0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Псориазис

Билки и чайове полезни при псориазис

Псориазис е хронично възпалително заболяване на кожата и нейните придатъци. Билките могат да помогнат. Запарка от детелина; чай от корени от целина или сок от целина  подкрепено с лапи от корени от целина върху засегнатата област. Най-добри резултати се получават с отвара от смески от няколко билки, които действат комплексно. Отвара от смес от билки за лечение на хроничен псориазис; отвара от смес от билки за лечение на прогресивни форми н ...

Виж целия текст

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Билки и чайове полезни при псориазис

Псориазис е хронично възпалително заболяване на кожата и нейните придатъци. Билките могат да помогнат. Запарка от детелина; чай от корени от целина или сок от целина  подкрепено с лапи от корени от целина върху засегнатата област. Най-добри резултати се получават с отвара от смески от няколко билки, които действат комплексно. Отвара от смес от билки за лечение на хроничен псориазис; отвара от смес от билки за лечение на прогресивни форми на псориазис.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите много билкови чайове в различни комбинации за всички разгледани по-горе заболявания.