Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Производител

За коса и тяло

За коса и тяло

Вижте още ➤ Аксесоари за Коса и Тяло на супер цени онлайн ✔️ Безплатна доставка над 49лв. ⭐ Консултация ✨ Поръчайте сега онлайн или на ☎ 0883-25-21-21

Характеристики

Аксесоарите са елементи, допълващи и разкрасяващи външния вид на човека. Те трябва да бъдат: красиви, изискани, удобни, леки, блестящи, впечатляващи, стабилни. Било то аксесоар за косата, или за тялото, той е прекрасно допълнение, с което можете да накарате един тоалет да заблести и то много лесно. Към аксесоарите се прибавят и инструментите за поддържане на косата и тялото като средство за почистване и разкрасяване.

Възможно групиране на аксесоарите за коса и тяло

  1. Аксесоари за жени и аксесоари за  мъже. Естествено, аксесоарите за жени и за мъже са специфични в съответствие с особеностите на лицето, косата и тялото при тях.
  2. Аксесоари за баня. Тук се включват различните гъби, изтривалки за гръб, масажори, гел-ленти, възглавнички, пили за пети; комплект пили за стъпала, комплект кърпи.
  3. Аксесоари за бръснене и подстригване: ножици, машинка за подстригване, самобръсначка, водоустойчив тример с 14 различни приставки, с които се оформя перфектно брадата и косата.
  4. Аксесоари за боядисване на коса:  боя за коса, купички, щипки, шише с дозатор, миксер за хомогенизиране на боята за коса, пелерини, пинсета за вежди и др.
  5. Аксесоари за оформяне на косата: кърпи за коса и тяло, гребени, четки, ролки, маши, преси и др.
  6. Аксесоари за разкрасяване на косата: приказни аксесоари от ленти и диадеми за коса, различни видове ластичета, шноли, фиби, брошки, синджири и др.
  7. Аксесоари за тяло: епилатори и аксесоари за епилатори с уникални приставки. С тях се постига гладка кожа без косми в продължение до 8 седмици, аксесоари с презрамки, най- разкошни бижута от пръстени, гривни, колиета, брошки, изваяни от различни материали.

При възползване от аксесоарите за коса и тяло, в редица случай се налага дезинфекция и използване на козметични продукти.

Във Вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите различни аксесоари за коса и тяло, най-различни марки и цветове бой за коса, придружаваща козметика и инструменти.

Сравнение на продукти