0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ X 6

Дайте първото мнение за този продукт

10,45 лв.

Наличност: В наличност

Лечение на симптоми при грипни състояния с начален и клиничен стадий, като температура, втрисване, мускулни болки.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

СЪСТАВ: Филтриран автолизат от черен дроб и сърце на патица.

ПОКАЗАНИЯ: Лечение на симптоми при грипни състояния с начален и клиничен стадий, като температура, втрисване, мускулни болки.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Дозировката е различна в зависимост от стадия на заболяването: Като профилактично средство Осцилококцинум се прилага в доза: една доза (туба) седмично в период на опасност от заразяване. При първите симптоми на грип се препоръчва прием на една доза (туба), колкото е възможно по-скоро. Приемът трябва да се повтори от два до три пъти през интервал от шест часа. При изявена клинична картина трябва да се приема по една доза (туба) два пъти дневно /сутрин и вечер в продължение на един до три дни. Продуктът трябва да се приема поне 15 минути преди или един час след хранене. Цялото съдържание на тубата да се остави до пълното разтваряне под езика. При деца под една година пилулите се разтварят във вода преди прием.

ЛИСТОВКА: Хомеопатичен лекарствен Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. - Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Вижте точка 4.

В тази листовка:

1. Какво представлява ОСЦИЛОКОКЦИНУМ и за какво се използва?

2. Преди да приемете ОСЦИЛОКОКЦИНУМ

3. Как да приемате ОСЦИЛОКОКЦИНУМ?

4. Възможни нежелани реакции

5. Как да съхранявате ОСЦИЛОКОКЦИНУМ?

6. Допълнителна информация

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОСЦИЛОКОКЦИНУМ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.

2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ОСЦИЛОКОКЦИНУМ. Не приемайте ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ. Обърнете специално внимание при употребата на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако Вашият лекар Ви е информирал, че имате непоносимост към някои видове захари, свържете се с него преди да приемете това лекарство. Употреба на други лекарства Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта. Прием на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ с храни и напитки Този лекарствен продукт трябва да се приема поне 15 минути преди или 1 час след хранене. Бременност и кърмене Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Важна информация относно някоя от съставките на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Списък на помощните вещества с доказан ефект: лактоза, захароза.

3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ОСЦИЛОКОКЦИНУМ? Перорално приложение. Възрастни и деца; Дозировката трябва да се уточни в зависимост от стадия на заболяването: • За профилактично лечение: 1 доза (туба) седмично в период на опасност от зараза. • При първите симптоми на грип: 1 доза (туба), колкото е възможно по-скоро. Приемът да се повтори от 2 до 3 пъти през интервал от 6 часа. • При изявена клинична картина: по 1доза (туба) 2 пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на 1 до 3 дни. Цялото съдържание на 1 доза (туба) да се остави до пълното разтваряне под езика. Деца под 1 година: да се разтвори във вода преди прием. Ако сте приели повече от необходимата доза ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт. Ако сте пропуснали да приемете ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Ако сте спрели приема на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този лекарствен продукт, моля, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ. Както всички лекарства, ОСЦИЛОКОКЦИНУМ може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Не се очакват нежелани лекарствени реакции. Съобщаване на нежелани реакции Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно на Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев" № 8 1303 София Тел.: +35928903417 : уебсайт: www.bda.bg Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

5. Как да съхранявате ОСЦИЛОКОКЦИНУМ? Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте ОСЦИЛОКОКЦИНУМ след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка.

6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Какво съдържа ОСЦИЛОКОКЦИНУМ? За 1 доза от lg пилули - Активното вещество е:Anas barbariae,hepatis et cordis extractum 200K.....0.01 ml -Другите съставки са: захароза, лактоза. Как изглежда ОСЦИЛОКОКЦИНУМ и какво съдържа опаковката? Пилули в еднодозова опаковка, доза от lg. Кутия с 6 или 30 дози от lg. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба. Притежател на разрешението за употреба BOIRON 2 avenue de POuest Lyonnais 69510 Messimy Франция Производители BOIRON 20, rue de la Liberation 69 П0 Sainte Foy-les-Lyon Франция BOIRON 2, avenue de l'Ouest Lyonnais 69510 Messimy Франция Дата на последно преразглеждане на листовката 09/2013 г.

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ 6 дози се предлага във valeta.bg и както всички други продукти от Комбинирани продукти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ 6 дози се произвежда от Boiron Laboratoires.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 18558
Листовка Не
Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 4,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                           - 5.50 лв. - до
адрес на клиента (доставка Спиди).

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)    - 6.20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                            - 7.50 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

- над 5 кг. или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 11,20 лв. - до офис на фирма Спиди.
                                                                                                     - 12.80 лв. - до адрес на клиента (доставка Спиди).

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 6.80 лв. до офис на спедитора и 8.50 до адрес на клиента и варират в зависимост от адреса и теглото на доставката.

За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Последна актуализация на цените: 07.11.2022 г.

Листовка

Листовка към продукта.

Медия

Медия информация