0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Стави и мускули

Задай в низходяща посока
  1. ИБУПРОМ / IBUPROM е аналгетично средство с противовъзпалителен ефект. Лекарственият продукт има понижаващо високата телесната температура действие (преди всичко при грип, простуда или други инфекциозни заболявания). Показанията за употреба на лекарството включват лечение на лека до умерена болка от различен произход, включително: мускулни болки, болки в гърба и седалището, костни и ставни болки, както и главоболие, зъбобол. Дисменорея.

  2. Дексофен 25 mg е обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Дексофен 25 mg се използва за лечение на лека до умерена болка като болка в мускулите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол. Прилага се за възрастни и юноши над 18 годишна възраст.  Този продукт не е предназначен за продължително лечение. Употребата му трябва да се ограничи само в периода на болката. За по-подробна информация прочетете приложената листовка на продукта.

  3. Дексофен саше е обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Дексофен саше се използва за краткосрочно симптоматично лечение на лека до умерена остра болка като остра болка в мускулите или ставите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол. Прилага се за възрастни и юноши над 18 годишна възраст.  Този продукт не е предназначен за продължително лечение. Употребата му трябва да се ограничи само в периода на болката. За по-подробна информация прочетете приложената листовка на продукта.

  4. Специална хранителна добавка, съдържаща протеолитичния ензим Серациопептидаза, който намалява болките, отоците и възпаленията при различни инфекции, травми, контузии и след хирургични процедури. Допринася за по-бързото заздравяване на тъканите и стимулира възстановителните им функции. Прилага се при поставяне на дентални или ортопедични импланти, инжектиране на дермални филъри, лазерна операция, ринопластика, операция за отстраняване на сливиците, дерматохирургия, блефаропластика, както и след претърпени травми и контузии. Семакс С15 ефективно облекчава неприятните симптоми, съпътстващи възпалителния процес като подуване, оток и болка.

  5. ЕТРИКСЕНАЛ е нестероидно противовъзпалително средство с активна съставка напроксен. Помага при болка в стави, мускули и сухожилия най-често вследствие на травми. Съдейства за преодоляване на възпаления и оток, зачервяване и затопляне на засегнатите зони. Препоръчва се като продукт за краткосрочно приложение. Ако в рамките на седмица няма положителен резултат от приема му, терапията трябва да се преосмисли.

  6. ЕТРИКСЕНАЛ е нестероидно противовъзпалително средство с активна съставка напроксен. Помага при болка в стави, мускули и сухожилия най-често вследствие на травми. Съдейства за преодоляване на възпаления и оток, зачервяване и затопляне на засегнатите зони. Препоръчва се като продукт за краткосрочно приложение. Ако в рамките на седмица няма положителен резултат от приема му, терапията трябва да се преосмисли.

Задай в низходяща посока