0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Мокри кърпи

Задай в низходяща посока
  1. ПАЛОМИТА Мокри кърпи люляк 20 + 5 бр.

  2. Подходящи за употреба от първия ден след раждането. Кърпичките успокояват мигновено и са идеални при смяната на пелената на бебето.

  3. Интимни мокри кърпички с био масло от жожоба и екстракт от лайка, които нежно почистват и освежават, а благодарение на формулата с млечна киселина поддържат естественото ниво на pH на интимните зони и осигурява комфорт през целия ден. Подходящи са за употреба по време на път или на работа. Интимните мокри кърпи са с дерматологично и гинекологично доказана съвместимост с кожата, като не съдържат алкални сапуни и са подходящи за ежедневна употреба.

  4. Почистват по-деликатно с по-малко забърсвания, благодарение на уникалната Pampers SoftGrip материя. Не съдържат парфюм, тествани са дерматологично, клинично доказано са нежни към бебешката кожа и са с 15% по-плътни отпреди.

  5. Представляват специално създадени ултра нежни бебешки мокри кърпички от Pampers, които доставят деликатна почистваща грижа за чувствителната кожа на вашето съкровище. Кърпичките ефективно почистват замърсяванията по кожата, като същевременно с това я успокояват, омекотяват и защитават, подходящи дори и за най-чувствителната кожа.

  6. Продуктът представлява мокри кърпчки, изключително меки и приятни на допир. Мокрите кърпички нежно почистват и се грижат за кожата преди всичко на новороденото бебе, поддържайки я здрава. Те са хидратиращи и овлажняват, освежават и успокояват кожата. Осигуряват поддържане на висока хигиена на нежната бебешка кожа. Мокрите кърпички пюр са с хипоалергенна формула. Дерматологично са тествани и е доказано, че не причнияват алергии, дори и за чувствителна кожа. Придават приятен аромат, напълно безвреден за детето. С редовното им използване кожата се запазва чиста, мека освежена.

  7. За чувствителна кожа и фино почистване на нежната детска и бебешка кожа. Съдържат екстракт от невен.

  8. Мокрите кърпички БОЧКО са със специална формула, която деликатно почиства, овлажнява и предпазва нежната бебешка кожа от възпаления. Екстракта от смрадлика действа противовъзпалително и антибактериално. С неутрално pH 5.5, не съдържат спирт и не дразнят кожата.

  9. Почистващи мокри кърпи, специално създадени да овлажняват и защитават нежната бебешка кожа без да я изсушават. Кърпичкте са напоени с натурално масло от смрадлика, което има противовъзпалително действие. Смрадликата е известна със своите антибактериални и антиоксидантни свойства и се използва за възстановяване на кожата при раздразнения и подсичане. Мокрите кърпичките почистват кожата без да я изсушават и оставят лек аромат. Изработени са от мек текстил с добавен релеф, който помага за лесното и нежно почистване. Идеални са при смяна на пелените, след хранене, при разходка и при игри.

  10. Комфортни сухи кърпички без аромат, направени с естествени влакна от памук в четири пласта, които придават изключителна здравина. Цветната им опаковка ги прави привликателни за децата и по този начин те лесно привикват към добри хигиенни навици. Предназначени са за еднократна употреба. Подходящи за деца.

Задай в низходяща посока