0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Коса

Характеристики

Косата е най-обемния и впечатляващ елемент на главата на човека. Козметиката има много важната заслуга да поддържа косата здрава и красива, силна и блестяща. Многобройни и разнообразни по форма и състав, по цели и предназначение са козметичните продукти за коса. Това са шампоани, гелове, сапуни, душ гел, кремове, маски и масла, балсами, боя за коса, дезодоранти и др. Козметичните продукти служат основно за почистване и хидратиране на косата, за подхранване и растеж, ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
 1. Двуфазен спрей за коса, който хидратира и защитава сухата коса, като я дарява с блясък и мекота. Двуфазния спрей на Екре има незабавен изглаждащ ефект, което спомага за лесното разресване и оформяне на косата. Продукта е идеален за употреба при суха, къдрава и непокорна коса. Богатата формула на продукта осигурява на косата необходимата хидратация, без я утежнява. След употребата на спрея косата е гладка, мека и с ослепителен блясък.

 2. Продуктът на Taft е текстурираща паста за коса с микро-карбонови нишки, която позволява да променяте прическата си през деня, колкото пъти пожелаете. Нейната уникална иновативна формула съдържа восък и растително масло, които правят косата еластична и лесна за стилизиране. Пастата осигурява 24 часова максимална фиксация и матов ефект на прическата. Тя гарантира силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Пастата не утежнява и не втвърдява косата, като я оставя видимо по-плътна, гъвкава и мека. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Пастата на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и плътност, с възможност да я променяте и с естествено красив вид през целия ден.

 3. Продуктът на Taft е пяна за коса с ултра силна фиксация за оформяне на косата в еластични къдрици още при сушенето. Нейната уникална иновативна формула съдържа ултра леки фиксиращи частици, които оформят ефектно къдриците и им придават допълнителен обем, като същевременно защитава термично косата и предпазва косъма от топлината на сешоара. Пяната осигурява 48 часова максимална фиксация и живи, добре оформени 60 % по-дълготрайни къдрици. Тя гарантира силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Тя не утежнява и не втвърдява косата, като я оставя видимо по-плътна и гъвкава, с красиви еластични къдрици. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Пяната на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и плътност, с живи еластични къдрици и с естествено красив вид през целия ден.

 4. Пяна за коса с ултра силна фиксация и формула с течен еластин, за до 100% контрол над прическата. Стилизантът има дълготрайна фиксация без слепване и остатъци по косата. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, като в същото време има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи и вредното влияние на околната среда. След употребата му косата Ви ще бъде мека, добре фиксирана и със зашеметяващ блясък.

 5. Продуктът на Taft е лак за коса с ултра силна фиксация и с допълнителна грижа за коса като коприна. Неговата уникална иновативна формула осигурява 24 часова максимална фиксация и копринено усещане на косата. Лакът гарантира силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Той не утежнява и не втвърдява косата, като я оставя копринено мека и видимо по-плътна и гъвкава. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Лакът на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и плътност, и с естествено красив вид през целия ден.

 6. Лак за коса с ултра силна фиксация, съдържащ 3 милиона молекули, които придават милионизиран обем на прическата Ви. Стилизантът има дълготрайна фиксация без слепване и остатъци по косата. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, като в същото време има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи и вредното влияние на околната среда. След употребата му косата Ви ще бъде мека, добре фиксирана и със зашеметяващ обем.

 7. Продуктът на Taft е лак за коса с перфектна фиксация и с допълнителна грижа за изтъняваща, фина и увредена коса. Неговата иновативна формула осигурява кашмирено докосване за 24 часова максимална фиксация и кашмирена мекота на косата. Лакът осигурява силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Той не утежнява и не втвърдява косата, като я оставя мека и видимо по-плътна и гъвкава. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Лакът на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем, мекота и плътност, и с естествено красив вид през целия ден.

 8. Продуктът на Taft е лак за коса с ултра силна фиксация, създаден по специална технология за незабавно съхнене. Лакът Taft Power Express High Hold Hairspray Mega Strong осигурява мега силна фиксация за 48 часа без слепване, без следи и с допълнителна суха фиксация с гладко и лъскаво покритие. Продуктът е със специална иновативна формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Лакът прави косата Ви приятна на допир с прекрасен свеж и чист аромат. Лакът на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и прекрасен сатенен завършек, и с естествено красив вид през целия ден.

 9. Продуктът на Taft е лак за коса с ултра силна фиксация и с дълготраен 24-часов уплътняващ и повдигащ ефект. Неговата иновативна формула съдържа течен еластин за до 100% контролирана гъвкавост на косата. Лакът осигурява мега силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Лакът на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и плътност, и с естествено красив вид през целия ден.

 10. Продуктът на Taft е лак за коса с мега силна фиксация и с дълготраен 24-часов уплътняващ и повдигащ ефект. Неговата иновативна формула е в три степени на действие - не слепва, не утежнява и не втвърдява косата, като осигурява видимо повече плътност на косата. Лакът осигурява ултра силна фиксация без слепване, без следи и лесно разресване на косата. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, има UV защита и предпазва косата от слънчевите лъчи. Косата Ви е защитена от вредното влияние на околната среда като вятър и влага. Лакът на Taft запазва прическата Ви перфектно фиксирана, с двоен обем и плътност, и с естествено красив вид през целия ден.

Задай в низходяща посока

Характеристики

Косата е най-обемния и впечатляващ елемент на главата на човека. Козметиката има много важната заслуга да поддържа косата здрава и красива, силна и блестяща. Многобройни и разнообразни по форма и състав, по цели и предназначение са козметичните продукти за коса. Това са шампоани, гелове, сапуни, душ гел, кремове, маски и масла, балсами, боя за коса, дезодоранти и др. Козметичните продукти служат основно за почистване и хидратиране на косата, за подхранване и растеж, за придаване обем и блясък на косата.

Систематизиране на козметиката за коса

 1. Козметични продукти за поддържане на здрава коса (почистване, периодично подхранване, блясък и ароматизиране) гел душ за къпане, шампоан за подхранване и др.
 2. Медицинска козметика: шампоан за изтощена коса; шампоан стимулиращ  растежа на косата; серум за подхранване на дълга коса, склонна към накъсване; медицински маски, масла при пърхот и косопад, продукти за стимулиране сгъстяване на косата.
 3.  Има специфична козметика за различните типове коси: за мазна и суха, и нормална коса, меки, твърди шампоани.
 4. Сезонна козметика за коса: за лято шампоан, хидратиращ косата; шампоани със специални филтри, за запазване на цвета на косата; слънцезащитен спрей.

Какво ни предлага природата

Маска за суха коса и растеж с кокосово и ленено масло. Маска за растеж на косата с мед, мляко и зехтин. Маска за мазна коса с дъбови кори. Шампоан за максимален обем и мазни корени с алое вера. Арганово масло придава блясък и обем на косата, подобрява еластичността на косъма и го предпазва от накъсване. Екстрактът от репей стимулира обмяната на веществата. Шампоан за бърз растеж на косата от хмел и коприва. ­Има  сертифицирани био шампоан и балсами, билков шампоан на прах, АРОМА терапия за коса: био пяна, гел и помада за коса, растителна боя за коса, къна.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета, на специализираната секция за козметика, има огромен брой висококачествена козметика за коса на едни от най-добрите фирми в света, а също и на известни български фирми. Ако се затруднявате в избора си, говорете с нашите специалисти-консултанти на щанда, които с удоволствие ще ви помогнат.