0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Още изгледи

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ЛЕНТА АМФЕТАМИН КЛИЪР

Дайте първото мнение за този продукт

2,66 лв.

Наличност: В наличност

За качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба. За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина.  Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути. Амфетамин теста е качествен анализ. Той идентифицира d-амфетамините в човешката урина в концентрация 1000 нг/мл или по-висока.  Тестът е създаден за да бъде разграничен негативният резултат от предполагаемо позитивния резултат. Всички позитивни резултати трябва да бъдат потвърдени като се използва алтернативен метод, за предпочитане GC/MS.

Бърза поръчка

services

Безплатна доставка

При поръчки над 49,80 лв. и тегло до 2 кг. Важи за територията на цялата страна.

services

Личните данни

Онлайн аптека Валета е регистриран администратор на лични данни.

services

Право на връщане

Ако продуктът е неразпечатан, имате право на връщане до 14 дни.

services

Помощ при избора

Ако се колебаете в избора, може да се посъветвате с нашите консултанти.

Описание

Детайли

ОПИСАНИЕ: За качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба. За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина.  Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути. Амфетамин теста е качествен анализ. Той идентифицира d-амфетамините в човешката урина в концентрация 1000 нг/мл или по-висока.  Тестът е създаден за да бъде разграничен негативният резултат от предполагаемо позитивния резултат. Всички позитивни резултати трябва да бъдат потвърдени като се използва алтернативен метод, за предпочитане GC/MS.

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ЛЕНТА АМФЕТАМИН КЛИЪР се предлага във valeta.bg и може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. № 21138
Листовка

За качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба.
За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Теста за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути.

РЕЗЮМЕ И ПОЯСНЕНИЯ
Амфетамините са набор от силни симпатикоминетични средства с терапевтично приложение. Най-разпространени от амфетамините са d-амфетамина и d,l-амфетамина. Те са главно стимулатори на централната нервна система предизвикващи нервотрансмитърите и отделянето на епинервина, норешшервина и допамина в мозъка и тялото -довеждащи до еуфория, превъзбуда с усещане за енергичност, самоувереност и подвижност. Хроничната злоупотреба с амфетамини води до толерантност и привикване към опиятния ефект. Сърдечно-съдовата система отговаря на амфетамина с повишаване на кръвното налягане и аритмия, още той причинява безпокойство, чувство на страх, параноя, халюцинации и психопатично поведение. Амфетамина се метаболизира по много пътечки. В по-голяма степен киселата урина спомага за отделянето, екскрецията, докато алкалната такава го въпрепятствува. За 24 часа приблизително 79% от амфетамина се отделя в киселата урина и около 45% в алкалната. Характерно е и отделянето на 20% непроменен, неусвоен амфетамин. Това количество може да бъде открито до 1-2 дни след употребата му.

Амфетамин теста е базиран на принципа на специфичната имунохимична реакция между антителата и антигените за анализиране на особените компоненти в спесимена на човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, то се състезава със съединението на наркотичното вещество за ограниченото количество от съединението антитяло-оцветител. Когато количеството наркотик е равно или е повече от 1000 нл/мг, то ще предоврати свързването на свободен наркотик с антитела. Следователно, при положителната проба от урина няма да се появи оцветена ивица в тестовата зона и ще има положителен резултат, докато наличието на оцветена ивица показва отрицателен резултат.

На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол. Тази оцветена ивица трябва винаги да се появява в контролната зона, ако тестът се съхранява при добри условия и е извършен правилно.

 

ОСИГУРЕНИ МАТЕРИАЛИ
1. Инструкции за употреба.
2. Комплект за тестване на Амфетамини

ИЗИСКВАЩИ СЕ. НО НЕОСИГУРЕНИ МАТЕРИАЛИ
1. Контейнер за събиране на урина
2. Таймер или часовник. СЪХРАНЕНИЕ И УСТОЙЧИВОСТ Тестовият комплект трябва да се съхранява при температура от 2 до 30 С и е ефективен до изтичане на срока на годност.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Само за ин витро и съдебна употреба.Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.Работете внимателно с пробите, тъй като може да са заразни.Не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.Използвайте нов контейнер за всяка проба от урина за да избегнете заразяване на една проба от друга проба

ВЗЕМАНЕ НА ПРОБА И ПОДГОТОВКА
За всеки тест е необходима проба приблизително от 150мI Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер. Ако количественият тест не се извършва веднага, пробата от урина може да бъде охладена до 2-8 С и съхранена до 7 дни или замразена Пробите трябва да достигнат стайна температура преди тестване. Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра течност за теста.

