Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

BARBEL DREXEL BELLAFORM FIGUR BALANCE SUPPE / СУПА ЗА КОНТРОЛ НА АПЕТИТА И ТЕГЛОТО X 300 г (75875)

BARBEL DREXEL BELLAFORM FIGUR BALANCE SUPPE / СУПА ЗА КОНТРОЛ НА АПЕТИТА И ТЕГЛОТО X 300 г (75875)
BARBEL DREXEL BELLAFORM FIGUR BALANCE SUPPE / СУПА ЗА КОНТРОЛ НА АПЕТИТА И ТЕГЛОТО X 300 г (75875)

Картофено-зеленчукова супа от градински зеленчуци, билки и подправки, за активиране на метаболизма и контрол на апетита и теглото. Диетична супа от специално подбрани градински зеленчуци и подправки, като морков, пащърнак, домати, лук, мащеркa, куркума, сминдух, целина, магданоз, грахов протеин и др., доставящи на организма важни хранителни вещества и спомагаща за намаляване на килограмите. Благодарение на богатия си на фибри и протеини състав, осигурява дълготрайно усещане за ситост. Притежава стимулиращ ефект върху храносмилателната система и стимулира усещането за лекота.

Категория: Отслабване Производител: Неопределен производител SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
44,55 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Не е наличен

ОПИСАНИЕ: Картофено-зеленчукова супа от градински зеленчуци, билки и подправки, за активиране на метаболизма и контрол на апетита и теглото. Диетична супа от специално подбрани градински зеленчуци и подправки, като морков, пащърнак, домати, лук, мащеркa, куркума, сминдух, целина, магданоз, грахов протеин и др., доставящи на организма важни хранителни вещества и спомагаща за намаляване на килограмите. Благодарение на богатия си на фибри и протеини състав, осигурява дълготрайно усещане за ситост. Притежава стимулиращ ефект върху храносмилателната система и стимулира усещането за лекота. Спомага за редукция на теглото. Допринася за подобряване на метаболизма на кръвната захар и мазнините. Подпомага изхвърлянето на излишните течности от организма. Висококачественият протеин от грах в продукта, съдейства за поддържане на мускулната маса и извайване на красив силует. Bellaform Figur Balance Suppe  е лесно решение за заместване на междинните хранения и чудесна алтернатива на диетичните шейкове. Не съдържа соева и палмова мазнина, подобрители на вкуса и други вредни съставки и е подходяща за вегани и вегетарианци.

УПОТРЕБА: Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За една доза/хранене, добавете 2 супени лъжеци към 200 ml вряща вода  и 5 минути разбъркайте добре. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Съхранявайте на сухо място, недостъпно за деца.

СЪСТАВ:                            в 100 грама    в 1 доза 25 грама
Калории                                 322 kcal          80.5 kcal
Мазнини                                    3.6 g              0.9 g
От които: наситени мазнини 0.54 g           0.14  g
Въглехидрати                         37.5 g              9.4 g
От които захари                       5.6 g              4.2 g
Фибри                                     15.4 g              3.8 g
Протеини                                23.5 g              5.9 g
Сол                                              7 g              1.8 g
Bellaform Figure Balance: "Картофено-зеленчукова супа": 31,2% зеленчуков микс oт (картофени люспи (16,8%), ситно нарязани моркови, морков на прах, ситно нарязан пащърнак, доматен прах, ситно нарязан лук, ситно нарязани домати), грахов протеин, грахово нишесте , 12% смес от подправки на прах (сол, мащеркa, пкуркума, семена от сминдух, нарязани листа от целина, смлян любимец, смлян черен пипер, нарязани листа от магданоз, индийско орехче), инулин, слънчогледов протеин, бобена смола, слънчогледово масло пудра.

Сравнение на продукти