0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

ГАСТРОКИНД табл. х 150

Дайте първото мнение за този продукт

10,12 лв.

Наличност: Свържете се с нас

Гастрокинд е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на оплаквания в резултат от промяна храненето на бебета,като метеоризъм ,запек и стомашно-чревни оплаквания при малки деца, като гадене ,повръщане и диария.

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ И ПОКАЗАНИЯ: Гастрокинд е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на оплаквания в резултат от промяна храненето на бебета,като метеоризъм ,запек и стомашно-чревни оплаквания при малки деца, като гадене ,повръщане и диария.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:   Деца до 1 година - при остри оплаквания по 1 таблетка на всеки час до 6 таблетки дневно, след отшумяване на оплакванията се приема по 4 таблетки дневно. Деца от 1 до 6 години - при остри оплаквания по 2 таблетки на всеки час до 12 таблетки дневно, след отшумяване на оплакванията се приема по 2 таблетки 4 пъти дневно. При малки деца таблетките се разтварят в малко вода.

СЪСТАВ:  1 таблетка съдържа: Arsenicum album trit.D6 20mg,Croton tiglium trit D6 20mg,Okoubaka trit.D4 20mg ,Veratrum album trit.D12 20mg.

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА ГАСТРОКИНД, таблетки GASTROKIND, tablets Arsenicum album D6, Croton tiglium D6, Okoubaka D4 Veratrum album D12. Прочети повече >> ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА ГАСТРОКИНД, таблетки GASTROKIND, tablets Arsenicum album D6, Croton tiglium D6, Okoubaka D4 Veratrum album D12. Уважаеми пациенти, моля прочетете внимателно тази листовка, защото тя съдържа важна за Вас информация. Този лекарствен продукт се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това трябва да използвате Гастрокинд внимателно, за да постигнете добри резултати при лечението с него, - Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново. - Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към лекуващия лекар или фармацевт. - Трябва да се свържете с лекар ако симптомите Ви се влошат или не се подобряват. - Ако забележите нежелана лекарствена реакция, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт. В тази листовка:

1. Какво е Гастрокинд и за какво се използва?

2. Преди да приемете Гастрокинд

3. Как да приемате Гастрокинд?

4. Възможни нежелани лекарствени реакции

5. Как да съхранявате Гастрокинд?

6. Допълнителна информация

1. Какво е Гастрокинд и за какво се използва? Гастрокинд е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на стомашно-чревни функционални нарушения при малки деца, като гадене, повръщане, диария и стомашна болка. Тези оплаквания може да са в резултат на промяна в храненето като: - преминаване от майчина кърма към адаптирано мляко за кърмачета, - стартиране на приема на твърди храни (напр. зеленчуци, плодове, месо), - адаптиране към храната в детските ясли и градини, - консумация на непознати храни при пътуване

2. Преди да приемете Гастрокинд Не използвайте Гастрокинд - Ако детето Ви е алергично (свръхчувствително) към някое от лекарствените или към някое от помощните вещества. - При деца под 1 годишна възраст. Предпазни мерки при приемането на Гастрокинд Консултирайте се с лекар: - Ако в рамките на 3 дни не се наблюдава подобрение на симптомите при прием на Гастрокинд - Ако оплакванията се появяват често. - При поява на допълнителни оплаквания Прием на други лекарства Взаимодействия с други лекарства не са наблюдавани. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако вашето дете приема или доскоро е приемало друг лекарствен продукт, дори и ако той не е по лекарско предписание. Прием на Гастрокиид с храни и напитки Употребата на Гастрокинд с храни и напитки не е препоръчителна. Спазвайте интервал от най-малко половин час между приема на Гастрокинд и приема на храна и напитки. Бременност и кърмене Този лекарствен продукт е предназначен за деца. Шофиране и работа с машини Този лекарствен продукт е предназначен за деца. Важна информация за някои от съставките на Гастрокинд Гастрокинд съдържа лактоза (млечна захар). Ако Вашият лекар Ви е казал, че детето Ви има непоносимост към някои захари, свържете се с него преди да използвате този продукт.

3.Как да приемате Гастрокинд? Винаги приемайте Гастрокинд точно както Ви е препоръчал Вашия лекар или фармацевт. Обичайната дозировка е: Деца от 1 до 6 години: При остри оплаквания се приемат по 1 таблетка на всеки час, до максимум 6 таблетки дневно. След отшумяване на оплакванията се приемат по 1 таблетка 4 пъти дневно. Таблетките се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките могат да се разтворят в малко вода. Ако Вашето дете приеме по-голямо количество от Гастрокинд: Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прием на по-голямо количество Гастрокинд Ако забравите прием на Гастрокинд: Не давайте на Вашето дете двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Ако прекратите приема на Гастрокинд: Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прекратяване на приема на Гастрокинд. Обща забележка: Ако имате допълнителни въпроси относно употребата на този продукт, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

4.Възможни нежелани лекарствени реакции Както всички лекарства, Гастрокиид може да предизвика нежелани реакции, въпреки, че не всеки ги получава. Няма известни нежелани лекарствени реакции от Гастрокинд. Съобщаване на нежелани реакции Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез Изпълнителна агенция по лекарствата: ул. „Дамян Груев" № 8 1303 София Тел.: +35 928903417 уебсайт: www.bda.bg Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство. Забележка: При употреба на хомеопатични лекарствени продукти съществуващите оплаквания могат да се влошат временно (начално влошаване). В тези случаи се прекратете приема на Гастрокинд и се консултирайте с лекар.

5.Как да съхранявате Гастрокинд? Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

6.Допълнителна информация Какво съдържа Гастрокинд таблетки 1 таблетка (100 mg) съдържа: Arsenicum album D6 20 mg, Croton tiglium D6 20 mg, Okoubaka D4 20 mg, Veratrum album D12 20 mg. (Активните вещества съдържат лактоза). Помощни вещества: Микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат Данни за опаковката Бутилка от кафяво стъкло, с пластмасова капачка. 150 таблетки в опаковка. Производител и притежател на разрешителното за употреба: Deutsche Homöopathie-Union, DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG Ottostrasse 24, 76227 Karlsruhe Германия Медицинско представителство за България: Алпен Фарма ООД Дата на последна редакция на текста: Май 2012

ГАСТРОКИНД ТАБЛ.х 150 се предлага във valeta.bg. Както всички други продукти от Комбинирани продукти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

ГАСТРОКИНД ТАБЛ.х 150 се произвежда от DHU-Arzneimittel GmbH & Co.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 35274
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 4,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                           - 5.50 лв. - до
адрес на клиента (доставка Спиди).

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)    - 6.20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                            - 7.50 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

- над 5 кг. или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 11,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                                                     - 12.80 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 6.80 лв. до офис на спедитора и 8.50 до адрес на клиента и варират в зависимост от адреса и теглото на доставката.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Последна актуализация на цените: 07.11.2022 г.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация