Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Производител

Грижа за бъдещата майка

Грижа за бъдещата майка

Вижте още ➤ Топ Продукти за Бременни на супер цени онлайн ✔️ Безплатна доставка над 49лв. ⭐ Консултация ✨ Поръчайте сега онлайн или на ☎ 0883-25-21-21
Грижа за бъдещата майка Изображение

За вас, бъдещи майки!

Бременността е един от най-женствените и прекрасни периоди в живота на една жена. Хубаво е тя да е подготвена за нея. Как точно протича бременността, през какви етапи преминава развитието на детето, какъв хранителен режим трябва да следва бъдещата майка и много други са само част от въпросите, които си задава бъдещата майка. Много книги са написани от големи специалисти за този период от женския живот, и въпреки това бременната жена има много въпроси, а източниците, от които може да получи отговори на тях, са още повече. Да припомним само някои конкретни и важни неща.

Все по-сериозно се гледа към осъществяване на най-голямото желание на всяко семейство – да се сдобие с дете. Затова преди пристъпване към забременяване жената трябва да се погрижи за своето здраве и зъбите си, за привикване към здравословни навици без пушене и алкохол. В този порядък се правят тестове за овулация. С него се проследява кога яйцеклетка е годна за оплождане. Това подпомага важният момент на зачеването. Зачеването е процес на оплождане на яйцеклетка, при който се отделя хормонът на бременността. Той се открива с теста за бременност. Тестовете за овулация и бременност са много разнообразни и се продават в аптеките.

За бъдещата майка, независимо от голямата радост, бременността е голямо физиологично и психическо натоварване. И за нея се полага пpeнaтaлна гpижа, която e гpижи зa здpaвeтo нa  бpeмeнната жена, за да бъде здраво бебето ù. Отговорни за пpeнaтaлните гpижи са първо личният гинеколог, после самата жена, а може би двамата имат споделена отговорност, и  близките.

Peдoвнa пpeнaтaлнa гpижa включва: – незабавно отиване при гинеколог и задължително редовното му посещение по график; – стриктно спазвайте предписаните изследвания, лекарства, препоръки; – разкажете на лекаря за бoлecти, oпepaции и др на вас, семейството ви и родителите, което е важно за раждането и здравето на детето; – посещавайте зъболекар; – хранете се здравословно по-често по малко с повече течности;  – необходими са минерали, витамини, хранителни добавки, но само след консултация с лекар; - ограничете ползването на химически препарати; – рязко намалете физическото натоварване и психическото напрежение;; – при леки оплаквания идете  на лекар; – повече чист въздух, движение и весело настроение!

В очакване на детето бъдещата майка е в разбираем възторг и това е най-важното, което трябва да се пази от нея самата и от близките ù. Близките не трябва да я смятат за болна, но трябва да ù оказват внимание. Особено съпругът да е винаги да нея и да ù осигурява удобство, спокойствие и сигурност.

Важно място в живота на бъдещата майка заема специалната козметика за бременни. Това са: кремове за кожата на лицето против стрии и белези; крем против стрии; олио за еластичност; стягащ крем за гърди; ‎стягащ крем за тяло; гел при тежест на краката; хидратиращ балсам и много други.  В козметиката за бременни се използват чисти и качествени съставки, био и натурална козметика, гарантирано безопасни за майката и бебето.

Във вашата аптека

Онлайн аптека Валета Ви предлага специално подбрани за бременни и майки разнообразни продукти във високо качество от реномирани фирми: хранителни добавки, минерали и витамини, билки и хомопатия. Като разгледате пълната гама козметични продукти, специално комплектувани за бременни, непременно ще намерите най-подхдящите за Вас.

Сравнение на продукти