0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Препарати за бебешки съдове

Задай в низходяща посока
  1. Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият тези съдове трябва – да има силно действие и същевременно да е безвреден. Разработен с биоразградими компоненти. Без оцветители. С добавен глицерин за защита на кожата на ръцете.

  2. Благодарение на изцяло натуралните си съставки и естествени пенители, препаратът на Bio G надеждно премахва всички следи от мляко, пюрета, сок и други хранителни остатъци от бебешките съдове и това, което влиза в контакт с устата на бебето.

  3. Измивната пяна за бебешки съдове, хипоалергенен продукт, подходящ за залъгалки, биберони, играчки и шишета. Нежната му формула от биоразградими съставки и неутрално pH се грижи за кожата на ръцете. Дерматологично тестван продукт.

  4. Меката почистваща формула на препарата Бочко ефективно отстранява остатъците от мляко и храна от бебешките съдове и принадлежности (биберони, залъгалки, шишета, миещи се играчки). Съдържа биоразградими съставки, които са напълно разтворими във вода. Грижовен към ръцете по време на миене. Благодарение на вложения в препарата глицерин, задържа влагата в кожата и я оставя мека и гладка.

Задай в низходяща посока