0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Тампони

Задай в низходяща посока
  1. Абсорбират и задържат течността, докато се напои изцяло.

  2. O.B. ProComfort Tampons представляват висококачествени дамски тампони, които осигуряват максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тампоните o.b. ProComfort са лесни за поставяне и изваждане, благодарение на уникалното копринено меко покритие (SILKTOUCH™). Иновативните тампони са изработени със специални спираловидни каналчета, които служат за насочване на течността директно към вътрешността на тампона и гарантират максимална защита от протичане. Способността им за абсорбиране е висока и могат да попиват обилно кървене. Технологията „Smooth“ за покритие на тампоните е най-новото подобрение, осигуряващо още по-гладка повърхност за безпроблемно приплъзване на тампона при поставянето му. Освен това тампоните са много малки, тънки и имат специално оформен връх за възможно най-лесно поставяне. Тампоните се предлагат с различни абсорбиращи свойства, за да отговорят на конкретните нужди от защита в зависимост от силата на течението. През дните с по-силно кървене се препоръчват тампоните o.b.® Normal, Super и Super Plus. През дните с леко кървене към края на периода са подходящи за използване тампоните o.b.® Mini и Light Days. Тампоните o.b. ProComfort са изключително лесни за използване и осигуряват максимален комфорт, сигурна защита и лекота през целия ден.

  3. O.B. ProComfort Tampons представляват висококачествени дамски тампони, които осигуряват максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тампоните o.b. ProComfort са лесни за поставяне и изваждане, благодарение на уникалното копринено меко покритие (SILKTOUCH™). Иновативните тампони са изработени със специални спираловидни каналчета, които служат за насочване на течността директно към вътрешността на тампона и гарантират максимална защита от протичане. Способността им за абсорбиране е висока и могат да попиват обилно кървене. Технологията „Smooth“ за покритие на тампоните е най-новото подобрение, осигуряващо още по-гладка повърхност за безпроблемно приплъзване на тампона при поставянето му. Освен това тампоните са много малки, тънки и имат специално оформен връх за възможно най-лесно поставяне.  Тампоните се предлагат с различни абсорбиращи свойства, за да отговорят на конкретните нужди от защита в зависимост от силата на течението. През дните с по-силно кървене се препоръчват тампоните o.b.® Normal, Super и Super Plus. През дните с леко кървене към края на периода са подходящи за използване тампоните o.b.® Mini и Light Days. Тампоните o.b. ProComfort са изключително лесни за използване и осигуряват максимален комфорт, сигурна защита и лекота през целия ден.

  4. O.B. ProComfort Tampons представляват висококачествени дамски тампони, които осигуряват максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тампоните o.b. ProComfort са лесни за поставяне и изваждане, благодарение на уникалното копринено меко покритие (SILKTOUCH™). Иновативните тампони са изработени със специални спираловидни каналчета, които служат за насочване на течността директно към вътрешността на тампона и гарантират максимална защита от протичане. Способността им за абсорбиране е висока и могат да попиват обилно кървене. Технологията „Smooth“ за покритие на тампоните е най-новото подобрение, осигуряващо още по-гладка повърхност за безпроблемно приплъзване на тампона при поставянето му. Освен това тампоните са много малки, тънки и имат специално оформен връх за възможно най-лесно поставяне.  Тампоните се предлагат с различни абсорбиращи свойства, за да отговорят на конкретните нужди от защита в зависимост от силата на течението. През дните с по-силно кървене се препоръчват тампоните o.b.® Normal, Super и Super Plus. През дните с леко кървене към края на периода са подходящи за използване тампоните o.b.® Mini и Light Days. Тампоните o.b. ProComfort са изключително лесни за използване и осигуряват максимален комфорт, сигурна защита и лекота през целия ден.

  5. Тампоните EVENT са изработени от попиващи естествени влакна. Тяхната форма от осем нагъвки позволява равномерно разширяване на тампона, което повишава неговия попиващ ефект и надеждност. Благодарение на заобления връх и допълнителната обложка, осигуряващи по-голяма компактност и гладкост на тампона, поставянето му е лесно и безопасно.

  6. Дамски тампони предназначени за обилна менструация, осигуряващи защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тампоните са изработени от естествени влакна с висока хигроскопичност, а специалната им структура е изградена от 8 каналчета, които отвеждат течността в сърцевината му. Продуктът не пропуска и не се размества по време на движение. Повърхността на тампона позволява нежно и безпроблемно приплъзване при поставяне. Тампоните дават усещане за чистота и комфорт през целият ден. Степен на защита - много висока.

  7. Висококачествени и лесни за употреба дамски тампони, осигуряващи максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тампоните ProComfort са изключително лесни за използване и се прегладат във варианти с различни абсорбиращи свойства, за да отговорят на конкретните нужди от защита в зависимост от силата на течението.

  8. o.b.® ProComfort™ тампони осигуряващи надеждна защита със спираловидни каналчета, ефективно абсорбиращи течността във вътрешността на тампона. Със SilkTouch™ покритие облекчаващо употребата.

  9. Подходящи при слабо до средно течение, абсорбират и задържат течностите, докато се напоят изцяло.

  10. Предназначени за използване при средно до силно течение, тампоните с апликатор Тампакс абсорбират и задържат течностите, докато се напоят изцяло.

Задай в низходяща посока