Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 883 25 21 21

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Bioderma

Bioderma

Създадена още през 70-те години на ХХ век, марката BIODERMA е придобила неповторим опит, поставяйки биологията в полза на дерматологията. Това е различен научен подход, който почива преди всичко върху познаването на кожата и на нейните биологични механизми и цели създаването на продукти, изцяло вдъхновени от естествените процеси. Всяко изследване на BIODERMA почива върху проучване на здравата кожа и нейните клетки, но също така и на нарушаването на нейното равновесие. Кожата притежава собствен език и BIODERMA непрестанно се стреми да го разгадае. Кожата е изложена на последиците от еволюцията и агресията на заобикалящата я среда. Затова болестите, медикаментозното лечение, стареенето и редица други фактори могат да нарушат нейното равновесие и да доведат до неправилно функциониране. Подходът на BIODERMA се състои в повторно активизиране на естествените ресурси на кожата, за да й помогне да устои на външното влияние и да възстанови нормалните си функции – тези на здравата кожа. Основани на принципа за пълно уважение към кожата, продуктите на BIODERMA имитират нейните естествени биологични механизми, благодарение на своите съставки и начина си на действие. При създаването на тези продукти BIODERMA подбира най-чистите активни съставки, молекули, които са естествено налични в кожата, за да осигури по-добра толерантност. В зависимост от наблюдаваните смущения във функционирането на кожата, продуктите BIODERMA запазват естествените й процеси, активизират ги или ги възстановяват. Мисията на BIODERMA винаги е била да съчетава висока ефективност с отлична толерантност при всеки тип кожа и всяка патология. За да гарантират най-голямата дерматологична сигурност, продуктите на BIODERMA съдържат ограничен брой съставки, най-чистите активни съединения в оптимални дози. Липсата на компромис с качеството обяснява защо продуктите BIODERMA подобряват толерантността и устойчивостта на кожата. Всички те включват естествения патентован комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула).
Bioderma Изображение

Създадена още през 70-те години на ХХ век, марката BIODERMA е придобила неповторим опит, поставяйки биологията в полза на дерматологията. Това е различен научен подход, който почива преди всичко върху познаването на кожата и на нейните биологични механизми и цели създаването на продукти, изцяло вдъхновени от естествените процеси.

Всяко изследване на BIODERMA почива върху проучване на здравата кожа и нейните клетки, но също така и на нарушаването на нейното равновесие. Кожата притежава собствен език и BIODERMA непрестанно се стреми да го разгадае. Кожата е изложена на последиците от еволюцията и агресията на заобикалящата я среда. Затова болестите, медикаментозното лечение, стареенето и редица други фактори могат да нарушат нейното равновесие и да доведат до неправилно функциониране. Подходът на BIODERMA се състои в повторно активизиране на естествените ресурси на кожата, за да й помогне да устои на външното влияние и да възстанови нормалните си функции – тези на здравата кожа.

Основани на принципа за пълно уважение към кожата, продуктите на BIODERMA имитират нейните естествени биологични механизми, благодарение на своите съставки и начина си на действие. При създаването на тези продукти BIODERMA подбира най-чистите активни съставки, молекули, които са естествено налични в кожата, за да осигури по-добра толерантност. В зависимост от наблюдаваните смущения във функционирането на кожата, продуктите BIODERMA запазват естествените й процеси, активизират ги или ги възстановяват.

Мисията на BIODERMA винаги е била да съчетава висока ефективност с отлична толерантност при всеки тип кожа и всяка патология. За да гарантират най-голямата дерматологична сигурност, продуктите на BIODERMA съдържат ограничен брой съставки, най-чистите активни съединения в оптимални дози. Липсата на компромис с качеството обяснява защо продуктите BIODERMA подобряват толерантността и устойчивостта на кожата. Всички те включват естествения патентован комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула).

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки