанси и съчетание на лаковете за маникюр е без ограничение: червени, черни, бели, сини, зелени, розови, с телесен цвят, сребристи, златисти и др.
Формата на ноктите трябва да се избере от дълги или ксъси; прави, остри, заоблени или с форма на бадем. Съчетанието къси и заоблени са практични и елегантни. Дългите нокти дават повече място за декорация.
Най-интересното при модерните маникюри е невероятното изрисуване на ноктите. Въображението на дизайните за декорациите при маникюрите е удивително. Нанасят се цветя, фигури, ленти, лапи, брокат и какво ли още не, с печати, шаблони, леопардови щампи и др.  в различни цветови съчетания.
Можете да си изберете маникюр без лак; маникюр с гланц или матов; маникюр с преобладаващ цвят или с преливащи цветове, или с декорация; френски маникюр  с нетрадиционни цветове и игра с формите; маникюр омбре може да се направи като се нанесат желаните цветове лак на гъбичка, която се поставя върху ноктите.
През различните сезони и години се появяват различни тенденции за маникюра. Модните тенденции в последно време за маникюра са квадратно - овална форма на ноктите в тъмни пастелни тонове и разнообразни декорации.