0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Подложки и чаршафи

Задай в низходяща посока
  1. Постелки за еднократна употреба, идеални за защита на бельото под болния.

  2. Хигиенични чаршафи за еднократна употреба
  3. Абсорбиращите подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други.

  4. Абсорбиращите подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други.

  5. Продуктът на фирмата Севар представлява висококачествени медицински абсорбиращи чаршафи. Тези чаршафи са предназначени за еднократна употреба и са подходящи както за мъже, така и за жени. Медицинските чаршафи осигуряват допълнителна защита, чрез която леглото и спалното бельо да останат максимално чисти. Използват се като допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция.  Медицинските чаршафи са изготвени от меки материали, които предпазват от протичане и поддържат сухота и удобство при употребата им. Те са предназначени за нощна употреба и са добре подплатени с абсорбиращ материал, което осигурява максимален комфорт и сигурност през цялата нощ.

  6. Подложките за смяна на пелени от Babylino Sensitive са с мека горна част и висока абсорбация. Те ще осигурят хигиеничната защита, от която се нуждаете, за да смените пелените на вашето бебе, където и да сте.

  7. Подплънките на Джонсън са с плътна вътрешност, която гарантира висока степен на абсорбиране и предпазва деликатната кожа на гърдите от влага. Това осигурява защита на гърдите ви, чиято кожа е много нежна. Подплънките за кърмачки от Джонсън са пригодени със замозалепваща лентичка, която придържа подплънката на място.

  8. Постелки за възрастни ФЛУФСАН 60 см/90 см, 10 бр.

  9. Предлагат ефективна защита за леглото, спалното бельо или друга повърхност, която трябва да бъдат предпазена. Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.

  10. Предлагат ефективна защита за леглото, спалното бельо или друга повърхност, която трябва да бъдат предпазена. Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.

Задай в низходяща посока