0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

ДОРМИКИНД табл. х 150

Дайте първото мнение за този продукт

11,02 лв.

Наличност: В наличност

Дормикинд се използва за лечение на безсъние и безпокойство при кърмачета и малки деца. Това е хомеопатичен лекарствен продукт.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ: Дормикинд се използва за лечение на безсъние и безпокойство при кърмачета и малки деца. Това е хомеопатичен лекарствен продукт. Стъклена бутилка от кафяво стъкло, съдържаща 150 таблетки.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Деца до 6 години: По 1 таблетка 4 пъти дневно. Таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките да се разтварят в малко вода. Да не се приема от пациенти, които са свръхчувствителни към някоя от съставките на продукта. Няма данни за взаимодействия с други лекарства или с храни. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако вашето дете приема или доскоро е приемало друг лекарствен продукт, дори и ако той не е по лекарско предписание. Какви нежелани лекарствени реакции могат да бъдат причинени от Дормикинд? Възможни са прояви на свръхчувствителност. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако подозирате, че вашето дете проявява нежелана лекарствена реакция, след прием на Дормикинд. Какво трябва да предприемете, ако Вашето дете приеме по-голямо количества от Дормикинд? Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прием на по-голямо количество от Дормикинд Инструкции за съхранение на Дормикинд: Да се съхранява при температура под 25°С! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Срок на годност:5 години Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

СЪСТАВ: Лекарствени вещества: Cypripedium pubescens trit. D4 15 mg, Magnesium carbonicum trit. DIO 20 mg. Zincum valerianicum trit D12 15 mg. Помощни вещества: Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат Cypripedium pubescence D4 Magnesium carbonicum D10 Zincum valerianum D12 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА ДОРМИКИНД таблетки DORMIKIND tablets Cypripedium pubescens D4, Magnesium earbonicum D10, Zincum valerianicum D12 Прочети повече >> ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА ДОРМИКИНД таблетки DORMIKIND tablets Cypripedium pubescens D4, Magnesium earbonicum D10, Zincum valerianicum D12

ЛИСТОВКА: Уважаеми пациенти, моля прочетете внимателно тази листовка, защото тя съдържа важна за Вас информация. Този лекарствен продукт се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това трябва да използвате ДОРМИКИНД внимателно, за да постигнете добри резултати при лечението с него. - Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново. - Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към лекуващия лекар или фармацевт. - Трябва да се свържете с лекар ако симптомите Ви се влошат или не се подобряват. - Ако забележите нежелана лекарствена реакция, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.

В тази листовка:

1. Какво е ДОРМИКИНД и за какво се използва?

2. Преди да приемете ДОРМИКИНД

3. Как да приемате ДОРМИКИНД?

4. Възможни нежелани лекарствени реакции

5. Как да съхранявате ДОРМИКИНД?

6. Допълнителна информация

1. Какво е ДОРМИКИНД и за какво се използва? Дормикинд е хомеопатнчен лекарствен продукт, който се използва за лечение на безсъние и безпокойство при кърмачета и малки депа.

2. Преди да приемете ДОРМИКИНД. Не използвайте Дормикинд - Ако детето Ви е алергично (свръхчувствително) към някое от лекарствените или към някое от помощните вещества. Предпазни мерки при приемането на Дормикинд Консултирайте се с лекар: Ако не се наблюдава подобрение или оплакванията се повтарят често Ако се появят допълнителни оплаквания Прием на други лекарства Взаимодействия с друг и лекарства не са наблюдавани. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако вашето дете приема или доскоро е приемало друг лекарствен продукт, дори и ако той не е по лекарско предписание.

3. Как да приемате ДОРМИКИНД? Винаги приемайте Дормикинд точно както Ви е препоръчал Вашия лекар или фармацевт. Обичайната дозировка е: Деца до 6 години: 1 таблетка 4 пъти дневно. Таблетките се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките могат да се разтворят в малко вода. Ако Вашето дете приеме по-голямо количество от Дормикинд: Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прием на по-голямо количество Дормикинд Ако забравите прием на Дормикинд: Не давайте на Вашето дете двойна доза. за да компенсирате пропуснатата доза. Ако прекратите приема на Дормикинд: Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прекратяване на приема на Дормикинд. Обща забележка: Ако имате допълнителни въпроси относно употребата на този продукт, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Прием ма Дормикинд с храни и напитки Употребата иа Дормикиид е храни и напитки не е препоръчителна. Спазвайте интервал от най-малко половин час между приема на Дормикинд и приема на храна и напитки. Бременност и кърмене Този лекарствен продукт е предназначен за деца. Шофиране и работа с машини Този лекарствен продукт е предназначен за деца. Важна ннформанни за някои от съставките на Дормикинд Дормикинд съдържа лактоза (млечна захар). Ако Вашият лекар Ви е казал, че детето Ви има непоносимост към някои захари, свържете се с него преди да използвате този продукт.

4. Възможни нежелани лекарствени реакции. Както всички лекарства, Дормикинд може да предизвика нежелани реакции, въпреки, че не всеки ги получава. Няма известни нежелани лекарствени реакции от Дормикинд. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако подозирате, че Вашето дете проявява нежелана лекарствена реакция след прием на Дормикинд. Забележка: При употреба на хомеопатични лекарствени продукти съществуващите оплаквания могат да се влошат временно (начално влошаване). В тези случаи се прекратете приема на Дормикинд и се консултирайте с лекар.

5. Как да съхранявате ДОРМИКИНД? Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

6. Допълнителна информации. Какво съдържа Дормикинд таблетки 1 таблетка (100 mg) съдържа: Активни вещества: Cypripedium pubescens D4 15 mg, Magnesium carbonicum DU10 20 mg, Zincum valerianicum Dl2 15 mg. Помощни вещества: Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат Данни за опаковката Бутилка от кафяво стъкло, с пластмасова капачка. 150 таблетки в опаковка. Производител и притежател на разрешителното за употреба: Deutsche Homöopathie-Union, DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG Ottostrasse 24, 76227 Karlsruhe Германия Медицинско представителство за България: Алпен Фарма ООД Дата на последна редакция на текста: Април 2012

ДОРМИКИНД тбл.х150 се предлага във valeta.bg. Както всички други продукти от Комбинирани продукти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

ДОРМИКИНД тбл.х150 се произвежда от DHU

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 35276
Листовка не е налично
Производител Неопределен производител
Медии не е налично
Допълнителна информация не е налично
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 4,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                           - 5.50 лв. - до
адрес на клиента (доставка Спиди).

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)    - 6.20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                            - 7.50 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

- над 5 кг. или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 11,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                                                     - 12.80 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 6.80 лв. до офис на спедитора и 8.50 до адрес на клиента и варират в зависимост от адреса и теглото на доставката.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Последна актуализация на цените: 07.11.2022 г.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация