0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

МИЦЕТАЛ КР. ДЕРМ. 15 ГР.

Дайте първото мнение за този продукт

9,50 лв.

Наличност: Свържете се с нас

Активното вещество флутримазол е локален антимикотичен агент. МИЦЕТАЛ крем е показан за локално лечение на повърхностни кожни микози причинени от чувствителни гъбички, като: кожни инфекции причинени от дерматофити, например различни форми на трихофития; кожни инфекции причинени от дрожди, основно кожни кандидиази; версиколарна пириаза. Не използвайте МИЦЕТАЛ крем ако: сте свръхчувствителни към активното или някое от помощните вещества на лекарствения продукт; сте свръхчувствителни към имидазолови антимикотици. Кремът е само за външна употреба и не бива да се прилага в области с лигавици.

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ: Активното вещество флутримазол е локален антимикотичен агент. МИЦЕТАЛ крем е показан за локално лечение на повърхностни кожни микози причинени от чувствителни гъбички, като: кожни инфекции причинени от дерматофити, например различни форми на трихофития; кожни инфекции причинени от дрожди, основно кожни кандидиази; версиколарна пириаза. Не използвайте МИЦЕТАЛ крем ако: сте свръхчувствителни към активното или някое от помощните вещества на лекарствения продукт; сте свръхчувствителни към имидазолови антимикотици. Кремът е само за външна употреба и не бива да се прилага в области с лигавици.

УПОТРЕБА: Кремът трябва да се прилага веднъж дневно при възрастни и деца над 10 години. Количеството приложен крем трябва да покрива изцяло болното място и областите около него и внимателно да се масажира, за да може да се получи максимално проникване. Ако инфекцията е в областта на пръстите или таза, под гърдите или в областта на слабините, трябва да се приложи малко количество крем, за предпочитане вечер, за да се предпази кожата от нараняване. Пациентът трябва да бъде осведомен за обичайните мерки за хигиена, за да се избегнат източниците за ново или повторно инфектиране. Моля прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство.

СЪСТАВ: Активно вещество: флутримазол (flutrimazole) 1 g. Другите съставки са: бензилов алкохол, макрогол цетостеарил етер, цетостеарилов алкохол, глицеролов моностеарат 40-50%, диизопропилов адипат, динатриев хидрогенфосфат, безводен, натриев дихидрогенфосфат дихидрат, макрогол 400, пречистена вода.

МИЦЕТАЛ КРЕМ ДЕРМ. 15 гр.  се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

МИЦЕТАЛ КРЕМ ДЕРМ. 15 гр.  се произвежда от J. URIACH & Cia S.A., Испания.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 30729
Листовка

ЛИСТОВКА:  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
МИЦЕТАЛ 1 % крем, MICETAL 1 % cream, Флутримазол (Flutrimazole)
Моля прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите. Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

В тази листовка:
1. Какво представлява МИЦЕТАЛ крем и за какво се използва
2. Преди да използвате МИЦЕТАЛ крем
3. Как да използвате МИЦЕТАЛ крем
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате МИЦЕТАЛ крем
6. Допълнителна информация

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МИЦЕТАЛ КРЕМ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА. Активното вещество на МИЦЕТАЛ крем флутримазол е локален антимикотичен агент. МИЦЕТАЛ крем е показан за локално лечение на повърхностни кожни микози причинени от чувствителни гъбички, като: кожни инфекции причинени от дерматофити, например различни форми на трихофития; кожни инфекции причинени от дрожди, основно кожни кандидиази; версиколарна пириаза.

2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. Не използвайте МИЦЕТАЛ крем ако: сте свръхчувствителни към активното или някое от помощните вещества на лекарствения продукт; сте свръхчувствителни към имидазолови антимикотици.
Обърнете специално внимание при употребата на МИЦЕТАЛ крем. МИЦЕТАЛ крем е само за външна употреба и не бива да се прилага в области с лигавици.
Прием / употреба на други лекарства. Няма описани взаимодействия с други лекарствени продукти.
Бременност и кърмене. МИЦЕТАЛ крем може да се прилага през първите три месеца от бременността само когато лекарят реши, че лекарственият продукт е крайно необходим за лечението на пациентката. Няма данни дали флутримазол се отделя чрез кърмата, затова е необходимо внимание при употребата на лекарството от кърмачки.
Влияние върху способността за шофиране и работата с машини. МИЦЕТАЛ крем не повлиява способността за шофиране и работа с машини.
Предупреждения. Да не се прилага при деца под 10 години.

