0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Жлъчка и черен дроб

Билки и чайове полезни при проблеми с жлъчка и черен дроб

  • Черният дроб е много важен орган, който пречиства кръвта, извлича токсините, убива вируси и микроби и др. Чай от бял трън е най-ефективен за ежедневно пазене на черния дроб от отровите; чай от репей; чай от корени на глухарче поддържа правилното му функциониране; чай от смес от  шипка, царевична коса, невен, котешка стъпка облекчава чернодробните и жлъчни болки и стимулира чернодробната дейност и жлъчната секреция; Цвеклото е идеалн ...

    Виж целия текст

Задай в низходяща посока

Задай в низходяща посока

Билки и чайове полезни при проблеми с жлъчка и черен дроб

  • Черният дроб е много важен орган, който пречиства кръвта, извлича токсините, убива вируси и микроби и др. Чай от бял трън е най-ефективен за ежедневно пазене на черния дроб от отровите; чай от репей; чай от корени на глухарче поддържа правилното му функциониране; чай от смес от  шипка, царевична коса, невен, котешка стъпка облекчава чернодробните и жлъчни болки и стимулира чернодробната дейност и жлъчната секреция; Цвеклото е идеално за детоксикация на черния дроб.
  • за жлъчкача. Чай от глухарче със силните си диуретични качества увеличава течността в жлъчката, което разбива камъните в нея. Най-ефикасен е пресният сок от билката; чай от индийски живовляк, всекидневният прием разбива камъните; запарки от кисел трън, обикновена бреза, жълт смил, сибирски девесил, червена боровинка за профилактика и лечение на жлъчнокаменната болест.

Във вашата аптека

В онлайн аптека Валета можете да намерите най-ефикасни, най-подходящи чайове от билкови смески за профилактика и лечение специално за всяко заболяване.