0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

За деца

Задай в низходяща посока
  1. Слънцезащитен спрей за деца, който е създаден да осигури много висока степен на защита с патентована фотостабилна UV филтърна система Mexoryl® SX + Mexoryl® XL. Водоустойчивата формула е тествана при продължително плуване, за да гарантира ефективно предпазване от изгаряне и увреждане на деликатната детска кожа. 

  2. Слънцезащитната емулсия с SPF 50 специално разработeна за бебета и малки деца, да осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Предпазва от слънчеви изгаряния, успокоява и хидратира деликатната бебешка кожа и я запазва мека. Формулата е без парабени. Продуктът е подходящ за ползване от цялото семейство.

  3. Специално разработeна за бебета и малки деца, слънцезащитната емулсия с SPF 30 осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Предпазва от слънчеви изгаряния, успокоява и хидратира деликатната бебешка кожа и я запазва мека. Формулата е без парабени. Продуктът е подходящ за ползване от цялото семейство.

  4. Продукт с много висок слънцезащитен фактор SPF 50+, специално създаден за всички чувствителни детски и бебешки кожи. Предпазва ефективно, благодарение на много високата UVB-UVA защита и изключителното съчетание от активни вещества:

  5. Слънцезащитно мляко за деца със SPF 50+, създадено специално за деца за свръхчувствителна към слънцето кожа и за всеки тип кожа в случаи на излагане на продължително слънцегреене. Притежава UV защита с широк спектър на действие. Mлякото е с формула без аромати и парабени и не оставя бели следи по кожата. Хипоалергенен. Некомедогенен. Без парабени. Водоустойчив. Без аромати.

  6. Предназначен за чувствителна кожа, който осигурява изключителна висока защита от вредните слънчеви лъчи. Продуктът има лека текстура, не оставя мазен филм върху кожата. Благодарение на комплексът от фотозащитни съставки, чувствителната детска кожа има висок праг на защита срещу вредните влияния на слънцето.

  7. Комплектът включва: Цифров термометър с професионална точност; Назален аспиратор с мек и гъвкав край; Накрайник за миене на зъби; Комплект за грижа за ноктите и косата; Компактна чантичка.
  8. Слънцезащитно мляко, което съдържа специален комплекс филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. Благодарение на това, то предпазва нежната кожа от слънчево изгаряне. Добавеният глицерин спомага за овлажняване и успокояване на кожата. Нежното мляко оформя предпазващ водоустойчив слой. Попива бързо в кожата, без да оставя следи.

  9. БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ КИД спрей SPF 50+ е максимална слънцезащита за лице и тяло за деликатната кожа на малките деца. Филтриращата система anti UVA-UVB предпазва деликатната детска кожа. Изключителният патентован комплекс ELLULAR BIOPROTECTION, подсилен с Пептид С, допринася за оптимална защита на клетките на кожата. АБЦ Дерм Гел Мусан е мек измиващ гел, осигуряващ хигиена за деликатната кожа и скалп на бебета и на малки деца. Почиства нежно и съхранява физиологичното равновесие на кожата и косата. Допринася за лесното разресване. Изключително меката измиваща формула поддържа баланса на кожата и косата при всякакъв тип кожа, дори и при най-деликатната.

  10. Фотодерм фотозащитно мляко за деца със SPF 50+ предлага оптимална защита за деликатната детска кожа, срещу UV лъчите (слънчево изгаряне, слънчеви алергии и др.) благодарение на уникална комбинация от дерматологични анти-UVA и анти-UVB филтри. Photoderm KID предлага и вътрешна биологична защита чрез  активиране на естествените защитни сили на кожата и предпазва клетките. Фотодерм спрей със SPF 30 е с уникална комбинация от дерматологични филтри, предпазващи от UVA и UVB лъчите и гарантира оптимална защита срещу вредния ефект на UV лъчите.

Задай в низходяща посока