0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Мокри кърпи

Задай в низходяща посока
  1. ПАЛОМИТА Мокри кърпи люляк 20 + 5 бр.

  2. Интимни мокри кърпички с био масло от жожоба и екстракт от лайка, които нежно почистват и освежават, а благодарение на формулата с млечна киселина поддържат естественото ниво на pH на интимните зони и осигурява комфорт през целия ден. Подходящи са за употреба по време на път или на работа. Интимните мокри кърпи са с дерматологично и гинекологично доказана съвместимост с кожата, като не съдържат алкални сапуни и са подходящи за ежедневна употреба.

  3. Подходящи за употреба от първия ден след раждането. Кърпичките успокояват мигновено и са идеални при смяната на пелената на бебето.

  4. Подходящи за употреба от първия ден след раждането. Кърпичките успокояват мигновено и са идеални при смяната на пелената на бебето.

  5. Zewa Fresh To Go Classic са хигиенизиращи мокри кърпи за ръце и лице, които почистват замърсяванията и оставят приятен деликатен аромат. Иновативната формулата почиства и действа благоприятно на кожата.
  6. Zewa Fresh To Go Protect са хигиенизиращи мокри кърпи за ръце и лице, които почистват замърсяванията и оставят приятен деликатен аромат. Иновативната антибактериална формулата почиства и действа благоприятно на кожата.
  7. Мокрите кърпички на "Septona" нежно почистват кожата и с тяхна помощ поддържате лична хигиена, когато и където е нужно. Те са антибактериални и съдържат етилов алкохол, който убива бактериите. Имат приятен охлаждащ ефект и аромат на зелена ябълка.
  8. Антибактериални мокри кърпи за ръце, които почистват замърсяванията и оставят приятен, деликатен аромат. Иновативната формулата почиства бактериите, без да ги разнася и действа благоприятно на кожата. Мокрите кърпи премахват замърсяванията, предотвратяват появата на бактерии, като в същото време предпазват кожата от прекомерно изсушаване и възпаления.

  9. Мокри кърпи за ръце, които почистват замърсяванията и оставят приятен, деликатен аромат. Иновативната формулата почиства бактериите, без да ги разнася и действа благоприятно на кожата. Мокрите кърпи премахват замърсяванията, предотвратяват появата на бактерии, като в същото време предпазват кожата от прекомерно изсушаване и възпаления.

  10. Антибактериални мокри кърпички за ръце с ухание на морски бриз, които почистват замърсяванията и оставят деликатен аромат. С благоприятно действие върху кожата.

Задай в низходяща посока