0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Кърмене

Билки и чайове полезни при кърмене    

За кърмещата жена, билките могат да бъдат както полезни, така и противопоказни и е необходима консултация с лекар.  Билките имат свойството да увеличават кърмата, а други пък спират лактацията. Увеличаване на кърмата се получава с чай от женско биле; чай от копър, който се смята за най-ефективната билка за стимулиране на кърмата; чай от сминдух; запарка от листата на малина. За спиране на лактацията при ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при кърмене    

За кърмещата жена, билките могат да бъдат както полезни, така и противопоказни и е необходима консултация с лекар.  Билките имат свойството да увеличават кърмата, а други пък спират лактацията. Увеличаване на кърмата се получава с чай от женско биле; чай от копър, който се смята за най-ефективната билка за стимулиране на кърмата; чай от сминдух; запарка от листата на малина. За спиране на лактацията при отбиване на кърмачето идеални са чай от салвия, мента, мащерка и магданоз.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.