0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Бъбреци

Билки и чайове полезни при проблеми с бъбреци

Бъбреците изпълняват много   важна роля като отделят токсините от организма чрез урината, филтрират кръвта, и др. За да се поддържат здрави помагат различни билкови чайове. Чай от листа на малина е най-ефикасен за укрепване и подсилване на бъбреците; чай от мечо грозде е за тежко бъбречно възпаление; чай от листа на ягода е за лечение на пиелонефрит; чай от джинджифил е ефективен срещу заболявания на отделителната система; чай н ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при проблеми с бъбреци

Бъбреците изпълняват много   важна роля като отделят токсините от организма чрез урината, филтрират кръвта, и др. За да се поддържат здрави помагат различни билкови чайове. Чай от листа на малина е най-ефикасен за укрепване и подсилване на бъбреците; чай от мечо грозде е за тежко бъбречно възпаление; чай от листа на ягода е за лечение на пиелонефрит; чай от джинджифил е ефективен срещу заболявания на отделителната система; чай на проф. Ламбрев е смески от доказано ефективни билки за сигурно изчистване бъбреците от камъни; чай Кидни Бладър съдържа екстракти от изпитани билки за подпомагане на бъбреците, пикочния мехур и пикочотръбите.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите най-ефикасни, най-подходящи чайове от билкови смески за профилактика и лечение специално за всяко заболяване.