Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Производител

Грижа за лицето

Грижа за лицето

Вижте още ➤ Продукти за Грижа за Лицето на супер цени ✔️ Безплатна доставка над 49лв. ⭐ Консултация при покупка ✨ Поръчайте сега онлайн или на ☎ 0883-25-21-21

Характеристики

Грижата за лицето се осъществява с най-различни козметични продукти. Тяхното значение е огромно, защото състоянието на кожата на лицето на човек е изключително важно за самочувствието и визията му, дори за успеха му в живота. За да се радвате на млада и сияеща кожа е належащо да ползвате козметиката по щандовете за красиво лице и здрава кожа.

Видове  козметика при грижата за лицето

  1. Според тип кожа: за всеки тип кожа, за проблемна, суха, мазна, нормална, чувствителна.
  2. Тип козметичен продукт: кремове, лосиони и масла, млека и маски, серуми и около очна козметика, продукти за устни.
  3. По предназначение: почистваща, освежаваща, подхранваща, интензивна, стягаща, срещу бръчки, срещу стареене.
  4. За жени и за мъже. Правилната грижа за кожата е важна и за мъжете, която обикновено е по-мазна и раздразнена.
  5. За различни възрасти: след 20 год, след 40 год, след 50 год, след 60 год.
  6. Сезонна козметика. Много е важно използване на слънцезащитна козметика.

Ежедневна грижа за лицето

  • Сутрин. Сутрешно измиване на лицето с хладка вода. В процеса на регенерирането си през нощта кожата произвежда пот, себум, което налага почистването всяка сутрин на кожата с тоалетно мляко или гел.. Следва тонизиране с подходящи лосиони за отстраняване всички следи от почистващия продукт и кожата се овлажнява и освежава.
  • Дневна грижа. На лицето се нанася най-подходящия за съответната кожа дневен крем и грим.
  • Вечер. Премахване на замърсяванията и грима с някои козметичен продукт за почистване, може и с отвара от лайка. Почиства се кожата около очите с продукт за отстраняване на грима. Следва нанасяне на хидратен нощен крем с витамини за подхранване на кожата и поддържане на нощната регенерация.

Периодична грижа за лицето

Редовно подхранване кожата на лицето като се използва козметика (масла, балсами, маски), която съдържа витамини А и С, антиоксиданти, минерали. Така кожата на лицето става по-млада, по-здрава и по-устойчива на климатичните промени. Допълнително използване на хидратираща козметика. Редовно правете парна баня за отстраняване на черни точки и мъртвите клетки и отпушване на порите.

Какво ни предлага природата

Има готови комплекти натурални козметични продукти за лице, с които кожата получава цялостна, пълноценна грижа. Масаж с кърпа е много подходящ за всеки тип кожа. Втрийте зехтин в кожата на лицето. Изплакнете кърпата с топла вода, приятна на допир. Изстискайте я и я поставете на лицето си за 5 минути. След това разтривайте нежно кожата с кърпата в продължение на 10 минути. Изплакнете лицето с измиваща пяна. Още след първото разтриване, кожата става мека, освободена от мъртвите клетки. При редовна употреба на маска с аспирин и мед се забелязва, че неравностите по кожата са загладени, а акнето постепенно изчезва.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета сме подбрали разнообразна висококачествена козметика за грижа за лицето от реномирани фирми.

Сравнение на продукти