0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

ФЕРВЕКС ЗА ДЕЦА Х 8

Дайте първото мнение за този продукт

7,89 лв.

Наличност: В наличност

Това лекарство съдържа парацетамол (облекчава болката и понижава температурата), фенирамин (антиалергично средство) и витамин С. То се използва за краткосрочно лечение на повишена температура и секреция от носа при остри ринофарингати при деца.
Това лекарство НЕ ТРЯБВА НИКОГА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА в следните случаи: алергия към някоя от съставките; сериозно чернодробно заболяване; някои форми на глаукома; заболявания на простатата и пикочните пътища; при деца под 6 години.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ: Това лекарство съдържа парацетамол (облекчава болката и понижава температурата), фенирамин (антиалергично средство) и витамин С. То се използва за краткосрочно лечение на повишена температура и секреция от носа при остри ринофарингати при деца.
Това лекарство НЕ ТРЯБВА НИКОГА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА в следните случаи: алергия към някоя от съставките; сериозно чернодробно заболяване; някои форми на глаукома; заболявания на простатата и пикочните пътища; при деца под 6 години.
Консултирайте се веднага с лекар в случай на предозиране или случайно приемане на свръх висока доза.
Това лекарство съдържа парацетамол. Други лекарства също съдържат тази субстанция. Не комбинирайте такива лекарства, за да не надхвърлите препоръчваната дневна доза
Температурата трябва да спадне бързо. Консултирайте се незабавно с лекар, ако температурата не спада или се влошава, или ако се появят други нарушения.
Информирайте лекаря, ако заболяването продължи повече от 3 дни.
Не комбинирайте с други лекарства (по-специално седативни средства) без да се консултирате предварително с Вашия лекар или фармацевт.
Информирайте Вашия лекар в случай на бъбречно заболяване.
Лекарствени и други взаимодействия.
За да избегнете вредните ефекти от предозиране, не комбинирайте други лекарства съдържащи антихистамини или парацетамол без консултация с лекар.
По време на лечението не трябва да се приема алкохол.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:  деца от 6 до 10 години: 1 саше 2 пъти за 24 часа; деца от 10 до 12 години: 1 саше 3 пъти за 24 часа; деца от 12 до 15 години: 1 саше 4 пъти за 24 часа. Необходим е интервал от поне 4 часа между приложенията. Сашетата трябва да се приемат с достатъчно количество гореща или студена вода. Перорално приложение.
В случаи на остра бъбречна недостатъчност (креатининов клирънс < 10 ml/mm) интервалът между две дози трябва да бъде поне 8 часа. Максималната доза парацетамол е 80 mg/kg/ден при деца с тегло под 37 kg и 3 g на ден при деца с тегло от 3 8 до 50 kg.
Продължителност на лечението. Не използвайте това лекарство за продължително лечение без медицински съвет, особено ако нарушенията продължат повече от 3 дни.
Да не се използва след изтичане срока на годност, обозначен върху опаковката. Този лекарствен продукт не изисква специални условия за съхранение. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Нежелани лекарствени реакции. Както с всички активни продукти, това лекарство може при определени индивиди да предизвика нежелани реакции с по-голяма или по-малка тежест: Настъпване на остър пристъп на глаукома при хора, които имат такова предразположение; Уринарни нарушения (значително намаляване на урината, затруднено уриниране); Сухота в устата, нарушения на акомодацията (способността на окото да се нагласява за виждане на различни разстояния), запек; Нарушения на паметта или концентрацията, объркване, световъртеж (по-често при пациенти в напреднала възраст); Липса на координация в движенията, треперене; Сънливост, занижено внимание - по-ясно изразено в началото на лечението; Съобщава се за редки случаи на кожен обрив, зачервяване на кожата, или алергична реакция под формата на внезапен оток на лицето или шията или внезапно неразположение с понижение на кръвното налягане. Лечението трябва незабавно да се преустанови, да се потърси съвета на лекар и да не се приемат повече лекарства съдържащи парацетамол или фенирамин; Съобщава се за няколко редки случая на промяна в резултатите на лабораторните изследвания, напр. много ниски нива на някои бели кръвни телца или тромбоцити, което може да доведе до кървене от носа или венците. В такъв случай се консултирайте с лекар.

СЪСТАВ: Парацетамол (Paracetamol) 280 мг.; Фенирамин малеат (Phemramine maleate) 10 мг.; Витамин С (Ascorbic acid) 100 мг. Помощни вещества: манитол, безводна лимонена киселина, повидон, безводен тримагнезиев дицитрат, ацесулфам калий, малинов аромат съдържащ Сънсет жълто S (E110).

ФЕРВЕКС ЗА ДЕЦА Х 8 се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

ФЕРВЕКС ЗА ДЕЦА Х 8 се произвежда от

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 2987
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 5,90 лв. в зависимост от адреса и теглото на доставката


За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация