0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Подагра

Билки и чайове полезни при подагра

Подаграта е заболяване, при което пикочната киселина в кръвта се увеличава и се отлага като кристали в бъбреците. Много билки могат да облекчат, дори напълно да излекуват от  подагра. Чай от шипка, който подобрява обмяната, ускорява отделянето на урина и блокира  възпалителните огнища; отвара от кората на бялата бреза, която прочиства кръвта от продуктите на пикочната киселина; запарка от глухарче прочиства и балансира цялата отдел ...

Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при подагра

Подаграта е заболяване, при което пикочната киселина в кръвта се увеличава и се отлага като кристали в бъбреците. Много билки могат да облекчат, дори напълно да излекуват от  подагра. Чай от шипка, който подобрява обмяната, ускорява отделянето на урина и блокира  възпалителните огнища; отвара от кората на бялата бреза, която прочиства кръвта от продуктите на пикочната киселина; запарка от глухарче прочиства и балансира цялата отделителна система; чай от мечо грозде, от цикория, от полски хвощ. При подагра по-често се използват комбинации от няколко билки.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.