0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

РЕВАЛИД Х 90 КАП.

Дайте първото мнение за този продукт

29,07 лв.

Наличност: В наличност

Ревалид съдържа витамини, аминокиселини и микроелементи, които са естествена съставка на храната. Активните съставки на Ревалид подпомагат формирането на кератина - основен градивен материал на косата и ноктите. Ревалид оказва благоприятно въздействие върху еволюцията на алопецията: може да спре частично или намали загубата на коса. Ревалид прави ноктите по-малко чупливи. Ревалид се използва за лечение на следните симптоми: Алопеция от различен произход, респ. дифузна алопеция, андрогенна алопеция, себорейна алопеция, алопеция вследствие на болест или бременност, алопеция вследствие лечение с медикаменти, хормонална алопеция след изясняване и лечение на специфичното заболяване или нарушение. Косопад и нарушения в растежа на косъма от различен произход. Нарушена структура на косъма (чупливост, разцепване на косъма, изтощена коса). Нарушения в растежа и дистрофии на ноктите. За по-подробна информация прочетете приложената листовка на продукта.

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ И ПОКАЗАНИЯ: Ревалид съдържа витамини, аминокиселини и микроелементи, които са естествена съставка на храната. Активните съставки на Ревалид подпомагат формирането на кератина - основен градивен материал на косата и ноктите. Ревалид оказва благоприятно въздействие върху еволюцията на алопецията: може да спре частично или намали загубата на коса. Ревалид прави ноктите по-малко чупливи. Ревалид се използва за лечение на следните симптоми: Алопеция от различен произход, респ. дифузна алопеция, андрогенна алопеция, себорейна алопеция, алопеция вследствие на болест или бременност, алопеция вследствие лечение с медикаменти, хормонална алопеция след изясняване и лечение на специфичното заболяване или нарушение. Косопад и нарушения в растежа на косъма от различен произход. Нарушена структура на косъма (чупливост, разцепване на косъма, изтощена коса). Нарушения в растежа и дистрофии на ноктите. За по-подробна информация прочетете приложената листовка на продукта.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Обичайната доза за възрастни и деца над 12 годиние една капсула 3 пъти дневно с достатъчно течност, след или по време на хранене. Въпреки благоприятните резултати, които често се наблюдават още след първия месец от лечението, терапията с Ревалид трябва да продължи три месеца. Лечението може да бъде продължено или повторено при необходимост. При тежки случаи, лечението може да започне с по-висока доза - 2 капсули три пъти дневно през първия месец и след това да се продължи с нормалната доза от 1 капсула три пъти дневно. Винаги приемайте дозата, препоръчана в листовката. Ако не сте сигурни относно употребата на Ревалид консултирайте се с Вашия фармацевт. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва след изтичане на крайния срок за годност. Да се съхранява при температура под 25°С на място защитено от пряка слънчева светлина и източници на горещина, и недостъпно за деца.

СЪСТАВ: 1 капсула съдържа: 100 мг метионин, 50 мг цистеин, 50 мг калциев пантотенат, 1,5 мг тиаминхидрохлорид (вит В 1), 10 мг пиридоксинхидрохлорид (вит В6), 20 мг парааминобензоена киселина, 50 мг екстракт от просо, 50 мг екстракт от пшенични зародиши, 50 мг бирена мая, 2 мг желязо, 2 мг цинк и 0,5 мг мед;
Помощни вещеста: оцветител (Е 104), безводен колоидален силиций, желатин.

РЕВАЛИД Х 90 КАП. се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до Вашата врата бързо и евтино.             