3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. МИЦЕТАЛ крем трябва да се прилага веднъж дневно при възрастни и деца над 10 години. Количеството приложен крем трябва да покрива изцяло болното място и областите около него и внимателно да се масажира, за да може да се получи максимално проникване. Ако инфекцията е в областта на пръстите или таза, под гърдите или в областта на слабините, трябва да се приложи малко количество крем, за предпочитане вечер, за да се предпази кожата от нараняване.
Пациентът трябва да бъде осведомен за обичайните мерки за хигиена, за да се избегнат източниците за ново или повторно инфектиране.
Продължителност на лечението. Продължителността на лечението се определя от лекуващия лекар в зависимост от вида и мястото на поражението или от инфектиращия микроорганизъм. През първите няколко дни на лечението трябва да има видимо подобрение. Все пак лечението не бива да се прекъсва до изтичане на предписания от лекаря период на лечение.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ. Понякога през първите няколко дни на лечението може да се появят леко зачервяване, парене, болка или дразнене в третираната област, които в редки случаи могат да доведат до прекъсване на лечението.
Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване: Изпълнителна агенция по лекарствата, ул. "Дамян Груев" № 8, 1303 София, уебсайт: www.bda.bg.
Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. Преди употреба на този лекарствен продукт, проверете срока на годност, отбелязан в основата на алуминиевата туба или на капака на кутията. Да се съхранява при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Какво съдържа МИЦЕТАЛ крем. В 100 g крем се съдържат:
Активно вещество: флутримазол (flutrimazole) 1 g.
Другите съставки са: бензилов алкохол, макрогол цетостеарил етер, цетостеарилов алкохол, глицеролов моностеарат 40-50%, диизопропилов адипат, динатриев хидрогенфосфат, безводен, натриев дихидрогенфосфат дихидрат, макрогол 400, пречистена вода.
Как изглежда МИЦЕТАЛ крем и какво съдържа опаковката. Алуминиева туба, съдържаща 15 g или 30 g крем, поставена в картонена кутия с приложена листовка за пациента.
Притежател на разрешението за употреба: Анджелини Фарма България ЕООД, България.

Производители: J. URIACH & Cia S.A., Испания.Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 5,90 лв. в зависимост от адреса и теглото на доставката


За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

ЛИСТОВКА:  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
МИЦЕТАЛ 1 % крем, MICETAL 1 % cream, Флутримазол (Flutrimazole)
Моля прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите. Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

В тази листовка:
1. Какво представлява МИЦЕТАЛ крем и за какво се използва
2. Преди да използвате МИЦЕТАЛ крем
3. Как да използвате МИЦЕТАЛ крем
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате МИЦЕТАЛ крем
6. Допълнителна информация

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МИЦЕТАЛ КРЕМ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА. Активното вещество на МИЦЕТАЛ крем флутримазол е локален антимикотичен агент. МИЦЕТАЛ крем е показан за локално лечение на повърхностни кожни микози причинени от чувствителни гъбички, като: кожни инфекции причинени от дерматофити, например различни форми на трихофития; кожни инфекции причинени от дрожди, основно кожни кандидиази; версиколарна пириаза.

2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. Не използвайте МИЦЕТАЛ крем ако: сте свръхчувствителни към активното или някое от помощните вещества на лекарствения продукт; сте свръхчувствителни към имидазолови антимикотици.
Обърнете специално внимание при употребата на МИЦЕТАЛ крем. МИЦЕТАЛ крем е само за външна употреба и не бива да се прилага в области с лигавици.
Прием / употреба на други лекарства. Няма описани взаимодействия с други лекарствени продукти.
Бременност и кърмене. МИЦЕТАЛ крем може да се прилага през първите три месеца от бременността само когато лекарят реши, че лекарственият продукт е крайно необходим за лечението на пациентката. Няма данни дали флутримазол се отделя чрез кърмата, затова е необходимо внимание при употребата на лекарството от кърмачки.
Влияние върху способността за шофиране и работата с машини. МИЦЕТАЛ крем не повлиява способността за шофиране и работа с машини.
Предупреждения. Да не се прилага при деца под 10 години.

3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. МИЦЕТАЛ крем трябва да се прилага веднъж дневно при възрастни и деца над 10 години. Количеството приложен крем трябва да покрива изцяло болното място и областите около него и внимателно да се масажира, за да може да се получи максимално проникване. Ако инфекцията е в областта на пръстите или таза, под гърдите или в областта на слабините, трябва да се приложи малко количество крем, за предпочитане вечер, за да се предпази кожата от нараняване.
Пациентът трябва да бъде осведомен за обичайните мерки за хигиена, за да се избегнат източниците за ново или повторно инфектиране.
Продължителност на лечението. Продължителността на лечението се определя от лекуващия лекар в зависимост от вида и мястото на поражението или от инфектиращия микроорганизъм. През първите няколко дни на лечението трябва да има видимо подобрение. Все пак лечението не бива да се прекъсва до изтичане на предписания от лекаря период на лечение.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ. Понякога през първите няколко дни на лечението може да се появят леко зачервяване, парене, болка или дразнене в третираната област, които в редки случаи могат да доведат до прекъсване на лечението.
Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване: Изпълнителна агенция по лекарствата, ул. "Дамян Груев" № 8, 1303 София, уебсайт: www.bda.bg.
Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ МИЦЕТАЛ КРЕМ. Преди употреба на този лекарствен продукт, проверете срока на годност, отбелязан в основата на алуминиевата туба или на капака на кутията. Да се съхранява при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Какво съдържа МИЦЕТАЛ крем. В 100 g крем се съдържат:
Активно вещество: флутримазол (flutrimazole) 1 g.
Другите съставки са: бензилов алкохол, макрогол цетостеарил етер, цетостеарилов алкохол, глицеролов моностеарат 40-50%, диизопропилов адипат, динатриев хидрогенфосфат, безводен, натриев дихидрогенфосфат дихидрат, макрогол 400, пречистена вода.
Как изглежда МИЦЕТАЛ крем и какво съдържа опаковката. Алуминиева туба, съдържаща 15 g или 30 g крем, поставена в картонена кутия с приложена листовка за пациента.
Притежател на разрешението за употреба: Анджелини Фарма България ЕООД, България.

Производители: J. URIACH & Cia S.A., Испания.Медия

Медия информация