Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Производител

Противостарееща грижа

Противостарееща грижа

Вижте още ➤ Козметични продукти против стареене на супер цени ✔️ Безплатна доставка над 49лв. ⭐ Консултация ✨ Поръчайте сега онлайн или на ☎ 0883-25-21-21

Какво представлява и защо има необходимост от нея

Лицето прави около 15 000 неволеви движения всеки ден, изразявайки състоянието си на щастие, тъга, изненада, дискомфорт, гняв, радост. С течение на времето, тези жестове се „отпечатват“ върху кожата, на първо място като фини линии и след това като мимически бръчки. Те се срещат главно по челото, областта между веждите, околоочната и устната зона. Кожата ни постоянно се възобновява, но скоростта на регенерирането на кожните клетки намалява с възрастта. Молекулите, които поддържат нейната еластичност - колаген и еластин, започват да се разпадат и втвърдяват с годините. Водата, съдържаща се в кожата, също намалява. В резултат на това кожата започва да губи своята еластичност, изтънява, става свръхчувствителна, изсушава се и се появяват бръчки. Факторите, които предизвикват стареенето на кожата са два вида:

  1. вътрешни, които са наследствеността и възрастта
  2. външни, които са въздействието на околната среда, в която най-опасни са ултравиолетовите лъчи. Те предизвикват образуването на свободни радикали, които атакуват клетките и еластичните влакна на кожата и ускоряват нейното стареене. Други външни фактори, предизвикващи образуване на свободни радикали са замърсената околната среда, тютюнопушенето, алкохолът, някои лекарства и нездравословният начин на живот като цяло.

Нашият организъм разполага със своя антиоксидантна система, за да защити клетките от окислителния стрес, предизвикан от свободните радикали. Антиоксидантите са молекули, които са в състояние да блокират свободнорадикалното окисляване и да възстановят окислените съединения. За контролиране и забавяне процеса на стареене се осъществява противостареещата грижа чрез използването на специализирана козметика, подмладяваща кожата и подобряваща последиците от този естествен физиологичен процес.

Правилно избиране и прилагане на противостареещата грижа

Противостареещите грижи, наричани още Anti–age грижи, са приоритет на всяка жена, навършила 40 години. Но истината е, че грижите срещу появата на бръчки и срещу естествения процес на стареене на кожата на лицето, трябва да започнат доста по-рано приблизително около 30 години. Козметиката, осъществяваща противостареещата грижа включва основни съставки като антиоксиданти, екстракти от рибонуклеинова киселина, коензим Q10 и хиалуронова киселина, дезоксирибонуклеинова киселина, витамини А, С и Е, естествени овлажнители, колаген и вещества, възпрепятстващи действието на ултравиолетовите лъчи. Различните козметични продукти съдържат също мелатонин, DHEA комплекс (стероиден хормон) с добавка на липозоми за максимален антистареещ ефект. Изборът от тази козметика, която се нарича Anti-age козметиката е огромен. Всички продукти предлагат чудотворен ефект и няколко години по-млада кожа, но трябва да се избере качествената и ефективна противостарееща грижа. На първо място, трябва да е подхранващи и хидратираща, особено ако сте в началния етапа на първите бръчки. След това трябва да се вземе предвид типа и качеството на кожата, степента й на чувствителност, както и средата, в която прекарвате деня си. В случай, че бръчките вече са в напреднала фаза, потърсете продукти с високо съдържание на колаген и хиалуронова киселина и със силно регенериращо действие,които ще действат в дълбочина и ще възвърнат младежко излъчване на кожата.

Във Вашата аптека

В онлайн аптека Валета Вие можете да намерите голямо разнообразие от козметични продукти за противостареещите грижи.В зависимост от Вашата възраст, типът на Вашата кожа и проблемите, свързани с нея, Вие можете да изберете подходящия вид продукти от нашата голяма гама от Anti-age козметиката. Поради изключителната отговорност на тези продукти е добре да изберете реномирани марки, които гарантират за качествата на своите продукти. Като всеки друг козметичен продукт почистващите продукти за кожата на лицето имат срок на годност и при покупка задължително обърнете внимание на него.

Сравнение на продукти