РЕВАЛИД Х 90 КАП. се произвежда от Евофарма, Чехия. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 25214
Листовка

ЛИСТОВКА: РЕВАЛИД капс. * 90 Информация за пациента. Ревалид капсули, твърди. Моля прочетете внимателно тази листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Този лекарствен продукт се предлага без рецепта. Въпреки това Вие трябва да приемате Ревалид внимателно, за да постигнете добри резултати. Пазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт. Обърнете се към Вашия лекар, ако Вашите симптоми се влошат или не се подобрят след 3 месеца. Ако някои от нежеланите реакции станат сериозни или забележите нежелани реакции, които не са споменати в тази листовка, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

Каква информация съдържа тази листовка:

1.  Какво представлява Ревалид и за какво се използва?
2.  Преди да приемете Ревалид
3.  Как да приемате Ревалид?
4.  Нежелани реакции
5.  Как трябва да се съхранява Ревалид?
6.  Друга информация

1. Какво представлява Ревалид и за какво се използва?

Ревалид съдържа витамини, аминокиселини и микроелементи, които са естествена съставка на храната.
Активните съставки на Ревалид подпомагат формирането на кератина - основен градивен материал на косата и ноктите. Ревалид оказва благоприятно въздействие върху еволюцията на алопецията: може да спре частично или намали загубата на коса. Ревалид прави ноктите по-малко чупливи.

Ревалид се използва за лечение на следните симптоми:
     Алопеция от различен произход, респ. дифузна алопеция, андрогенна алопеция, себорейна алопеция, алопеция вследствие на болест или бременност, алопеция вследствие лечение с медикаменти, хормонална алопеция след изясняване и лечение на специфичното заболяване или нарушение.
     Косопад и нарушения в растежа на косъма от различен произход
    Нарушена структура на косъма (чупливост, разцепване на косъма, изтощена коса)
    Нарушения в растежа и дистрофии на ноктите

За андрогенната алопеция и alopecia areata, ефекта на Ревалид е ограничен само до укрепване и заздравяване на останалата коса.

2. Преди да приемете Ревалид

Смущенията в състоянието на косата често пъти са утежнени поради дисбаланс в храненето. По възможност трябва да се приема добре балансирана и разнообразна храна. Строго ограничаващи диети като вегетарианска или изключително ниско калорична е желателно да се избягват, както и агресивно третиране на косата: изрусяване, много често боядисване, студено къдрене, прекалена употреба на шампоан, горещо изсушаване, опъната прическа, къдрене с маша, продължително и незащитено излагане на слънце. Носенето на гумени ръкавици предпазва ноктите от агресивността на домашната работа

Не приемайте Ревалид
Ако сте алергични (свръхчувствителни) към някои от активните съставки или помощните вещества. Предвид липсата на достатъчно данни Ревалид не трябва да се използва при деца под 12 години.

Прием на други лекарства
Ревалид не трябва да бъде приеман по време на лечение със сулфонамиди, тъй като действието на сулфонамидите се подтиска от парааминобензоената киселина. Моля уведомете Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или напоследък сте приемали други лекарства, вкл. лекарства без рецепта.

Бременност и кърмене
Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете лечение с Ревалид, ако сте бременна или кърмите.

Шофиране и работа с машини
Ревалид няма негативно въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.

Важна информация относно някои от съставките на Ревалид
 Информация за диабетици: 1 капсула = 0.035 плодов еквивалент (6,7 kJ/1,6 kcal).
 Информация за пациенти с цьолиакия: 1 капсула съдържа 1 мг глутен.

3. Как да приемате Ревалид ?

Винаги приемайте дозата, препоръчана в тази листовка. Ако не сте сигурни относно употребата на Ревалид консултирайте се с Вашия фармацевт. Обичайната доза за възрастни и деца над 12 годиние една капсула 3 пъти дневно с достатъчно течност, след или по време на хранене. Въпреки благоприятните резултати, които често се наблюдават още след първия месец от лечението, терапията с Ревалид трябва да продължи три месеца. Лечението може да бъде продължено или повторено при необходимост.
При тежки случаи, лечението може да започне с по-висока доза - 2 капсули три пъти дневно през първия месец и след това да се продължи с нормалната доза от 1 капсула три пъти дневно.