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ
Контролната лента е вътрешен реагент и контрол върху процедурата. Тя ще се появи ако теста е извършен правилно и реагентите са реактивирани. Контролните стандарти могат да се използват за да се валидизира изпълнението на реагентите и да се установи надежността на теста. Контролите които не са предоставени заедно с този тест могат да бъдат закупени.

ПРОЦЕДУРА
За Тест лента
1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.
2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.
3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в (приблизително 20 секунди).
5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
6. Отчетете резултата между 3-8 минути.

За Тест карта
1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.
2. Извадете тестовата карта от запечатаното фолио.
3. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба
4. Задръжте пипетата във вертикална позиция над пробата на тест картата и поставете 2-3 капки от спесимена (100- 150 αl)
5. Отчетете резултата между 3-8 минути.

Не интерпретирайте резултата след 10 минути.

 

ИНТЕРПРЕТИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ
Негативен : Появяват се две оцветени ленти. Появата на две оцветени ленти една в линията на тестовата зона и една в зоната на контролната линия индикират негативни резултати. Негативният резултат не индикира отсъствието на амфетамини в спесимена. Той само индикира че нивото на амфетамини в спесимена е по-ниско от граничното ниво.

Позитивен: Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . Това е индикация, че нивото на амфетамини в спесимена на урината е над допустимата граница. Невалиден : Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия - резултатът от теста е невалиден. Тествайте отново пробата с ново тестово устройство.

Забележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството амфетамини в пробата е близко до нивото на допустима на граница.

Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използавенето на алтернативен метод като GC/MS.

ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ
Амфетамин теста е качествен анализ. Той идентифицира d-амфетамините в човешката урина в концентрация 1000 нг/мл или по-висока. Концентрацията на d-амфетамин не може да бъде установена чрез този анализ. Тестът е създаден за да бъде разграничен негативният резултат от предполагаемо позитивния резултат. Всички позитивни резултати трябва да бъдат потвърдени като се използва алтернативен метод, за предпочитане GC/MS

Опаковка: 1 брой тест.Производител Неопределен производител
Медии Не
Допълнителна информация Не
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат мнения и коментари. Моля, влезте в системата или се регистрирайте

Информация за доставка

Всички по-долу посочени цени важат при доставка с фирма Спиди.

Всички доставки на стойност над 49,80 лв. до 2 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.
Всички доставки на стойност над 99,80 лв. от 2 до 5 килограма са напълно безплатни за територията на цяла България.

В останалите случай се ползват следните цени в зависимост от килограмите и адреса на доставка:
- до 2 кг. (за суми под 49,80 лв.)           - 3,90 лв. - за територията на София.
                                                                           - 4,50 лв. - за останалата част от страната.

- от 2 до 5 кг. (за суми под 99,80 лв.)   - 5,50 лв. - независимо от адреса за доставка.

- над 5 кг.или пакет с размери над 40Х40Х40 см.  - 8,80 лв. - независимо от адреса за доставка.

За други случаи се използва тарифната политика на нашите доверени партньори от спедиторска фирма Speedy и ние ще се свържем с вас за по-точна информация.

За доставка с фирма Еконт цените започват от 5,90 лв. в зависимост от адреса и теглото на доставката


За обработка на вашата поръчка и нейната доставка са необходими от 1 до 5 дена в зависимост кога сте подали заявката и къде вашия адрес. Поръчки подадени до 12 часа се обработват и изпращат същия ден, останалите се изпращат на следващия ден. Фирма Speedy ще ви информира за деня и часа на пристигане на поръчката ви.

Стоки, които са поръчани в петък или в предпразничен ден след 14 часа се изпращат на следващия възможен работен ден.

За стоки, които не са налични в момента на поръчка е възможно забавяне, за което допълнително ще ви информираме.

Начини на плащане:

В интернет-магазина valeta.bg може да заплатите чрез:
- Наложен платеж - плащане в брой при приемане на доставката;
- Виртуален ПОС терминал на FIBank - чрез всички банкови карти, които се поддържат в България.
- През системата на ePay.bg.

Листовка

Листовка към продукта.

За качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба.
За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Теста за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути.

