0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Кърмене

Билки и чайове полезни при кърмене    

За кърмещата жена, билките могат да бъдат както полезни, така и противопоказни и е необходима консултация с лекар.  Билките имат свойството да увеличават кърмата, а други пък спират лактацията. Увеличаване на кърмата се получава с чай от женско биле; чай от копър, който се смята за най-ефективната билка за стимулиране на кърмата; чай от сминдух; запарка от листата на малина. За спиране на лактацията при ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока
  1. Препоръчва се за увеличаване на млечната секреция при кърмачки.

  2. Чай за кърмещи майки - билкова смес за насърчаване производството на кърма. Съдържа маточина, коприва, резене, лимонена трева, анасон, лавандула, кимион.

  3. Лакто Фитолек се препоръчва за стимулиране на млечната секреция при кърмачки.
    Чаят Лакто Фитолек увеличава продукцията на мляко при кърмещите жени!


Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при кърмене    

За кърмещата жена, билките могат да бъдат както полезни, така и противопоказни и е необходима консултация с лекар.  Билките имат свойството да увеличават кърмата, а други пък спират лактацията. Увеличаване на кърмата се получава с чай от женско биле; чай от копър, който се смята за най-ефективната билка за стимулиране на кърмата; чай от сминдух; запарка от листата на малина. За спиране на лактацията при отбиване на кърмачето идеални са чай от салвия, мента, мащерка и магданоз.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.