0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

КЛИМАКТ-ХИЛ Х 50 ТАБЛ.

Дайте първото мнение за този продукт

8,89 лв.

Наличност: В наличност

Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума.  

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ И ПОКАЗАНИЯ:   Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума.   

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:   Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно. Таблетките се поставят под езика до разтварянето им.              

СЪСТАВ:  Sanguinaria canadensis D30 30 mg; Sepia officinalis D4 30 mg; Ignatia D4 30 mg; Simarouba cedron D4 30 mg; Stannum metallicum D12 60 mg; Lachesis mutus D12 90 mg. ПОКАЗАНИЯ: Оплаквания, дължащи се на климактериума.

ЛИСТОВКА:   Информация за потребителя Klimakt-Heel, tablets Климакт-Хил, таблетки Хомеопатичен лекарствен продукт Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Прочети повече >> Листовка: Информация за потребителя Klimakt-Heel, tablets Климакт-Хил, таблетки Хомеопатичен лекарствен продукт Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. В тази листовка:

1. Какво представлява Климакт-Хил и за какво се използва

2. Преди да приемете Климакт-Хил

3. Как да приемете Климакт-Хил

4. Възможни нежелани реакции

5. Как да съхранявате Климакт-Хил

6. Допълнителна информация

1. Какво представлява Климакт-Хил и за какво се използва Хомеопатичен лекарствен продукт. Оплаквания, дължащи се на климактериума

2. Преди да приемете Климакт-Хил - Не приемайте Климакт-Хил, ако имате свръхчувствителност към някоя от основните или помощни съставки на продукта.Този лекарствен продукт съдържа лактоза. Ако имате непоносимост към някои захари се консултирайте с лекар, преди приемането на този лекарствен продукт - Употреба на други лекарства - не са известни лекарствени взаимодействия - Употреба на Климакт-Хил с храни и напитки - няма несъвместимости - Бременност и кърмене - посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. - Шофиране и работа с машини - Климакт-Хил не повлиява концентрацията и няма неблагоприятен ефект върху шофирането и работата с машини

3. Как да приемете Климакт-Хил Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно. Таблетките не се гълтат, а се държат в устата до разтварянето им. Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия! - Употреба при деца - не е приложимо - Ако сте приели повече от обичайната доза - Климакт-Хил няма доза на предозиране - Ако сте пропуснали да приемете Климакт-Хил - Не вземайте двойн компенсирате пропуснатия прием, а продължете по указаната схема - Ако сте спрели употребата на Климакт-Хил - Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Ако симптомите продължат или състоянието се влоши да се направи консултация с лекар

4. Възможни нежелани реакции В много редки случаи са възможни прояви на свръхчувствителност. Съобщаване на нежелани реакции Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез: Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев" № 8 1303 София Тел.:+35 928903417 уебсайт: www.bda.bg Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

5. Как да съхранявате Климакт-Хил Без специални условия на съхранение. Продуктът да се съхранява на място далече от погледа и досега на деца! Срок на годност - 5 години. Да не се използва след изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката! Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Допълнителна информациQ Помощни вещества: Магнезиев стеарат - Как изглежда и какво съдържа опаковката: РР опаковка за таблетки с по 50 таблетки, поставена в картонена кутия - Притежател на разрешението за употреба и производител: Biologische Heilmittel Heel GmbH Dr.-Reckeweg-Str. 2-4 D-76532 Baden-Baden, Германия - Дата на последно одобрение на листовката: 07.2012

КЛИМАКТ-ХИЛ ТАБЛ. Х 50 се предлага във valeta.bg. Както всички други продукти от Монопродукти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

КЛИМАКТ-ХИЛ ТАБЛ. Х 50 се произвежда от Biologische Heilmittel Heel GmbH.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 20890
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 4,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                           - 5.50 лв. - до
адрес на клиента (доставка Спиди).

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)    - 6.20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                            - 7.50 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

- над 5 кг. или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 11,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                                                     - 12.80 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 6.80 лв. до офис на спедитора и 8.50 до адрес на клиента и варират в зависимост от адреса и теглото на доставката.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Последна актуализация на цените: 07.11.2022 г.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация