0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

НЕО-АНГИН ЧЕРЕША тбл.x24

Дайте първото мнение за този продукт

10,09 лв.

Наличност: В наличност

Предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ: Нео-ангин череша е антисептичен терапевтичен продукт, притежаващ леко обезболяващо действие за устата и гърлото. Той е предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото, което също така може да помогне да се намали необходимостта от използване на антибиотици. Тези инфекции предизвикват възпаление на устната кухина и гърлото със симптоми, като болки в гърлото и дрезгавост на гласа, възпаление на устната лигавица и венците.

СЪСТАВ: Амилметакрезол, Дихлорбензилов алкохол, Лево-ментол Амилметакрезол спада към групата на антисептиците. Те подтискат растежа и размножаването на болестните причинители. Болестни причинители могат да бъдат например вирусите или бактериите. Антисептиците помагат на лигавицата на врата и фарингса, така че инфекцията, като например ангината да бъде затруднена. Дихлорбензиловият алкохол спада към групата на антисептиците. Те подтискат растежа и размножаването на болестните причинители. Болестни причинители могат да бъдат например вирусите или бактериите. Антисептиците помагат на лигавицата на врата и фарингса, така че инфекцията, като например ангината да бъде затруднена. Активната съставка лево-ментол облекчава болките в гърлото и болките при преглъщане.

ЛИСТОВКА: Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство, точно както е описано в гази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. - Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка, - Ако 3-4 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

Какво съдържа тази листовка

1. Какво представлява нео-ангин® череша и за какво се използва

2. Какво трябва да знаете, преди да приемете нео-ангин® череша

3. Как да приемате нео-ангин® череша

4. Възможни нежелани реакции

5. Как да съхранявате нео-ангин® череша

6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

1. Какво представлява нео-ангин череша и за какво се използва. Нео-ангин® череша е антисептичен терапевтичен продукт, притежаващ леко обезболяващо действие за устата и гърлото. Той е предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото, което също така може да помогне да се намали необходимостта от използване на антибиотици. Тези инфекции предизвикват възпаление на устната кухина и гърлото със симптоми, като болки в гърлото и дрезгавост на гласа, възпаление на устната лигавица и венците.

2. Какво трябва да знаете, преди да приемете нео-ангин череша. Не приемайте нео-ангин® череша Ако сте алергични (свръхчувствителни) към някоя от активните вещества или към някоя от останалите съставки на нео-ангин череша (изброени вт. 6). При деца под 6 годишна възраст Предупреждения и предпазна мерки Консултирайте се с Вашия лекар в случай, че посоченото се отнася за Вас: Ако симптомите на инфекция на устната кухина и фаринкса продължават повече от 3-4 дни или дори се влошават, моля да се консултирате с Вашия лекар. Ако страдате от хронична кашлица или дрезгавост на гласа, моля да се консултирате с Вашия лекар прели да започнете да приемате нео-ангинф череша. Тези прояви може да бъдат също симптоми на евентуални злокачествени заболявания. Други лекарства и нео-ангин череша. Не са известни взаимодействия с други лекарствени продукти. Не се препоръчва едновременното приложение с други продукти, които действат на устната кухина и лигавиците. Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително такива, отпускани без рецепта. нео-ангпн® череша с храни и напитки Няма данни, показващи че храната или напитките оказват влияние върху действието на нео-ангин череша. Не приемайте храна или напитки непосредствено след приема на нео-ангин® череша, за да се избегне извличането на активното вещество от лигавицата на устата и фаринкса. Бременност и кърмене Ако сте бременна или кърмите, се посъветвайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Няма клинични данни за ефекти на нео-ангинф череша по време на бременност. Данните от проведените проучвания при опитни животни не показват директни или индиректни увреждащи ефекти по отношение на бременността, развитието на ембриона/плода, раждането и послеродовото развитие. Поради отсъствието на достатъчно ннформация не е възможно напълно да се изключат рисковете за плода и по тази причина не се препоръчва използване на лекарствения продукт по време на бременност. Шофиране в работа е машини Ефектът на този лекарствен продукт върху способността за шофиране и работа с машини е неизвестен. Въпреки това е малко вероятно те да бъдат нарушени. Важна информация относно някои от съставките на нео-ангнн® череша - Този лекарствен продукт съдържа оцветителя кохинил червено А, който може да причини алергични реакции. - нео-ангин® череша съдържа изомалтоза. В случай, че Вашият лекар Ви уведомил, че имате непоносимост към някои захари, консултирайте се с него преди да започнете да приемате този лекарствен продукт. - нео-ангин череша съдържа 2,58 g изомалтоза (захарен заместител) а една таблетка за смучене (еквивалентни приблизително на 0,22 въглехидратни единици). Това трябва да се има предвид при болни със захарен диабет. Лекарственият продукт може да увреди зъбите (кариес).

3. Как да приемате нео-ангин® череша. Винаги приемайте нео-ангин® череша точно според указанията в листовката. Ако не сте напълно сигурни, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Указания нео-ангин® череша е предназначен за употреба в устата и фаринкса (лерорално приложение). Възрастните и децата над 6 годишна възраст трябва да приемат по една таблетка за смучене, която бавно да се разтвори в устата на всеки 2-3 часа. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене, В случай, че симптомите на инфекция на устната кухина и фаринкса продължават повече от 3-4 дни или дори се влошават, моля да се консултирате с Вашия лекар. Този продукт не е предназначен за деца под 6 годишна възраст. Ако сте приели повече от необходимата доза нео-ангин череша В случай, че сте приели по-голямо количество нео-ангин® череша, трябва при проява на някакви нежелани реакции да се обърнете към Вашия лекар или фармацевт. Не са отбелязани случаи на предозиране. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене, В случаи на предозиране може да се очакват дразнене на лигавиците на устата и стомаха. Ако сте пропуснали да приемете нео-ангин® череша Не вземайте двойна доза нео-ангин* череша, за да компенсирате пропуснатия прием. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармапевт.

4. Възможни нежелани реакции. Както всички лекарства, нео-ангин® череша може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Оценката на нежеланите реакции се базира на следната честота Много чести Повече от 1 от 10 пациенти Чести По-малко от 1 от 10 пациенти, но повече от 1 от 100 пациенти Не чести По-малко от 1 от 100 пациенти, но повече от 1 от 1000 пациенти Редки По-малко от 1 от 1000 пациенти, но повече от 1 от 10000 пациента Много редки По-малко от 1 от 10000 пациенти, включително индивидуалните случаи С неизвестна честота Не може да се определи от наличните данни Много редки: - стомашно разстройство - дразнене на устната лигавица - алергични реакции спрямо някоя от съставките Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в гази листовка нежелани реакции, моля да уведомите Вашия лекар или фармацевт,

5. Как да съхранявате нео-ангин® череша. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте нео-ангин® череша след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка и блистера. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месен. Съхранявайте при температура под 25° С. Съхранявайте в оригиналната опаковка. Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт, как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Съдържание на опаковката и допълнителина информации. Какво съдържа нео-ангин череша - Активните вещества са: 2.4-дихлоробензил алкохол 1,20 mg, амилметакрезол 0,60 mg левоментол 5,90 mg - Другите съставки са: ментово масло, изомалтоза, винена киселина, аромат на череша, кохинил червено A (Е124), индиготин (Е 132), Как изглежда нео-ангин® череша и какво съдържа опаковката нео-ангин® череша се предлага под формата на таблетки за смучене. Таблетките за смучене са с червен цвят, кръгли и полупрозрачни. нео-ангин® череша се предлага в картонена опаковка с 12, 16, 24 и 48 таблетки за смучене. Притежател на разрешението за употреба и производител: Divapharma GmbH 12274 Berlin Германия Дата на последно одобрение на листовката Август/2008 .

НЕО-АНГИН ЧЕРЕША тбл.x24 се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

НЕО-АНГИН ЧЕРЕША тбл.x24 се произвежда от Klosterfrau.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 46725
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 4,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                           - 5.50 лв. - до
адрес на клиента (доставка Спиди).

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)    - 6.20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                            - 7.50 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

- над 5 кг. или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 11,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                                                     - 12.80 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 6.80 лв. до офис на спедитора и 8.50 до адрес на клиента и варират в зависимост от адреса и теглото на доставката.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Последна актуализация на цените: 07.11.2022 г.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация