0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Пигментни нарушения

Задай в низходяща посока
  1. Специален продукт с грижа за кожата, създаден, за да подпомогне подобряването вида на кожата при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се също за употреба срещу стареене на кожата и дехидратирана кожа.

  2. Продукт на марката Biotrade, който представлява нощен избелващ крем. Той има избелващ ефект при наличието на лунички, старчески петна, петна от акне, различни видове пигментации, петна от бременност, хормонални петна, както и петна от слънцето. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, страдаща от хиперпигментации.

  3. Мелабел избелващ дневен крем е предназначен за изсветляване на пигментни петна по кожата. Съдържа фитинова киселина, която стимулира синтеза на колаген в кожата, изравнява тена и предпазва от белезите на стареене. Кремът е с много висок слънцезащитен филтър SPF 50+, който не позволява появата на повторни пигментации.

  4. Високоефективна емулсия, разработена за третиране на локализирани и дифузни хиперпигментации по тялото и лицето. Слънцезащитният филтър за UVB лъчите предпазва от ново образуване на пигментни петна. Абсорбира се бързо и не оставя лепкави и мазни следи.

  5. Избелващият лосион KOKONA & MOTHER се използва при петна, лунички и тъмна кожа по лицето и шията. Възпрепятства образуването на хлоазма (петна на бременността), контролира мастната секреция, поддържа тургура на кожата, прави я здрава и витална. Перфектно почиства лицето от ежедневното замърсяване и отпушва порите, оставяйки чувство за свежест.

  6. Нежната измивна пяна с гликолова киселина предназначена за кожа с неравен тен и тъмни петна, причинени от акне, слънце или бременност, отстранява деликатно замърсяванията, стяга и почиства порите и изравнява общия тен на кожата без да я дразни или изсушава. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Почистващата пяна подготвя кожата за нанасяне на избелващи продукти Мелабел. Продуктът не съдържа сулфати и парабени и е хипоалергенен.

  7. Това е крем с избелващо действие. Предсавлява нова подобрена формула за по-безвредно избелване. Съдържа внимателно подбрана комбинация от избелващи агенти с доказана ефективност. Намалява синтеза на меланин. Бързо и надеждно намалява пигментните петна като: лунички, възрастова пигментация, петна при бременност. Формулата на продукта е обогатена с млечна киселина, която подобрува тургора на кожата и намалява интензитета на бръчките. Съдържа UV филтри за защита от вредното въздействие на слънчевото лъчение, фото-стареенето. Намалява интензитета на процеса на пигментация. Перфектен за ежедневна употреба.

  8. Това е крем с избелващо действие, UV-филтър, Витамин С и може да се прилага за всички типове кожа. Той е съвременен безвреден препарат с избелващо действие. Отстранява възрастови петна и пигментация след бременност. A+b - хидрокси киселините ексфолират роговите клетки и спомагат за по-лесното навлизане на избелващата патентована съставка AchromaXYL (TM), която инхибира тирозиназната активност в процеса на меланогенезис. УВ-филтърът осигурява защита от вредните слънчеви лъчи и предпазва от фотостареене. Препоръчва се да се използва в комбинация с другите избелващи продукти от серията Achroactive Max.

  9. Това е крем с избелващо действие, UV-филтър, Витамин С и може да се прилага за всички типове кожа. Той е съвременен безвреден препарат с избелващо действие. Отстранява възрастови петна и пигментация след бременност. A+b - хидрокси киселините ексфолират роговите клетки и спомагат за по-лесното навлизане на избелващата патентована съставка AchromaXYL (TM), която инхибира тирозиназната активност в процеса на меланогенезис. УВ-филтърът осигурява защита от вредните слънчеви лъчи и предпазва от фотостареене. Препоръчва се да се използва в комбинация с другите избелващи продукти от серията Achroactive Max.

  10. Продукт със специално разработена формула, който допринася за предотвратяване и осигурява ефективно лечение при белези, стрии, суха кожа и проблемна кожа с петна.

Задай в низходяща посока