Ако сте приели повече капсули отколкото е необходимо или ако сте пропуснали прием на Ревалид.
В случай че пропуснете един прием или леко предозирате, можете да продължите лечението без промяна. Не приемайте двойна доза.
Ако имате впечатление, че ефектът от Ревалид е прекалено слаб или прекалено силен, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

4.  Нежелани лекарствени реакции

Както всеки лекарствен продукт Ревалид може да предизвика нежелани реакции. В случай на прием на Ревалид между храненията или на празен стомах, може да се наблюдава гадене или лек гастроинтестинален дискомфорт. В тези случаи стриктно се спазва препоръчания начин на прием. При дозировка от 6 капсули дневно би могло да се почувства лек дигестивен дискомфорт. В тези случаи е необходимо да бъде приложена дозировка от 3 капсули дневно. Все пак Ревалид се понася добре. Ако някои нежелани реакции са сериозни или забележите такива, които не са споменати в тази листовка, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

5.  Как трябва да се съхранява Ревалид ?

Да се съхранява на сухо място при температура под 25° С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте Ревалид след срока на годност, отбелязан на опаковката и блистера. Срока на годност се отнася до последния ден на посочения месец. Партидния номер е отбелязан на блистера.
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Друга информация

Какво съдържа Ревалид?
1 капсула съдържа: 100 мг метионин, 50 мг цистеин, 50 мг калциев пантотенат, 1,5 мг тиаминхидрохлорид (вит В 1), 10 мг пиридоксинхидрохлорид (вит В6), 20 мг парааминобензоена киселина, 50 мг екстракт от просо, 50 мг екстракт от пшенични зародиши, 50 мг бирена мая, 2 мг желязо, 2 мг цинк и 0,5 мг мед;
Помощни вещеста: оцветител (Е 104), безводен колоидален силиций, желатин

Данни за опаковката:
Опаковка от 30 и 90 капсули
Срок на годност: 3 години

Производител: Чехия

Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 5,90 лв. в зависимост от адреса и теглото на доставката


За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

ЛИСТОВКА: РЕВАЛИД капс. * 90 Информация за пациента. Ревалид капсули, твърди. Моля прочетете внимателно тази листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Този лекарствен продукт се предлага без рецепта. Въпреки това Вие трябва да приемате Ревалид внимателно, за да постигнете добри резултати. Пазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт. Обърнете се към Вашия лекар, ако Вашите симптоми се влошат или не се подобрят след 3 месеца. Ако някои от нежеланите реакции станат сериозни или забележите нежелани реакции, които не са споменати в тази листовка, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

Каква информация съдържа тази листовка:

1.  Какво представлява Ревалид и за какво се използва?
2.  Преди да приемете Ревалид
3.  Как да приемате Ревалид?
4.  Нежелани реакции
5.  Как трябва да се съхранява Ревалид?
6.  Друга информация

1. Какво представлява Ревалид и за какво се използва?

Ревалид съдържа витамини, аминокиселини и микроелементи, които са естествена съставка на храната.
Активните съставки на Ревалид подпомагат формирането на кератина - основен градивен материал на косата и ноктите. Ревалид оказва благоприятно въздействие върху еволюцията на алопецията: може да спре частично или намали загубата на коса. Ревалид прави ноктите по-малко чупливи.

Ревалид се използва за лечение на следните симптоми:
     Алопеция от различен произход, респ. дифузна алопеция, андрогенна алопеция, себорейна алопеция, алопеция вследствие на болест или бременност, алопеция вследствие лечение с медикаменти, хормонална алопеция след изясняване и лечение на специфичното заболяване или нарушение.
     Косопад и нарушения в растежа на косъма от различен произход
    Нарушена структура на косъма (чупливост, разцепване на косъма, изтощена коса)
    Нарушения в растежа и дистрофии на ноктите

За андрогенната алопеция и alopecia areata, ефекта на Ревалид е ограничен само до укрепване и заздравяване на останалата коса.

