0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Сухи шампоани

Задай в низходяща посока
  1. Сухият шампоан на Klorane с екстракт от овес почиства нежно косата, без да е необходимо да я мокрите. Премахва замърсяванията и праха само за няколко минути. Ако не искате често да миете косата си, то сухият шампоан е чудесно решение за Вас – косата Ви ще продължи да изглежда чиста и красива дни наред. Шампоанът с мляко от овес дължи почистващите си свойства на уникалната комбинация от агенти със силно абсорбиращи свойства, които попиват нечистотиите и себума като гъба. Косата възвръща обема и блестящия си вид.

  2. Сух шампоан за коса с тропически аромат, който възвръща свежестта, мекотата и блясъка на косата. Продуктът е идеалното средство да освежите косата си, без да я миете и изтощавате. Той действа като гъба за замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Шампоанът придава обем и лекота на косата само за няколко минути.

  3. Изключително практичен и лесен за нанасяне и позволява да почистите експресно косата без да я мокрите. Продуктът действа като гъба за замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Млякото от овес в продукта е познато с омекотяващите си свойства и деликатността към всеки тип коса.

  4. Сухият шампоан с екстракт от коприва е много лесен и практичен начин да почистите експресно косата без да я мокрите. Този революционен продукт абсорбира замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Съдържа екстракт от коприва, който е познат със себорегулиращите си свойства. Придава обем и лекота на косата само за няколко минути. Удобен за носене и бърз за употреба при всякакви обстоятелства: пътуване, импровизирани вечери, туристически пътувания и други. Този сух шампоан е идеална алтернатива за разреждане на измиването с шампоан при мазен скалп. Продуктът е хипоалергенен и съдържа натурални растителни съставки. Косата преоткрива обем и плътност за няколко минути.

  5. Сухият шампоан с екстракт от коприва на известната френска марка Клоран е чудесен избор за ефективно и бързо почистване на мазна или склонна към омазняване коса без да я мокрите. Копривата е истинска съкровищница от минерали, киселини, витамини и други полезни вещества които идеално подхранват и освежават косъма. Излишният себум е отстранен а микронизираната пудра с висока абсорбираща сила връща обема и чистотата на вашата коса. Той е бързо и лесно решение за сияйна, здрава, чиста и оформена коса само за няколко минути.

  6. Изключително практичен и лесен за нанасяне и позволява да почистите експресно косата без да я мокрите. Продуктът действа като гъба за замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Млякото от овес в продукта е познато с омекотяващите си свойства и деликатността към всеки тип коса.

  7. Имай красива коса всеки ден с NIVEA FRESH REVIVE! Незабавно освежава русата коса и запазва естествения ти цвят, благодарение на тройното си действие: ЦЕЛОДНЕВНА СВЕЖЕСТ без да дразни скалпа, с приятен аромат ПРИДАВА ОБЕМ НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ без дразнене на скалпа

  8. Нивеа сух шампоан за тъмна коса, който възвръща свежестта, мекотата и блясъка на косата и е идеалното средство за освежаване на косата, без да е необходимо измиване. Притежава лек цвят, който изравнява боядисаната коса деликатно прикривайки израстналите корени.

  9. Сух шампоан за коса с прекрасен флорален аромат, който възвръща свежестта, мекотата и блясъка на косата. Продуктът е идеалното средство да освежите косата си, без да я миете и изтощавате. Той действа като гъба за замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Шампоанът придава обем и лекота на косата само за няколко минути, като в същото време абсорбира излишъка мазнини, замърсявания и миризми, освежава косата и възстановява обема между редовните измивания с шампоан. Удобен е за носене и бърз за употреба при всякакви обстоятелства. Продуктът е подходящ за всеки тип коса, не съдържа парабени и сулфати.

  10. Сух шампоан за коса със свеж аромат, който възвръща свежестта, мекотата и блясъка на косата. Продуктът е идеалното средство да освежите косата си, без да я миете и изтощавате. Той действа като гъба за замърсяванията и себума по скалпа, тъй като съдържа оригинална комбинация от ултра абсорбиращи агенти. Шампоанът придава обем и лекота на косата само за няколко минути, като в същото време абсорбира излишъка мазнини, замърсявания и миризми, освежава косата и възстановява обема между редовните измивания с шампоан. Удобен е за носене и бърз за употреба при всякакви обстоятелства. Продуктът е подходящ за всеки тип коса, не съдържа парабени и сулфати.

Задай в низходяща посока