РЕЗЮМЕ И ПОЯСНЕНИЯ
Амфетамините са набор от силни симпатикоминетични средства с терапевтично приложение. Най-разпространени от амфетамините са d-амфетамина и d,l-амфетамина. Те са главно стимулатори на централната нервна система предизвикващи нервотрансмитърите и отделянето на епинервина, норешшервина и допамина в мозъка и тялото -довеждащи до еуфория, превъзбуда с усещане за енергичност, самоувереност и подвижност. Хроничната злоупотреба с амфетамини води до толерантност и привикване към опиятния ефект. Сърдечно-съдовата система отговаря на амфетамина с повишаване на кръвното налягане и аритмия, още той причинява безпокойство, чувство на страх, параноя, халюцинации и психопатично поведение. Амфетамина се метаболизира по много пътечки. В по-голяма степен киселата урина спомага за отделянето, екскрецията, докато алкалната такава го въпрепятствува. За 24 часа приблизително 79% от амфетамина се отделя в киселата урина и около 45% в алкалната. Характерно е и отделянето на 20% непроменен, неусвоен амфетамин. Това количество може да бъде открито до 1-2 дни след употребата му.

Амфетамин теста е базиран на принципа на специфичната имунохимична реакция между антителата и антигените за анализиране на особените компоненти в спесимена на човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, то се състезава със съединението на наркотичното вещество за ограниченото количество от съединението антитяло-оцветител. Когато количеството наркотик е равно или е повече от 1000 нл/мг, то ще предоврати свързването на свободен наркотик с антитела. Следователно, при положителната проба от урина няма да се появи оцветена ивица в тестовата зона и ще има положителен резултат, докато наличието на оцветена ивица показва отрицателен резултат.

На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол. Тази оцветена ивица трябва винаги да се появява в контролната зона, ако тестът се съхранява при добри условия и е извършен правилно.

 

ОСИГУРЕНИ МАТЕРИАЛИ
1. Инструкции за употреба.
2. Комплект за тестване на Амфетамини

ИЗИСКВАЩИ СЕ. НО НЕОСИГУРЕНИ МАТЕРИАЛИ
1. Контейнер за събиране на урина
2. Таймер или часовник. СЪХРАНЕНИЕ И УСТОЙЧИВОСТ Тестовият комплект трябва да се съхранява при температура от 2 до 30 С и е ефективен до изтичане на срока на годност.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Само за ин витро и съдебна употреба.Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.Работете внимателно с пробите, тъй като може да са заразни.Не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.Използвайте нов контейнер за всяка проба от урина за да избегнете заразяване на една проба от друга проба

ВЗЕМАНЕ НА ПРОБА И ПОДГОТОВКА
За всеки тест е необходима проба приблизително от 150мI Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер. Ако количественият тест не се извършва веднага, пробата от урина може да бъде охладена до 2-8 С и съхранена до 7 дни или замразена Пробите трябва да достигнат стайна температура преди тестване. Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра течност за теста.

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ
Контролната лента е вътрешен реагент и контрол върху процедурата. Тя ще се появи ако теста е извършен правилно и реагентите са реактивирани. Контролните стандарти могат да се използват за да се валидизира изпълнението на реагентите и да се установи надежността на теста. Контролите които не са предоставени заедно с този тест могат да бъдат закупени.

ПРОЦЕДУРА
За Тест лента
1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.
2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.
3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в (приблизително 20 секунди).
5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
6. Отчетете резултата между 3-8 минути.

За Тест карта
1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.
2. Извадете тестовата карта от запечатаното фолио.
3. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба
4. Задръжте пипетата във вертикална позиция над пробата на тест картата и поставете 2-3 капки от спесимена (100- 150 αl)
5. Отчетете резултата между 3-8 минути.

Не интерпретирайте резултата след 10 минути.

 

ИНТЕРПРЕТИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ
Негативен : Появяват се две оцветени ленти. Появата на две оцветени ленти една в линията на тестовата зона и една в зоната на контролната линия индикират негативни резултати. Негативният резултат не индикира отсъствието на амфетамини в спесимена. Той само индикира че нивото на амфетамини в спесимена е по-ниско от граничното ниво.

Позитивен: Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . Това е индикация, че нивото на амфетамини в спесимена на урината е над допустимата граница. Невалиден : Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия - резултатът от теста е невалиден. Тествайте отново пробата с ново тестово устройство.

Забележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството амфетамини в пробата е близко до нивото на допустима на граница.

Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използавенето на алтернативен метод като GC/MS.

ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ
Амфетамин теста е качествен анализ. Той идентифицира d-амфетамините в човешката урина в концентрация 1000 нг/мл или по-висока. Концентрацията на d-амфетамин не може да бъде установена чрез този анализ. Тестът е създаден за да бъде разграничен негативният резултат от предполагаемо позитивния резултат. Всички позитивни резултати трябва да бъдат потвърдени като се използва алтернативен метод, за предпочитане GC/MS

Опаковка: 1 брой тест.Медия

Медия информация