0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

За деца

Задай в низходяща посока
  1. Слънчезащитно мляко за бебета и малки деца със 100% БИО продукт. За всеки тип кожа. Ефикасно предпазва от UVA и UVB лъчи. Активна съставка - сребърна вода. Съчетани в синергично цяло колоидното сребро, естествените масла и растителните екстракти допълват антиоксидантното си въздействие. Млякото създава филтър срещу вредното въздействие на слънчевите лъчи и стимулира естествената имунозащитна функция на кожата.

  2. Фотодерм фотозащитно мляко за деца със SPF 50+ предлага оптимална защита за деликатната детска кожа, срещу UV лъчите (слънчево изгаряне, слънчеви алергии и др.) благодарение на уникална комбинация от дерматологични анти-UVA и анти-UVB филтри. Photoderm KID предлага и вътрешна биологична защита чрез  активиране на естествените защитни сили на кожата и предпазва клетките. Фотодерм спрей със SPF 30 е с уникална комбинация от дерматологични филтри, предпазващи от UVA и UVB лъчите и гарантира оптимална защита срещу вредния ефект на UV лъчите.

  3. Осигурява високоефективна UVA / UVB защита при излагане на слънце. Предпазва дълготрайно от UV-индуцирано увреждане на кожата. Прилагането при малки деца се улеснява от факта, че опаковката на продукта е под формата на спрей.

  4. Слънцезащитно мляко специално предназначено за деца с чувствителна кожа, което осигурява много висока UVB и UVA защита. За да се запази по-чувствителната детска кожа. Mлякото е с формула без аромати и парабени и не оставя бели следи по кожата. Хипоалергенен. Некомедогенен. Без парабени. Без бели следи. Водоустойчив. Без аромати.

  5. Слънцезащитен спрей за деца, предназначен за чувствителна кожа, който осигурява изключителна висока защита от вредните слънчеви лъчи и подарък детска раничка. Спреят е водоустойчив и фотостабилен с мощни антиоксидантни свойства, не съдържа аромати и е без парабени и силикони. Има лека текстура, не оставя мазен филм върху кожата. Благодарение на комплексът от фотозащитни съставки, чувствителната детска кожа има висок праг на защита срещу вредните влияния на слънцето.

  6. Млякото за след слънце е допълнителна грижа за нежната кожа на вашето дете. Осигурява необходимата доза хидратация чрез комбинация от мощни хидратанти, които ограничават загубата на вода и подпомагат защитната липидна бариера на кожата. С формула обогатена с алое вера гел и екстракт от водна лилия, млякото за след слънце успокоява и има регенериращ ефект. Формула без оцветители, парабени.

  7. Слънцезащитен лосион за бебета, осигуряващ висока защита дори и на най-нежната бебешка кожа, като предотвратява изгаряния и раздразнения. Той разполага с ефективна и фотостабилна система от минерални UV филтри и специален комплекс с витамин Е и натурално алое вера, които със своето антиоксидантно действие неутрализират свободните радикали и причинения от тях оксидативен стрес – една от основните причини за появата на слънчеви алергии.

  8. Слънцезащитен спрей в удобен формат, предпазващ от слънчеви изгаряния и други кожни увреждания причинени от UV лъчите, като същевременно намалява риска от слънчеви алергии. Подходящ за чувствителна кожа. Осигурява високоефективна UVA/UVB защита с незабавен ефект. Високата UVA защита намалява риска от слънчеви алергии. Той не съдържа парфюми, оцветители и консерванти, съдържа алое вера и е изключително водоустойчив. Съвместимостта с кожата е дерматологично доказана. Особено подходящ за хора с чувствителна кожа.

  9. Детски слънцезащитен лосион Protect & Sensitive е специално създаден за деликатната детска кожа. Високо ефикасна, водоустойчива формула, подходяща за чувствителна кожа. Осигурява незабавна защита - система от UVA/UVB филтри, в съответствие с изисквания на ЕС. Иновационната формула редуцира риска от кожни алергии. С висока UVA защита, без парфюми, оцветители и консерванти и дерматологично доказана съвместимост с кожата след тестове под педиатричен контрол- дори и при чувствителна кожа. Лосионът съдържа най-високо качество UVA/UVB защитна система и незабавно защитава от слънчево изгаряне и дълготрайно увреждане на кожата Изключително водоустойчив. Изключително водоустойчив.

  10. БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ КИД спрей SPF 50+ е максимална слънцезащита за лице и тяло за деликатната кожа на малките деца. Филтриращата система anti UVA-UVB предпазва деликатната детска кожа. Изключителният патентован комплекс ELLULAR BIOPROTECTION, подсилен с Пептид С, допринася за оптимална защита на клетките на кожата. АБЦ Дерм Гел Мусан е мек измиващ гел, осигуряващ хигиена за деликатната кожа и скалп на бебета и на малки деца. Почиства нежно и съхранява физиологичното равновесие на кожата и косата. Допринася за лесното разресване. Изключително меката измиваща формула поддържа баланса на кожата и косата при всякакъв тип кожа, дори и при най-деликатната.

Задай в низходяща посока