2. Преди да приемете Ревалид

Смущенията в състоянието на косата често пъти са утежнени поради дисбаланс в храненето. По възможност трябва да се приема добре балансирана и разнообразна храна. Строго ограничаващи диети като вегетарианска или изключително ниско калорична е желателно да се избягват, както и агресивно третиране на косата: изрусяване, много често боядисване, студено къдрене, прекалена употреба на шампоан, горещо изсушаване, опъната прическа, къдрене с маша, продължително и незащитено излагане на слънце. Носенето на гумени ръкавици предпазва ноктите от агресивността на домашната работа

Не приемайте Ревалид
Ако сте алергични (свръхчувствителни) към някои от активните съставки или помощните вещества. Предвид липсата на достатъчно данни Ревалид не трябва да се използва при деца под 12 години.

Прием на други лекарства
Ревалид не трябва да бъде приеман по време на лечение със сулфонамиди, тъй като действието на сулфонамидите се подтиска от парааминобензоената киселина. Моля уведомете Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или напоследък сте приемали други лекарства, вкл. лекарства без рецепта.

Бременност и кърмене
Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете лечение с Ревалид, ако сте бременна или кърмите.

Шофиране и работа с машини
Ревалид няма негативно въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.

Важна информация относно някои от съставките на Ревалид
 Информация за диабетици: 1 капсула = 0.035 плодов еквивалент (6,7 kJ/1,6 kcal).
 Информация за пациенти с цьолиакия: 1 капсула съдържа 1 мг глутен.

3. Как да приемате Ревалид ?

Винаги приемайте дозата, препоръчана в тази листовка. Ако не сте сигурни относно употребата на Ревалид консултирайте се с Вашия фармацевт. Обичайната доза за възрастни и деца над 12 годиние една капсула 3 пъти дневно с достатъчно течност, след или по време на хранене. Въпреки благоприятните резултати, които често се наблюдават още след първия месец от лечението, терапията с Ревалид трябва да продължи три месеца. Лечението може да бъде продължено или повторено при необходимост.
При тежки случаи, лечението може да започне с по-висока доза - 2 капсули три пъти дневно през първия месец и след това да се продължи с нормалната доза от 1 капсула три пъти дневно.

Ако сте приели повече капсули отколкото е необходимо или ако сте пропуснали прием на Ревалид.
В случай че пропуснете един прием или леко предозирате, можете да продължите лечението без промяна. Не приемайте двойна доза.
Ако имате впечатление, че ефектът от Ревалид е прекалено слаб или прекалено силен, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

4.  Нежелани лекарствени реакции

Както всеки лекарствен продукт Ревалид може да предизвика нежелани реакции. В случай на прием на Ревалид между храненията или на празен стомах, може да се наблюдава гадене или лек гастроинтестинален дискомфорт. В тези случаи стриктно се спазва препоръчания начин на прием. При дозировка от 6 капсули дневно би могло да се почувства лек дигестивен дискомфорт. В тези случаи е необходимо да бъде приложена дозировка от 3 капсули дневно. Все пак Ревалид се понася добре. Ако някои нежелани реакции са сериозни или забележите такива, които не са споменати в тази листовка, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

5.  Как трябва да се съхранява Ревалид ?

Да се съхранява на сухо място при температура под 25° С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте Ревалид след срока на годност, отбелязан на опаковката и блистера. Срока на годност се отнася до последния ден на посочения месец. Партидния номер е отбелязан на блистера.
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Друга информация

Какво съдържа Ревалид?
1 капсула съдържа: 100 мг метионин, 50 мг цистеин, 50 мг калциев пантотенат, 1,5 мг тиаминхидрохлорид (вит В 1), 10 мг пиридоксинхидрохлорид (вит В6), 20 мг парааминобензоена киселина, 50 мг екстракт от просо, 50 мг екстракт от пшенични зародиши, 50 мг бирена мая, 2 мг желязо, 2 мг цинк и 0,5 мг мед;
Помощни вещеста: оцветител (Е 104), безводен колоидален силиций, желатин

Данни за опаковката:
Опаковка от 30 и 90 капсули
Срок на годност: 3 години

Производител: Чехия

Медия

Медия информация