0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Диабет

Билки и чайове полезни при диабет

При диабет трябва рязко да се ограничи  използването на захар и захарни изделия. За това помага билков чай от стевия, билката която е 300 пъти по-сладка от захарта. Тя се използва за подсладител. Подходящи са  чай от смндух - снижава кръвната захар; чай от коприва; чай от жен шен; от жълт кантарион. Най-добър резултат се получава при чай от смески от различни билки. Буренът тученица като вкусна добавка в салати регулира кръвната зах ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при диабет

При диабет трябва рязко да се ограничи  използването на захар и захарни изделия. За това помага билков чай от стевия, билката която е 300 пъти по-сладка от захарта. Тя се използва за подсладител. Подходящи са  чай от смндух - снижава кръвната захар; чай от коприва; чай от жен шен; от жълт кантарион. Най-добър резултат се получава при чай от смески от различни билки. Буренът тученица като вкусна добавка в салати регулира кръвната захар. Подобно роля изпълнява и земна ябълка-гулията.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.