0

Количка

0 items - 0,00 лв.

Количката е празна.

Здравни проблеми

Задай в низходяща посока
  1. Хранителна добавка, която спомага за възстановяването и укрепването на чревната бариера, като снабдява чревния тракт с естествени бактериални култури. В продукта се съдържат 9 различни, естествено населяващи червата бактериални щамове, които подсилват чревната флора, нарушена вследствие на стрес. 

  2. Профилактична терапия за намаляване на интензивността и честотата на мигренозната болка, както и често съпровождащите я слабост, замайване, гадене, сърдечни проблеми. Подходящ е за подобряване на състоянието на хора с мигрена и тежко главоболие.  Може да се приема от деца над 6 г. възраст, както и бременни, кърмещи майки.

  3. Представлява хранителна добавка от Natural Factors, съдържаща оптимална комбинация от натурални екстракти и съставки с доказано действие в грижата за ставите, която подобрява структурата и състоянието на ставите, ставния хрущял и костите, облекчава болките и диксомфорта и допринася за леко и безболезнено движение.

  4. Пробиотична хранителна добавка под формата на сашета, предназначена за възрастни, майки и бебета, съдържаща 3 бактериални щама, които благоприятстват на развитието на полезни микроорганизми в чревния тракт на бебето, подобряват бариерната функция на чревната лигавица, намаляват риска от алергия - астма, хранителни алергии и стимулират съзряването на детската имунна система.

  5. Хранителна добавка от Fairhaven Health, предназначена за мъже, съдържаща иновативна формула от прецизно подбрани съставки, които повишават фертилитета, стимулират сперматогенезата и подобряват репродуктивната способност на мъжа. 

Задай в низходяща посока