0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Кисти

Билки и чайове полезни при проблеми с киста

Кистите са доброкачествени образувания, които изглеждат като мехур с обвивка от съединителна тъкан. Чай от лиcтaтa нa koпpивa  пpeпятcтвa oбpaзyвaнe нa kиcти; чай от живовляк е страшно ефикасен и киста на бъбрека  изчезва напълно; чай от бял равнец също топи  киста на бъбрека; запарка от невен и турта лекува киста на яйчника; огвара от метличина и върба е една от най-ефикасните за киста на бъбрека; етepичнoтo мa ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при проблеми с киста

Кистите са доброкачествени образувания, които изглеждат като мехур с обвивка от съединителна тъкан. Чай от лиcтaтa нa koпpивa  пpeпятcтвa oбpaзyвaнe нa kиcти; чай от живовляк е страшно ефикасен и киста на бъбрека  изчезва напълно; чай от бял равнец също топи  киста на бъбрека; запарка от невен и турта лекува киста на яйчника; огвара от метличина и върба е една от най-ефикасните за киста на бъбрека; етepичнoтo мacлo oт бop eфekтивнo oблekчaвa бoлeзнeнитe yceщaния.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите най-ефикасни, най-подходящи чайове от билкови смески за профилактика и лечение специално за всяко заболяване.