0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Бебешки пелени и гащи

Характеристики

Невероятно облекчение е гледането на съвременните бебенца с използване на голямото разнообразие от бебешки пелени, памперси и гащички. Основният елемент в тях е супер абсорбираща и отвеждаща влагата система, която осигурява по-бързо попиване и суха повърхност. Памперсите са много удобни, поради наподобяващия текстил горен и долен слой и се усещат много нежни при допир с кожата на бебето, В бебешките пелени, вложеният супер абсорбент попива бързо и задържа течностите вътре в пелената. Областта около крачетата е допълнително защитена от пропуск ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Характеристики

Невероятно облекчение е гледането на съвременните бебенца с използване на голямото разнообразие от бебешки пелени, памперси и гащички. Основният елемент в тях е супер абсорбираща и отвеждаща влагата система, която осигурява по-бързо попиване и суха повърхност. Памперсите са много удобни, поради наподобяващия текстил горен и долен слой и се усещат много нежни при допир с кожата на бебето, В бебешките пелени, вложеният супер абсорбент попива бързо и задържа течностите вътре в пелената. Областта около крачетата е допълнително защитена от пропускане, за да може бебето да бъде сухо и доволно през целия ден и цялата нощ. Бебешките гащички предпазват деликатната кожа на бебето от запарване и подсичане. В допълнение има и аксесоари като постелка за бебе, торбичка за използвани гащички, мрежичка за пране и др.

Видове

 1. Пелени, гащички за еднократна и многократна  употреба.
 2. Пелени за бебета с различно тегло от 5 кг до 9 кг, за бебета с тегло над 15 кг, за бебета с тегло от 3 до 6 kg.
 3. Памперси, пелени за различна възраст: възраст 3-8 месеца; в 6 размера, подходящи за всяка възраст от раждането, докато детето се научи да ползва гърне или тоалетна.
 4. Бебешки пелени за момченца и момиченца.
 5. Едноцветни и пъстри, за да радват окото на бебето. Има бебешки пелени за еднократна употреба с цветни картинки.
 6. Памперси, пелени, гащи, изработени от меки памучни материи, висококачествени материали,екологични.
 7. Комплект от раждането до гърнето, съдържащ: пелени подложки, кофа за пелени, памперс гащи - лукс  baby за приучване към гърне през деня. Предназначени са за многократна употреба и могат да се перат в перална машина.

Изисквания

 1. Да бъдат изключително меки, тънки и дишащи.
 2. Да са много удобни за бебето.  Гащички с разтегателни странични ленти, които  отлично прилягат към тялото на детето за осигуряване свобода на движенията му; еластични уши, позволяващи многократно залепване и отлепване.
 3. Да изпълняват ефективно ролята си като запазват бебето сухо през цялото денонощие.
 4. Да са направени от висококачествени материали, екологично чисти и произведени от възобновяеми суровини.
 5. Да са хипоалергенни, дерматологично тествани за не причиняване кожни раздразнения и алергии.
 6. Да не съдържат избелващи и токсични вещества, овлажняващ лосион и парфюм.
 7. Да не съдържат фталати, PVC, хлор, тежки метали и други вредни вещества за здравето и природата.
 8. Да бъда сертифицирани.

Във Вашата аптека

В онлайн аптека Валета има богат избор на тънки, плътни, памучни, мекички, висококачествени, ефективни и безопасни, отговарящи на всички изисквания, пелени, памперси и гащи.