0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Подложки и чаршафи

Задай в низходяща посока
  1. Постелки за еднократна употреба, идеални за защита на бельото под болния.

  2. Абсорбиращите подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други.

  3. Хигиенични чаршафи за еднократна употреба
  4. Суперчастиците SEPTONA Dry Plus включват съвременна технология SAP (Super Absorbent Polymer) и предлагат хигиенична и супер-абсорбираща защита: 5 слоя защита, абсорбиращи, влагозадържащи, издръжливи, идеални за всички приложения.

  5. Висококачествени хигиенични чаршафи, които са подходящи както за мъже, така и за жени. Разработени са, за да осигурят допълнителна защита, чрез която леглото и спалното бельо да останат максимално чисти и се използват като допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция. Изключително деликатните материали предпазват от протичане и същевременно поддържат сухота и комфорт. Дерматологично тествани. Перфектното решение за всички жени и мъже, обичащи спокойствието, удобството и комфорта.

  6. Чаршафи за легло, които са идеалната защита и допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция. Защитават спалното бельо и се препоръчват за използване заедно с абсорбиращи продукти. Те осигуряват комфорт на употреба, тъй като са с мек и удобен нетъкан слой, предпазват от протичания и се задържат върху леглото. С попиващ слой от мека целулозна пулпа, с много мека външна материя за допълнителен комфорт при използването. Външният слой е от непроницаемо, нехлъзгащо се фолио – осигурява защита от протичане на урина и при местене на хигиеничния чаршаф. Идеални по време на смяна на пелената.

  7. Septona Dry Plus са висококачествени абсорбиращи чаршафи за легло, които са специално предназначени за трудноподвижните възрастни хора с наличие на инконтиненция и такива, които се възстановяват след операция и осигуряват ефективна защита през цялото денонощие.

  8. Чаршафите са предназначени за еднократна употреба и не съдържат вредни за човешкото здраве компоненти.

  9. Normal Clinic Абсорбиращи подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. Универсалните подложки са изключително тънки, с много мека повърхност, горната дишаща материя позволява циркулацията на въздуха, което предотвратява запарването на кожата, докато вътрешният им слой бързо абсорбира влагата и неутрализира неприятните миризми.

Задай в низходяща посока