0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

КЛИМАКТ-ХИЛ ТАБЛ. Х 50

Дайте първото мнение за този продукт

8,36 лв.

Наличност: Свържете се с нас

Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума.  

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ И ПОКАЗАНИЯ:   Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума.   

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:   Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно. Таблетките се поставят под езика до разтварянето им.              

СЪСТАВ:  Sanguinaria canadensis D30 30 mg; Sepia officinalis D4 30 mg; Ignatia D4 30 mg; Simarouba cedron D4 30 mg; Stannum metallicum D12 60 mg; Lachesis mutus D12 90 mg. ПОКАЗАНИЯ: Оплаквания, дължащи се на климактериума.

ЛИСТОВКА:   Информация за потребителя Klimakt-Heel, tablets Климакт-Хил, таблетки Хомеопатичен лекарствен продукт Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Прочети повече >> Листовка: Информация за потребителя Klimakt-Heel, tablets Климакт-Хил, таблетки Хомеопатичен лекарствен продукт Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. В тази листовка:

1. Какво представлява Климакт-Хил и за какво се използва

2. Преди да приемете Климакт-Хил

3. Как да приемете Климакт-Хил

4. Възможни нежелани реакции

5. Как да съхранявате Климакт-Хил

6. Допълнителна информация

1. Какво представлява Климакт-Хил и за какво се използва Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума

2. Преди да приемете Климакт-Хил - Не приемайте Климакт-Хил, ако имате свръхчувствителност към някоя от основните или помощни съставки на продукта.Този лекарствен продукт съдържа лактоза. Ако имате непоносимост към някои захари се консултирайте с лекар, преди приемането на този лекарствен продукт - Употреба на други лекарства - не са известни лекарствени взаимодействия - Употреба на Климакт-Хил с храни и напитки - няма несъвместимости - Бременност и кърмене - посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. - Шофиране и работа с машини - Климакт-Хил не повлиява концентрацията и няма неблагоприятен ефект върху шофирането и работата с машини

3. Как да приемете Климакт-Хил Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно. Таблетките не се гълтат, а се държат в устата до разтварянето им. Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия! - Употреба при деца - не е приложимо - Ако сте приели повече от обичайната доза - Климакт-Хил няма доза на предозиране - Ако сте пропуснали да приемете Климакт-Хил - Не вземайте двойн компенсирате пропуснатия прием, а продължете по указаната схема - Ако сте спрели употребата на Климакт-Хил - Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Ако симптомите продължат или състоянието се влоши да се направи консултация с лекар

4. Възможни нежелани реакции В много редки случаи са възможни прояви на свръхчувствителност. Съобщаване на нежелани реакции Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез: Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев" № 8 1303 София Тел.:+35 928903417 уебсайт: www.bda.bg Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

5. Как да съхранявате Климакт-Хил Без специални условия на съхранение. Продуктът да се съхранява на място далече от погледа и досега на деца! Срок на годност - 5 години. Да не се използва след изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката! Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Допълнителна информациQ Помощни вещества: Магнезиев стеарат - Как изглежда и какво съдържа опаковката: РР опаковка за таблетки с по 50 таблетки, поставена в картонена кутия - Притежател на разрешението за употреба и производител: Biologische Heilmittel Heel GmbH Dr.-Reckeweg-Str. 2-4 D-76532 Baden-Baden, Германия - Дата на последно одобрение на листовката: 07.2012

КЛИМАКТ-ХИЛ ТАБЛ. Х 50 се предлага във valeta.bg. Както всички други продукти от Монопродукти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

КЛИМАКТ-ХИЛ ТАБЛ. Х 50 се произвежда от Biologische Heilmittel Heel GmbH.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 20890
Листовка не е налично
Производител Неопределен производител
Медии не е налично
Допълнителна информация не е налично
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

        ВАЖНО

         Поради извънредната ситуация поръчките направени през сайта може да се забавят.

         За някои продукти не може да гарантираме наличност.  Ще направим всичко възможно да обърнем внимание на всеки клиент и на всяка поръчка.  

         Молим за вашето разбиране и се надяваме скоро да възобновим нормалния процес на работа.

        ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМЕ И НЕКА ЗАЕДНО МИНЕМ ПРЕЗ ТРУДНАТА СИТУАЦИЯ

 Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат до 12 часа на следващия. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация