Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

BARBEL DREXEL PHYTO ENTWАSSERUNG / ПРОТИВ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ ТАБЛЕТКИ X 120 (70845)

BARBEL DREXEL PHYTO ENTWАSSERUNG / ПРОТИВ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ ТАБЛЕТКИ X 120 (70845)
BARBEL DREXEL PHYTO ENTWАSSERUNG / ПРОТИВ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ ТАБЛЕТКИ X 120 (70845)

Допринася за изхвърлянето на излишни течности от организмът. Допринася за нормалното състояние на лимфо и водо-солевия баланс в организма.

Категория: Детокс Производител: Неопределен производител SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
34,00 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Не е наличен

ОПИСАНИЕ: Хранителна добавка, естествен продукт допринасящ за изхвърлянето на излишни течности от организма. Допринася за нормалната функция на бъбреците и правилната циркулация на лимфата. Спомага за по-лесното изхвърляне на излишни течности от организма. Подпомага намаляване подуването на крайниците и подпухването на лицето. Съдейства за редуциране на теглото. Съдържа екстракти от бодлива круша (кактусова смокиня), коприва, полски хвощ, брезови листа, аспержи и мастни киселини от оризов екстракт в комбинация с магнезий и калий. Екстрактът от бодлива круша спомага за отделянето на вода през бъбреците. Последните проучвания са констатирали, че подобрява метаболизма и по този начин редуцира теглото. Екстрактът от аспержи стимулира бъбречната функция, намалява задържането на вода в организма, подуването на крайниците и подпухването на лицето. Специална билкова смес екстракти от брезови листа, коприва и хвощ поддържа оптималния воден и електролитен баланс и подпомага отделянето на вода и сол през бъбреците. Калий и магнезий допринасят за минералния и електролитния баланс. По този начин оказват благоприятно влияние върху здравословното функциониране на кръвното налягане и нервната система. Phyto Entwässerung на Bärbel Drexel не съдържа глутен и лактоза и е подходящ за вегани, вегетарианци и диабетици.

УПОТРЕБА: Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 1-2 пъти дневно, преди хранене с достатъчно количество вода. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Използвайте до 3 месеца и направете пауза от минимум 1 месец. Информация за диабетици: 1 таблетка съответстват на 0,01 ВЕ. Не е подходящ за лица задържащи вода, в резултат от намалена бъбречна функция. Съхранявайте на хладно място, без пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

СЪСТАВ:        2 таблетки  в дневна доза/4 таблетки
Бодлива круша   500 mg          1000 mg
Екстракт
Брезови листа     80 mg           160 mg
Пудра и екстракт
Коприва               80 mg           160 mg
Билка и екстракт
Полски хвощ         80 mg           160 mg
Пудра и екстракт
Аспрежи (пудра) 70 mg           140 mg
Магнезий          30.5 mg             61 mg
Екстракт от бодлива круша (50%), 15% билкова смес пудра от (брезови листа, коприва, полски хвощ), магнезиев карбонат, аспержи пудра, калиев цитрат (регулатор на киселинността), екстракт  от брезови листа 3%), екстракт от коприва (3%), екстракт от полски хвощ  (3%), мастни киселини от екстракт от ориз.

Сравнение на продукти