0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Здравни проблеми

Задай в низходяща посока
 1. Лецитинът е най-често срещаният фосфолипид и е основен структурен компонент на всяка клетка в човешкото тяло. Соевият лецитин съдържа голямо количество алфа-линоленова киселина, която спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта. Органите с най-голяма концентрация на лецитин са мозъкът, черният дроб, сърцето, мускулите и нервната тъкан. Фосфолипидът играе важна роля в редица жизненоважни процеси в човешкия организъм и затова е широко използван под формата на хранителна добавка.

 2. Хранителната добавка в подкрепа на простатата, съдържа масло от тиквено семе - богат източник на фитостероли, витамини и микроелементи, който допринася за нормалната функция на пикочния мехур и простатната жлеза.

 3. Грижи се за нормалното функциониране на отделителната система от бъбреците до пикочния мехур. Той подобрява отделителната и очистваща функция на бъбреците, а натуралните му съставки филтрират отпадъчните вещества и токсините. Urinal Nefro се препоръчва и при задържане на вода и оток на крайниците.  

 4. Помага за поддържането на нормалното състояние на простата. Допринася за нормалното уриниране и по-малако посещения на тоалетната като допълнително благоприятства, по естествен начин, качеството на съня.

 5. Специално създадена хранителна добавка от Walmark, съдържаща ефективен синергичен комплекс от Сау Палмето, Коприва и Цинк, които допринасят за здравето на простатата и правилното функциониране на простатната жлеза. Простенал Перфект подкрепя дейността на простатната жлеза, спомага за поддържането на нормални нива на тестостерона, подкрепя сексуалната функция, повишава либидото и подобрява общото здраве на мъжката полова система.

 6. Простенал перфект е с нова подобрена формула за оптимален ефект в грижата за мъжкото здраве, поддържане на здрава простата, нормално уриниране и мъжка потентност.

 7. Калмацин Остео е висококачествена комбинация от калций и магнезий, осигуряваща грижа за здравето на костите. Продуктът е обогатен с витамин D3 за по-добра абсорбция на калций. Калмацин Остео е подходящ за хора в напреднала възраст, жени в менопауза и в периоди на повишено физическо натоварване.

  Селенът е хранителна добавка мощен антиоксидант и нужен микроелемент за редица важни процеси в тялото. Микроелементът селен подпомага функциите на щитовидната жлеза, допринася за нормалната сперматогенеза и функциите на имунната система.

 8. Пермен е специално създаден, да стимулира сексуалната активност и желание; да подпомага плодовитостта; удължава продължителността и качеството на ерекцията; подобрява сперматогенезата.

 9. Уринал Акут е първият продукт на българския пазар с най-високата концентрация на А-тип проантоцианидини от американска червена боровинка. Максимално концентрираният екстракт гарантира бърз ефект – още в първите часове след приема. Установено е, че само А-тип проантоцианидините имат способността да блокират бактериалното прикрепване по стените на уринарния тракт и така улесняват изхвърлянето на бактериите с потока на урината. Уринал Акут съдържа 36 mg проантоцианидини в една таблетка, и е първата най-концентрирана формула с американска червена боровинка на българския пазар.

 10. Хранителна добавка с подсладител, съдържаща синергична комбинация от листа на бяла бреза, екстракт от американска червена боровинка и калиев и натриев цитрат, която съдейства за поддържане на нормално рН на урината, като така осигурява комфорт в уринарния тракт при болезнени състояния.

Задай в низходяща посока