0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Фертилитет

Задай в низходяща посока
  1. Специално разработен, за да бъде полезен във всички случаи, когато се установи, намалена репродуктивна способност, дължаща се на различни причини, сред които олигоспермия, астеноспермия, олигоастеноспермия. ANDROSITOL е хранителна добавка, съдържаща мио-инозитол, витамин Е, L-карнитин, L-аргинин, фолиева киселина и селен полезен за предоставяне на необходимите количества на двете вещества при намалено приемане на храна или повишени изисквания. Селенът допринася за нормалната сперматогенеза. Освен това, селен и витамин Е са необходими за защитата на клетките от оксидативен стрес.

  2.  Представлява специално разработена формула, която съдейства за нормалното функциониране на сперматогенезата и еректилната функция при мъжа.

  3. Стимулира сексуалната активност. Тази билка се отглежда от много векове в Перу и традиционно се използва като енергетик, афродизиак и средство за увеличаване на плодовитостта. Този продукт на Natrol съчетава всички ползотворни ефекти на това южноамериканско растение, събрани в удобна за преглъщане капсула, осигуряваща повишена сексуална активност както на мъжете, така и на жените.

  4. Стамиинол е обагатена формула от билки  и л-аргинин, специално подбрани за подпомагане на нормалната сексуална функция при мъжа. Има благотворен ефект върху простатната жлеза и пикочно-половата система.

  5. Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. Таблетките за жени съдържат комплексна внимателно балансирана формула от минерали и витамини. Хранителната добавка спомага за формирането на запаси от хранителни вещества, нужни за доброто репродуктивно здраве на жената.   Таблетките за мъже съдържат важни съставки, жизненоважни за репродуктивното здраве на мъжа, подобряващи качеството на спермата.

  6. При терапия на безплодие у мъжа; при импотенция (полова слабост) при мъже за увеличаване на либидото; стерилитет, свързан с олигоспермия или намалена подвижност на сперматозоидите.

  7. Действа при безплодие при мъжете и олигоспермия. Увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. При увеличение и хипертрофия на простатната жлеза.

  8. Възстановява сексуалната активност при мъжете. Действа при безплодие при мъжете и олигоспермия.

  9. Витамин Е e група от 8 различни комплексни вещества с антиоксидантни свойства. Те се наричат токофероли и токотриеноли. Витамин Е е мастноразтворим и се съдържа в клетъчните мембрани. Алфа-токоферолът действа като мощен антиоксидант, който намалява окислението на липиди в клетките и не позволява образуването на свободни радикали. Витамин Е възстановява функциите на сърдечно-съдовата и имунната система. Той играе изключително важна роля за органи, които имат нужда от приток на повече кислород като мозъка, сърцето и половата система. Недостигът му причинява болести като стерилност, скъсен живот на червените кръвни клетки, менструални проблеми, невромускулни увреждания и др.
  10. Хранителна добавка от Fairhaven Health, предназначена за мъже, съдържаща иновативна формула от прецизно подбрани съставки, които повишават фертилитета, стимулират сперматогенезата и подобряват репродуктивната способност на мъжа. 

Задай в низходяща посока