0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Нервно напрежение и безсъние

Билки и чайове полезни при нервно напрежение и безсъние

Доказано е, че при нервно напрежение някои билки имат уникален потенциал и са по-ефективни дори от някои лекарства. Най-ефикасни са чай от жълт кантарион със забележителен ефект при  тревожност, безпокойство, депресии; чай от джинджифил, от сибирски женшен; чай от маточина ефективно  действа при стрес  и освобождава от раздразнителност; чай от лавандула е най-ефективен за страхова невроза; лимонов балсам възстановява нервната ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при нервно напрежение и безсъние

Доказано е, че при нервно напрежение някои билки имат уникален потенциал и са по-ефективни дори от някои лекарства. Най-ефикасни са чай от жълт кантарион със забележителен ефект при  тревожност, безпокойство, депресии; чай от джинджифил, от сибирски женшен; чай от маточина ефективно  действа при стрес  и освобождава от раздразнителност; чай от лавандула е най-ефективен за страхова невроза; лимонов балсам възстановява нервната система, успокоява и храносмилането. Специално при безсъние топ средствата са чай от пасифлора – нарича се лек за безсъние; чай от корен на валериан; чай от босилек, от липа.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.