0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

za-nas

Добре дошли в онлайн аптека valeta.bg!

Аптеки Валета са повече от 25 години на фармацевтичния пазар.  С годините сме натрупали богат опит в предлагането на фармацевтични услуги на нашите клиенти.
Като семейна фирма ние отдаваме огромно значение на личното отношение и на всеотдайното и безупречно обслужване. Ежедневно се стараем да предлагаме богата гама продукти (предлагани на българския пазар) на най-добри цени. Не по-малко внимание се отделя на консултациите, без които понякога е трудно да се вземе правилното решение и да се избере най-подходящия продукт в морето от предложения. Наша цел е именно това - да предложим най-доброто за всяка ситуация при това на цена, която си заслужава.

В онлайн магазина valeta.bg сме съчетали всичко което сме научили през годините и благодарение на съвременните технологии го правим лесно достъпно независимо къде се намирате. Тук ще откриете цялата гама продукти предлагана във всяка физическа аптека - лекарства (без лекарско предписание), витамини и минерали - от А до Я, хранителни добавки на множество реномирани и световно известни марки, продукти за бъдещи и настоящи майки, както и за техните деца. Разбира се обръщаме внимание и на продукти за красота и добър тонус - медицинска и декоративна козметика, продукти за тънка талия, спортни добавки и много други. С помощта на категориите във valeta.bg и полето за търсене, всеки продукт и информацията за него са лесни за откриване и закупуване. При нужда може да намерите консултация на тел. 0883 252121 (работни дни - 09:00 - 18:00) за всичко, което е свързано с предлаганите продукти и с правилната им употреба.

Нашите предимства:

- Компетентно консултация - при нас работят квалифицирани магистър фармацевти и помощник фармацевти с дългогодишен опит, които ежедневно допълват познанията си за нови продукти и практики. Те са на ваше разположение за съвет и консултация.

- Богат избор - гама от повече от 15000 продукта и повече от 200 реномирани марки и производители. Ако не откривате нещо, което се предлага на българския пазар на valeta.bg, свържете се с нас на телефон 0883 252121 и ние ще поемаме отговорност да направим всичко възможно да го осигурим.

- Добри цени - непрекъснато се стремим да предлагаме всичко на нашия сайт на конкурентни цени. Постигаме това и благодарение на нашите доставчици чрез сезонни промоции и оферти. На valeta.bg ще намерите и специфични намаления и компенсации при определени условия и за лоялни клиенти. Нашата цел е вие да сте доволни.

- Бърза и лесна доставка - благодарение на развитието на спедиторските услуги всяка поръчка може да стигне до вашата врата независимо къде живеете. Сроковете за доставка започват от 1 до 2 работни дена, като са възможни и доставки в определен час, както и до офис на избран от вас спедитор.

Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са оригинални и качествени. 


Посочените цени са крайни, с включено ДДС и не включват цената на доставката.
valeta.bg е онлайн магазина на аптека Валета с адрес София, ул. Шипка 43, управител Марияна Стефанова Тасева и разрешително № АП - 1078.


Приятно пазаруване,
Екипът на аптеки Валета.