0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Колики

Билки и чайове полезни при колики

Колики са болезнени спазми в чревния тракт, поради увреждане на червата. Най-популярна е отварата от семена на анасон, която улеснява отделянето на газове и успокоява чревния тракт от болезнените спазми; запарка от копър, която успокоява чревната перисталтика и коликите;  чай от мащерка за лечение на колики, и язва. От колики страдат най-много бебетата. Минават за около 3 месеца, като за облекчаване на коликите се дават успокояващи билкови ча ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при колики

Колики са болезнени спазми в чревния тракт, поради увреждане на червата. Най-популярна е отварата от семена на анасон, която улеснява отделянето на газове и успокоява чревния тракт от болезнените спазми; запарка от копър, която успокоява чревната перисталтика и коликите;  чай от мащерка за лечение на колики, и язва. От колики страдат най-много бебетата. Минават за около 3 месеца, като за облекчаване на коликите се дават успокояващи билкови чайчета от анасон, лайка, мащерка, копър.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите най-ефикасни, най-подходящи чайове от билкови смески за профилактика и лечение специално за всяко заболяване.