0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

АСПЕРАН ТАБЛ 325МГ Х 100 = РУВЕКСИН

Дайте първото мнение за този продукт

4,15 лв.

Наличност: В наличност

За временно облекчаване на слаби и умерени болки свързани с простуда, главоболие или зъбобол, мускулни болки, болки в кръста, слаби артритни болки; при трескави състояния; за вторична профилактика на болни с прекаран инфаркт на миокарда и такива със стенокардия или преходни мозъчно исхемични пристъпи. Asperan притежава обезболяващо, температуропонижаващо и противовъзпалително действие. Тези ефекти на салицилатите се дължат главно на тяхното подтискащо действие върху синтезата на ендогенни вещества предизвикващи болка и възпаление. Asperan също така подтиска агрегацията на тромбоцитите.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

СЪСТАВ: Активна съставка: Acetylsalicylic acid 325 mg. Помощни вещества: Carnauba Wax 1mg, Dibasic Calcium Phosphatum 15mg, Triacetinum 1mg, Hydroxypropyl Methylcellulose Зmg, Amylum maydis 35mg, Talcum 1mg.
 
ПОКАЗАНИЯ: За временно облекчаване на слаби и умерени болки свързани с простуда, главоболие или зъбобол, мускулни болки, болки в кръста, слаби артритни болки; при трескави състояния; за вторична профилактика на болни с прекаран инфаркт на миокарда и такива със стенокардия или преходни мозъчно исхемични пристъпи. Asperan притежава обезболяващо, температуропонижаващо и противовъзпалително действие. Тези ефекти на салицилатите се дължат главно на тяхното подтискащо действие върху синтезата на ендогенни вещества предизвикващи болка и възпаление. Asperan също така подтиска агрегацията на тромбоцитите.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Бронхиална астма, свръхчувствителност към салицилати или други противовъзпалителни средства, хипопротромбинемия, хемофилия, тромбоцитопения, активна стомашна язва, дефицит на глюкозо-6-фосфат дехидрогеназа.
Предупреждения и предпазни мерки: Asperan не трябва да се приема от деца и юноши под 12 годишна възраст, специално за такива болни от варицела, морбили или грип, без предварителна консултация с лекар за възможност от развитие на синдрома на Reye (с начални симптоми -гадене, повръщане, треска), едно рядко, но сериозно заболяване свързано с приемането на салицилати. Препаратът не трябва да се приема за повече от 10 дни или при трескави състояния за повече от 3 дни, без лекарско предписание. Да не се взима от пациенти алергични към салицилати; внимателно да се приема от болни с анамнеза за стомашна язва, нарушения в кръвосъсирването или астма. Във високи дози салицилатите могат да намалят нуждите от инсулин. Пациентите с високо кръвно налягане трябва да бъдат под наблюдение. При продължително приемане могат да се появат симптоми на шум в ушите. Употреба при бременни и кърмачки. Asperan трябва да се приема с внимание от бременни жени, особено в последните три месеца от бременността. Салици-латите се отделят с майчиното мляко, затова Asperan не трябва да се приема от кърмачки. Странични реакции. Салицилатите могат да предизвикат реакции на свръхчувствителност у чувствителни пациенти (бронхоспазъм, астма, алергични дерматити), уратни бъбречни камъни, язви в гастро-интестиналния тракт, вторична (вследствие на кървене от гас-троинтестиналния тракт) или хемолитична (при пациенти с глюкозо-6-фосфатен дифицит) анемия, шум в ушите, гадене и повръщане. Лекарствени взаимодействия. Не се препоръчва едновременното приемане на големи дози салицилати с нестероидни противовъзпалителни средства, антикоагуланти и антидиабетични средства, поради засилване на техните ефекти.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Асперан се прилага през устата само при възрастни. Противоболково, температуропонижаващо и противовъзпалително действие: обичайната дозировка е от 1 до 2 таблетки с вода три или четири пъти дневно според нуждите. При остри ревматични заболявания дозата достига до 4 грама дневно, разделени на няколко приема. Противотромботично действие: при пациенти след прекаран инфаркт на миокарда, с преходна исхемична или нестабилна стенокардия, препоръчителната доза е 1 таблетка дневно. При стари хора противоболково, температуропониЖаващо и противовъзпалително действие: както при възрастни. Старите хора са по-податливи към някои странични ефекти, като стомашни оплаквания и шум в ушите. Противотромботично действие при стари хора: не е добре установено отношението риск/полза.

Условия на съхранение: Да се съхранява на сухо и тъмно място, при стайна температура. Да се пази от деца. В случаи на случайно предозиране да се потърси лекарска помощ или незабавен контакт с център за отравяния.

АСПЕРАН ТАБЛ 325МГ Х 100 се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

АСПЕРАН ТАБЛ 325МГ Х 100 се произвежда от PERRIGO COMPANY, U.S.A.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 1911
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

        ВАЖНО

         Поради извънредната ситуация поръчките направени през сайта може да се забавят.

         За някои продукти не може да гарантираме наличност.  Ще направим всичко възможно да обърнем внимание на всеки клиент и на всяка поръчка.  

         Молим за вашето разбиране и се надяваме скоро да възобновим нормалния процес на работа.

        ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМЕ И НЕКА ЗАЕДНО МИНЕМ ПРЕЗ ТРУДНАТА СИТУАЦИЯ

 Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат до 12 часа на следващия. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация