0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Простатит

Билки и чайове полезни при простатит

Най-много се използват чай от корени на гръмотрън; чай от горски енчец; чай от мъжка папрат и страшниче; чай от корени на магданоз е важен за простатита с противовъзпалителните си свойства; чай от корените на коприва лекува заболявания на простата, намалява позивите за уриниране, придружаващи простатита. С този чай може да се избегне развитието на аденом, представляващ туморно образувание на простата и да въздейства  лечебно ...

Виж целия текст

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Билки и чайове полезни при простатит

Най-много се използват чай от корени на гръмотрън; чай от горски енчец; чай от мъжка папрат и страшниче; чай от корени на магданоз е важен за простатита с противовъзпалителните си свойства; чай от корените на коприва лекува заболявания на простата, намалява позивите за уриниране, придружаващи простатита. С този чай може да се избегне развитието на аденом, представляващ туморно образувание на простата и да въздейства  лечебно на аденом.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите най-ефикасни, най-подходящи чайове от билкови смески за профилактика и лечение специално за всяко заболяване.