0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Doppelherz

DoppelherzЗа своята над 100 годишна история благодарение на качеството и интелигентно разработените продукти марката Допелхерц е успяла да се наложи в над 50 държави по света. На немския пазар Допелхерц е абсолютен хегемон с около 30% пазарен дял, а в категория продукти за жени пазарния дял е около 60 процента!  В Русия името на марката е синоним на качествени продукти с омега-3 мастни киселини, в Полша и Англия се свързва основно с ра ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

DoppelherzЗа своята над 100 годишна история благодарение на качеството и интелигентно разработените продукти марката Допелхерц е успяла да се наложи в над 50 държави по света. На немския пазар Допелхерц е абсолютен хегемон с около 30% пазарен дял, а в категория продукти за жени пазарния дял е около 60 процента!  В Русия името на марката е синоним на качествени продукти с омега-3 мастни киселини, в Полша и Англия се свързва основно с различните видове Тоник, в Азия продуктите за очи имат водещи позиции, а в Близкия изток и Северна Африка хранителните добавки за бременни и млади майки са изключително популярни

Ние вярваме в науката

Като формули и производство нашите продукти са базирани на научни данни и резултати от клинични изследвания. Така ние гарантираме:

 • Безопасността на продуктите
 • Тяхната ефективност
 • Формули и състав, съобразени с нуждите на съвременния човек
 • Максимално високо качество


Естествени съставки

В нашите продукти се съдържат много натурални съставки. Контролът и внимателната обработка на естествените съставки са от решаващо значение за производството на качествена хранителна добавка.

Някои от растителните екстракти, които използваме, произхождат от растения, които растат в дивата природа. Например, глогът се събира ръчно в горите на Източна Европа. Други, като валериан и хмел се отглеждат във ферми при спазване на определени стандарти. Тези стандарти включват прецизен контрол на качеството на почвата, включително с измерване на съдържанието на замърсители и тежки метали, забрана за употреба на пестициди и т.н. Точни изисквания има и относно начина и периода на бране на растенията. Пример: корените на женшен трябва да растат в продължение на 5 години, преди да се стигне до събирането на реколтата. Ако корените се съберат по-рано, кореновият екстракт съдържа много по-малко количество активна съставка.

Стандарт "Good Manufacturing Practice"

Всички продукти, суровини, дори самите опаковки се сертифицират по GMP (Good Manufacturing Practice) стандарт, който гарантира качеството на нашите продукти. В резултат на това нашата продукция е в съответствие със стандартите за качеството на Световната здравна организация (СЗО) относно процесите на производство на фармацевтични продукти.

GMP стандартът проследява производството в изключителни детайли:

 • заявка;
 • път на суровината и високото й качество;
 • системи за качество на доставчика;
 • използване на най-съвременни технологии и високотехнологично оборудване;
 • начин на контролиране;
 • хигиена на помещенията;
 • системи за вода и въздух;
 • висока квалификация на персонала, зает в производството;
 • система за пласмент и изтегляне на продуктите от пазара.


Успоредно с добрите производствени практики, компанията съумява да бъде и сред най-иновативните в сегмента си. В периода между 2000 и 2010 година, научно-изследователският отдел успява да разработи средно по пет нови продукта годишно!

На българския пазар, брандът Допелхерц включва над 40 продукта - в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми. Гарантираме, че избирайки продукт от широката ни гама вие ще получите качество, което ще допринесе за по-доброто ви здраве и благосъстояние.