0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Топ марки

Задай в низходяща посока
  1. Препоръчва се за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване.

  2. Екстрактът от бяла върба е добра природна алтернатива при фебрилни състояния с висока температура, втрисане и настинка. Кората от билката е основата за синтеза на аспирин. Може да се използва и като болкоуспокояващо средство при мускулни, ставни, и менструални болки, зъбобол, главоболие.


  3. Екстрактът от цвекло (корен) има тонизиращи и общоукрепващи свойства. Детоксикира и помага за изхвърлянето на ненужните вещества от организма. Подкрепя функциите на кръвоносните съдове и черния дроб. Подпомага нормалното състояние на сърдечно-съдовата и нервната система.

  4. хранителна добавка на билкова основа за подпомагане на нормалната функция на бъбреците и пикочния мехур. Всяка капсула съдържа 465 мг патентована смес от Джинджифил, Синя хвойна, Бяла ружа, Магданоз, Мечо грозде, Червена калина, оказващи профилактичен и терапевтичен ефект.

  5. Продуктът допринася за оптималното функциониране на храносмилателната система. Съдейства за нормалното протичане на процесите по разграждането и усвояването на хранителните вещества.

  6. Биотин (витамин В7) е витамин от група В. Той е ензимен кофактор, който подпомага освобождаването на енергия от въглехидратите и участва в производството на мастни киселини. Той, също така, помага при активиране молекула АТФ за трансфер на енергия.

  7. Витамин В3, известен ощо като ниацин, е изключително важно хранително вещество, особено за прeвръщането на храната в енергия. Тялото го използва, за да поддържа здрава кожата и за подпомагане функциите на нервната и храносмилателната системи.

  8. Самбукус Оригинал допринася за правилното функциониране на имунната система, повишава защитните сили на организма, предпазва от болести и е мощен антиоксидант, който защитава клетките от оксидативен стрес и ги предпазва от разрушителното влияние на свободните радикали. Ч

  9. Благоприятства поддържането на нормалната функция на горните дихателни пътища, на имунната и клетъчната системи. Екстрактът от андрографис (Andrographis paniculata) е стандартизиран до 10% андрографолиди за подпомагане на имунната система.

  10. Натурален продукт, който помага за поддържане нормалното състояние на сърцето и сърдечносъдовата система. Приемът му допринася за укрепването на кръвоносните съдове и правилното кръвообращение.

Задай в низходяща посока