0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Avent

aventPhilips Avent проектира и произвежда продукти, вдъхновени от природата и разработени след обширни изследвания и клинични тестове, още от 1984 г.
Всички артикули на марката предлагат иновативни решения и правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни. Разгледайте колекцията от най-продаваните бебешки шишета и комплекти за хранене, а също и асортимента от помпи за кърма и всичко необходимо за майката по време на кърмене.< ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
 1. Залъгалките с картинки на Авент са подходящи за бебета над 6 месеца. Те са с ярък цветен дизайн. С по-голяма основа.

 2. Залъгалки с картинки – забавни надписи за момче/момиче 0-6 месеца, 2бр.оп. - Avent Ортодонтските, сгъваеми и симетрични биберони Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Всички залъгалки Philips Avent са изработени от силикон и са без вкус и мирис.

 3. Торбичките за съхранение на кърма на AVENT осигуряват сигурно и безопасно съхранение на така ценната кърма. Те са предварително стерилизирани и могат да се съхраняват във фризер или хладилник.

 4. С щипката за залъгалки Philips AVENT, залъгалката е винаги близо до Вашето бебе и остава чиста; закача се с лекота; нежна към дрехите на бебето; може да бъде използвана с всички залъгалки с кръгла дръжка.

 5. Залъгалките са направени в съответствие с най - високите стандарти за безопасност. Те са симетрични, с процепи в основата, което гарантира сигурност, дори ако то ви лапне залъгалката наобратно. Изработени от чист медицински силикон.С уникална, светеща в тъмното дръжка. С по-голяма основа. Специалният дизайн осигурява естественото развитие на зъбите и венците .Имат капачка за предпазване от замърсяване и пръстеновидни дръжки за безопасност. Подходящи за всякакъв вид стерилизация. 2 броя силиконови залъгалки в опаковка.
 6. С биберона Philips AVENT Classic+ вашето бебе управлява потока на млякото, което може да помогне за намаляване на преяждането и изплюването. С биберона за променлив поток може да регулирате скоростта на потока според гъстотата на течността и ритъма, с който се храни бебето. Препоръчваме да използвате този биберон за по-гъсти течности, като сгъстено мляко, смес от мляко и ориз за бебета, смес от мляко и бебешка храна, супа и др.

 7. Шишето прави храненето с бутилка по-естествено за бебето и за вас. Биберонът с иновационен дизайн с "листенца" за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

 8. Ортодонтските, сгъваеми и симетрични биберони Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Всички залъгалки Philips Avent са изработени от силикон и са без вкус и мирис.

 9. Биберона с променлив поток Philips Avent Natural, с който можете да регулирате потока, като просто завъртите бутилката; биберонът има иновативен дизайн тип "листенца" за естествено сучене, подобно на сучене от гърда, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с бутилка.

 10. Ортодонтски, без бисфенол-A.

  Залъгалки Classic Ортодонтските, сгъваеми и симетрични биберони Philips Avent са съобразени с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Изработени са от силикон и са без вкус и мирис.

Задай в низходяща посока

aventPhilips Avent проектира и произвежда продукти, вдъхновени от природата и разработени след обширни изследвания и клинични тестове, още от 1984 г.
Всички артикули на марката предлагат иновативни решения и правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни. Разгледайте колекцията от най-продаваните бебешки шишета и комплекти за хранене, а също и асортимента от помпи за кърма и всичко необходимо за майката по време на кърмене.
На особена почит сред младите родители се нареждат и стерилизаторите Авент, в които шишетата на същия бранд пасват идеално.