0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Avent

aventPhilips Avent проектира и произвежда продукти, вдъхновени от природата и разработени след обширни изследвания и клинични тестове, още от 1984 г.
Всички артикули на марката предлагат иновативни решения и правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни. Разгледайте колекцията от най-продаваните бебешки шишета и комплекти за хранене, а също и асортимента от помпи за кърма и всичко необходимо за майката по време на кърмене.< ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
 1. Залъгалките с картинки на Авент са подходящи за бебета над 6 месеца. Те са с ярък цветен дизайн. С по-голяма основа.

 2. С биберона Philips AVENT Classic+ вашето бебе управлява потока на млякото, което може да помогне за намаляване на преяждането и изплюването. С биберона за променлив поток може да регулирате скоростта на потока според гъстотата на течността и ритъма, с който се храни бебето. Препоръчваме да използвате този биберон за по-гъсти течности, като сгъстено мляко, смес от мляко и ориз за бебета, смес от мляко и бебешка храна, супа и др.

 3. Шишето прави храненето с бутилка по-естествено за бебето и за вас. Биберонът с иновационен дизайн с "листенца" за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

 4. Ортодонтските, сгъваеми и симетрични биберони Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Всички залъгалки Philips Avent са изработени от силикон и са без вкус и мирис.

 5. Биберона с променлив поток Philips Avent Natural, с който можете да регулирате потока, като просто завъртите бутилката; биберонът има иновативен дизайн тип "листенца" за естествено сучене, подобно на сучене от гърда, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с бутилка.

 6. Ортодонтски, без бисфенол-A.

  Залъгалки Classic Ортодонтските, сгъваеми и симетрични биберони Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Изработени са от силикон и са без вкус и мирис.

 7. Шишето прави храненето с бутилка по-естествено за бебето и за вас. Биберонът с иновационен дизайн с "листенца" за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

 8. Идeaлният избop зa пoдpacтвaщи и aĸтивни дeцa и пoзвoлявa здpaвocлoвнo paзвитиe нa ycтaтa. Неразливаща се, лесна за самостоятелна употреба. Идеална за вкъщи и навън. Въртящ се капак - предпазва сламката от замърсяване. Мека силиконова сламка с вградена неразливаща клапа. Взаимозаменяема с цялата гама на Philips AVENT. Малко части за по-лесно почистване и сглобяване. Всички части могат да се стерилизират и да се мият в съдомиялна. Подходяща за деца над 12 месеца.

 9. Биберон за свободен поток. Предпазителят има 6 въздушни дупки за допълнителен въздушен поток, създаден за да намали дразненето на кожата.

  Плоските, симетрични биберони с капковидна форма Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето дори ако залъгалката се обърне обратно в устата.

 10. Овлажнява и омекотява сухите или чувствителни зърна.
  Съдържа Medilan™, ултра чист вид ланолин, който прониква във външните слоеве на кожата, подобрява нивото на влажност и осигурява гъвкавост. Кокосово масло и алое вера – натурални съставки, хидратират кожата и омекотяват зърната.

Задай в низходяща посока

aventPhilips Avent проектира и произвежда продукти, вдъхновени от природата и разработени след обширни изследвания и клинични тестове, още от 1984 г.
Всички артикули на марката предлагат иновативни решения и правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни. Разгледайте колекцията от най-продаваните бебешки шишета и комплекти за хранене, а също и асортимента от помпи за кърма и всичко необходимо за майката по време на кърмене.
На особена почит сред младите родители се нареждат и стерилизаторите Авент, в които шишетата на същия бранд пасват идеално.