0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Здравни проблеми

Задай в низходяща посока
  1. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити.

  2. Балсам с отлично болкоуспокояващо действие. Може да се използва при простуда, невралгия, ревматизъм, главоболие, зъбобол, ужилване или ухапване от насекоми, водещо до сърбеж.

  3. Показан е като симптоматично средство при всички алергични състояния, в това число остра и хронична уртикария, ангионевротичен оток, серумна болест, инсектен дерматит, хранителна алергия и др. Използва се за лечение на алергични и вазомоторни ринити.

  4. Лекарствен продукт под формата на прах, който се използва за гаргара при бронхити и фарингити; инхалации, както и за подкисляване на урината при тежки пикочни инфекции, причинени от уреаза - позитивни микроорганизми - протеус, коли, ентеробактер, клебсиела, които променят реакцията на урината към алкална и подпомагат за изкристализирането на фосфатите и образуването на конкременти. За втечняване на бронхиалната секреция, в комбинация с други отхрачващи средства. Другото наименование, с което е познат амониевият хлорид, е нишадър.

  5. Използва се при суха кожа на ръцете и краката.

  6. Инхалатор за нос. Използва се при грип и настинка;  запушен нос; синузит; алергии; сенна хрема.  Използва се като дихателно помощно средство в зависимост от конкретния проблем - възпаление на дихателните пътища, настинка, хрема. За леко и свободно дишане.

  7. При нервна възбуда, трудно заспиване, състояния на напрегнатост, склонност към сърдечни оплаквания.

  8. Предпазва кожата около ануса от раздразнение и възпаление. Успокоява неприятното усещане за сърбеж, парене, болка при външни хемороиди.

  9. Прилага се при доброкачествена хиперплазия на простата, увеличава диурезата и по този начин подпомага функцията на отделителната система. Съдържа стандартизиран екстракт от плод на целина, получен по специална технология с цел, да се постигне висока концентрация на биологично активните вещества. Възстановява нарушената функция на простатната жлеза, в резултат на хипертрофия. Подпомага дейността на отделителната система, като в значителна степен увеличава диурезата. Има стимулиращо действие върху сексуалната функция. Облекчава ставната болка при възпаление.

  10. Използва се при всички случаи, при които се изисква образуване на защитен слой на повърхността на роговицата и конюнктивата. Използва се при случаи със синдром на сухите очи (keratoconjunctivitis sicca), например при синдром на SjOgren, при малки ерозии на роговицата, попадане на малки частици в конюнктивалния сак или след очни оперативни интервенции.Това изделие помага също така за облекчаване на сърбежа и чувството за дискомфорт, които съпътстват обикновените очни дразнения при вятър, прах, пушек, замърсена атмосфера, контактни лещи и др., както и при умора на очите, вследствие на продължително четене, управление на моторни превозни средства, гледане на телевизия при работа с компютъра.

Задай в низходяща посока