0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Подложки и чаршафи

Задай в низходяща посока
  1. Постелки за еднократна употреба, идеални за защита на бельото под болния.

  2. Чаршафи за легло, които са идеалната защита и допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция. Защитават спалното бельо и се препоръчват за използване заедно с абсорбиращи продукти. Те осигуряват комфорт на употреба, тъй като са с мек и удобен нетъкан слой, предпазват от протичания и се задържат върху леглото. С попиващ слой от мека целулозна пулпа, с много мека външна материя за допълнителен комфорт при използването. Външният слой е от непроницаемо, нехлъзгащо се фолио – осигурява защита от протичане на урина и при местене на хигиеничния чаршаф. Идеални по време на смяна на пелената.

  3. Висококачествени хигиенични чаршафи, които са подходящи както за мъже, така и за жени. Разработени са, за да осигурят допълнителна защита, чрез която леглото и спалното бельо да останат максимално чисти и се използват като допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция. Изключително деликатните материали предпазват от протичане и същевременно поддържат сухота и комфорт. Дерматологично тествани. Перфектното решение за всички жени и мъже, обичащи спокойствието, удобството и комфорта.

  4. Суперчастиците SEPTONA Dry Plus включват съвременна технология SAP (Super Absorbent Polymer) и предлагат хигиенична и супер-абсорбираща защита: 5 слоя защита, абсорбиращи, влагозадържащи, издръжливи, идеални за всички приложения.

  5. Хигиенични чаршафи за еднократна употреба
  6. Абсорбиращите подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други.

  7. Абсорбиращите подложки са практично и удобно средство, специално създадени да осигурят надежна защита на спалното бельо и матрака от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други.

  8. Абсорбиращите подложки Normal Clinic с техния непромокаем долен слой осигуряват надеждна защита на леглото и други повърхности при уринарна инконтиненция, хигиенни процедури и смяна на пелени. Подходящи са за поддържане на чисто и сухо спално бельо при смяна на пелените на деца и възрастни. Могат да се използват в инвалидни колички и при грижа за домашни любимци.

  9. Продуктът на фирмата Севар представлява висококачествени медицински абсорбиращи чаршафи. Тези чаршафи са предназначени за еднократна употреба и са подходящи както за мъже, така и за жени. Медицинските чаршафи осигуряват допълнителна защита, чрез която леглото и спалното бельо да останат максимално чисти. Използват се като допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция.  Медицинските чаршафи са изготвени от меки материали, които предпазват от протичане и поддържат сухота и удобство при употребата им. Те са предназначени за нощна употреба и са добре подплатени с абсорбиращ материал, което осигурява максимален комфорт и сигурност през цялата нощ.

  10. Подложките за смяна на пелени от Babylino Sensitive са с мека горна част и висока абсорбация. Те ще осигурят хигиеничната защита, от която се нуждаете, за да смените пелените на вашето бебе, където и да сте.

Задай в низходяща посока