0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Подложки и чаршафи

Задай в низходяща посока
  1. Постелки за еднократна употреба, идеални за защита на бельото под болния.

  2. Постелки за еднократна употреба, идеални за защита на бельото под болния.

  3. Предлагат ефективна защита за леглото, спалното бельо или друга повърхност, която трябва да бъдат предпазена. Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.

  4. Постелки за възрастни ФЛУФСАН 60 см/90 см, 10 бр.

  5. Подплънките на Джонсън са с плътна вътрешност, която гарантира висока степен на абсорбиране и предпазва деликатната кожа на гърдите от влага. Това осигурява защита на гърдите ви, чиято кожа е много нежна. Подплънките за кърмачки от Джонсън са пригодени със замозалепваща лентичка, която придържа подплънката на място.

  6. Подложките за смяна на пелени от Babylino Sensitive са с мека горна част и висока абсорбация. Те ще осигурят хигиеничната защита, от която се нуждаете, за да смените пелените на вашето бебе, където и да сте.

  7. Продуктът на фирмата Севар представлява висококачествени медицински абсорбиращи чаршафи. Тези чаршафи са предназначени за еднократна употреба и са подходящи както за мъже, така и за жени. Медицинските чаршафи осигуряват допълнителна защита, чрез която леглото и спалното бельо да останат максимално чисти. Използват се като допълнение към абсорбиращите продукти за инконтиненция.  Медицинските чаршафи са изготвени от меки материали, които предпазват от протичане и поддържат сухота и удобство при употребата им. Те са предназначени за нощна употреба и са добре подплатени с абсорбиращ материал, което осигурява максимален комфорт и сигурност през цялата нощ.

  8. Трябва да се добави кратко описание за този продукт.
  9. Суперчастиците SEPTONA Dry Plus включват съвременна технология SAP (Super Absorbent Polymer) и предлагат хигиенична и супер-абсорбираща защита: 5 слоя защита, абсорбиращи, влагозадържащи, издръжливи, идеални за всички приложения.

Задай в низходяща посока