0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Hipp

HippКомпания HiPP повече от пет десетилетия е символ за съзнателно и отговорно отношение към природата, човека и икономиката.

Клаус Хипп винаги лично гарантира най-високото качество на всеки продукт, произведен от неговата компания.

"Повече от 50 години ние сме се посветили безрезервно на биологичното земеделие. Естественото и здравословно развитие на Вашето дете е моя отговорност през целия ми живот. Аз лично гарантирам това ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
  1. Млякото за кърмачета Hipp 2 Combiotic® е близко по съдържание до кърмата. То осигурява на Вашето бебе всички важни витамини, минерали и хранителни субстанции. Hipp 2 Combiotic® съдържа скорбяла, която е лесно смилаема и подпомага процеса на хранене. Hipp 2 Combiotic® съдържа протеин, които е близък до майчината кърма.

  2. Засищаща храна с нежен вкус, предназначена за деца от 4-ия месец. Тя е с преходно мляко, което отговаря на възрастта на вашето бебе и Пребиотични влакнини, които могат да бъдат открити също и в кърмата и подкрепят здравословната чревна флора. Hipp инстантна каша съдържа важни за нормалното развитие на бебето витамини, желязо, калций и йод. Кашата от Хип е лесна за храносмилане, без добавени оцветители, консерванти и изкуствени аромати, съгласно закона и е идеална за разнообразяване на дневното меню на вашето бебе.

  3. Инстантна млечна каша с елда е засищаща храна с нежен вкус, предназначена за деца след 4-ия месец. Тя е с преходно мляко, което отговаря на възрастта на вашето бебе и Пребиотични влакнини, които могат да бъдат открити също и в кърмата и подкрепят здравословна чревна флора. Hipp инстантна каша съдържа важни за нормалното развитие на бебето витамини, желязо, калций и йод. Кашата от Хип е лесна за храносмилане, без добавени оцветители, консерванти и изкуствени аромати, съгласно закона. Тя е идеална за разнообразяване на дневното меню на вашето бебе.

  4. Био италианска бебешка паста - кус-кус на звездички, за бебета от 6 месечна възраст. Бебешката паста е с глутен, с витамин В1 - важен за нервната система изисква се по закон в зърнените каши за бебета.

  5. Здравословно детско меню от биологично чисти продукти на марката ХИП. Добре балансирана порция от спагети, зеленчуци и риба треска, подходящо за основно хранене след 12 (дванадесет) месечна възраст. Пюрето съдържа малки и меки парчета за стимулиране на дъвченето и безопасния преход към твърда храна. С подходяща за възрастта соленост и подправки. Ниско съдържание на алергени. Не съдържа: захар, ароматизатори, оцветители, консерванти, свързващи вещества.

  6. Стимулира процеса на образуване на кърма. Съдържа полезни за лактацията билки - анасон, копър и кимион. Със свеж лимонов вкус, дължащ се на естествен лимон. Без ароматизатори и добавена захар.

  7. Продуктът на ХИП представлява натурален чай за кърмачки. Той стимулира процеса на образуване на кърма. Съдържа полезни за лактацията билки - анасон, копър и кимион. Със свеж лимонов вкус, дължащ се на естествен лимон. Чаят е вкусен и ефективен дори при настинка. Продуктът може да се употребява още от края на бременността и през цялото време на кърменето. Чаят е без ароматизатори и добавена захар.

  8. Плодовите HiPP детски бисквити с ябълка са изработени с Био качество и без добавена захар. Рецептата е балансирана с плодове и с най-добрите Био пълнозърнести култури, което ги прави специална наслада за лека закуска и когато сте навън. Произведени единствено от избрани суровини със строго контролирано биологично качество. Забавните бисквитки във формата на слонче е особено популярна за най-малките, в подходящ за хапване размер. Чрез подходящата си форма, бисквитите са лесни за хващане, удобни за малките ръчички и насърчават дъвченето и развитието на челюстните мускулчета на малки деца.

  9. Детско пюре за здравословно хранене. Зеленчици 51 % (моркови,царевица,сладки картофи 8 %),обезмаслено мляко,вода,брашно от амарант 8 %,кайсии,рапицово олио 2,6 % от биологично производство. Не съдържа глутен, съдържа мляко. Възраст: 6+ месеца
  10. Питателна храна с нежен вкус, предназначена за деца над 4 месеца. Кашата от овес е безмлечна и без добавена захар, добре засищаща и лесно смилаема.

Задай в низходяща посока

HippКомпания HiPP повече от пет десетилетия е символ за съзнателно и отговорно отношение към природата, човека и икономиката.

Клаус Хипп винаги лично гарантира най-високото качество на всеки продукт, произведен от неговата компания.

"Повече от 50 години ние сме се посветили безрезервно на биологичното земеделие. Естественото и здравословно развитие на Вашето дете е моя отговорност през целия ми живот. Аз лично гарантирам това."

Клаус Хипп лично гарантира за най-висококачествената, здравословна и вкусна храна, произведена в хармония с природата.

Първите детски храни от HiPP 1899
Основаване на компанията През 1932 г. от Георг Хипп
Партньори
Управляващи партньори:


Други партньори:

Проф. д-р. Клаус Хипп, Паулус Хипп, Щефан Хипп, Себастиан Хипп и Други членове на фамилията
Философия на компанията Производство на продукти с най-високо качество в хармония с природата
Брой служители около 2 000 човека
Производствени места Германия, Хърватска, Австрия, Русия, Швейцария, Украйна и Унгария
Важни пазари Германия, Франция, Великобритания, Италия, Хърватска, Австрия, Полша, Русия, Швейцария, Скандинавия, Словакия, Словения, Испания, Чехия, Турция, Украйна, Унгария и други страни от Източна Европа.
Продуктови линии / брой продукти
Храни за кърмачета/каши/чай:
Храни за захранване/напитки
Babysanft грижа за кожата на бебето /Mamasanft:
чай за лактация:
Напитки и специализирани храни
Общо продукти:

65
163
21
5
11
265
Структура на потреблението Класически търговци на храни на дребно, дрогерии, аптеки
Брой на биологичните ферми около 6 000
Обработваеми площи Приблизително 15 000 хектара